Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

CANIM bahceci ve memorialde öyle oralar en iyi yerler o yüzden oralara gitmeyi düşünüyorum.oralarda hep bi embriyo koyuyormus.
Halla halla o da degısıkmıs ıkı konsa sans daha yuksek olur sankı.bı arkadasa ıkı koydular bırı tuttu dıgerı tutmadı tek konsa olmuycaktı belkı.neyse hakkında hayırlısı olsn ıns canm.nasıp kısmet bu ısler.ıns senın nasıbındede vardr

Kizlar gunaydin
Bugun reglim yaklasik 3 gun gecikti test aldim ama henuz yapmadim cesaret edemiyorum yine olumsuz cikicak die korkuyorum

Meraba canım henüz doğum olmadı bekliyoruz bakalım hanfendinin pek gelesi yok malesef :) hakkinda hayirlisi olsun, inşallah sende diğer arkadaşlarda uğraşılarınızın karşılığını alacaksınız. Nerede yaptıracaksın kısmetse?
Aijoo Aijoo slm cnm nasılsın doğum yaptın mı? F Fatmae20 sen nasılsın cnm

bu arada kızlarr tüp bebek tedavisine başladım buğün 5. günümdeyim :)

Günaydın kızlar... üst üste birkaç gün pozitif gösteren ovu testleriyle ilgili paylaşım yapmıştım 2 hafta önce. Olayı çözdüm. İlk pik yapan ovu testimi normal yumurtlama günü görmüştüm ve sonraki 5 gün boyunca lh bir pik yaptı bir düştü, pik yaptı düştü... 5. Günden sonra negatif göstermeye başladı ve test yapmayı bıraktım. Ancak son 6-7 gündür ciddi kasık ve bel ağrım vardı bacaklarıma vuruyordu. Bugün adet günüm ve dün akşam yumurtlamadan sonra gelen bayaa bildiğin uzayan yapışkan sıvıdan geldi. Bu ay hiç görmemiştim ki o sıvı yumurtlamanın olduğunun en kesin göstergelerinden. Bugün maalesef lekelenmelerim başladı. Yani yumurtlama olduktan illa 14 gün sonra kanama başlayacak diye bir şey yok. Daha önce de böyle bir olay yaşamıştım yumurta takibi yapılırken. Yumurta 10 gün sonra hala çatlamamıştı ve kanamam beklenenden en fazla bir iki gün sonra gelmişti.
Demem o ki, sadece ovu testleriyle değil vücudu hezeyana kapılmadan dinlemek gerekiyor. Benim gebelik belirtisi zannettiğim ağrılar yumurtlama ağrısıymış meğer.
En önemlisi de imkan varsa doktorla yumurta takibi yapmak. Bu canına yandığım yumurtaların ne zaman çatlayacağı belli olmayabiliyor zira...
Biraz uzun oldu ama önemli olduğunu düşündüğüm için detaylı yazdım. İki senelik mücadelede her ay yeni bir şey öğreniyorum :)

Meraba canım henüz doğum olmadı bekliyoruz bakalım hanfendinin pek gelesi yok malesef :) hakkinda hayirlisi olsun, inşallah sende diğer arkadaşlarda uğraşılarınızın karşılığını alacaksınız. Nerede yaptıracaksın kısmetse?
İnş cnm ben şişli memorial de başladım tedaviye hayırlısı artık

S sinkar öncesi yada sonrasında dikkat edeceğin, tavsiye edilen şeyler var mı ? Benim şimdiye kadar 10 oldu yapılan iğne kaça çıkar acep :işsiz:
Cnm ben 3 kutu iğne 860 tl tuttu sanırım 2 kutu daha kullanacağım birde yumurta baskılayıcı ilaç kullancagım onlar ne kadar bilmiyorum. Yane benim ilaçlarımı şimdiden 1.500 tl tuttu. Tüp bebekte 6.400... Bu arada doktordan çıktım sağ tarafta 8 tane en büyüğü 13 en küçüğü 10,5 mm. Sol tarafta ise 4 tane 12 ve 9 mm arası yumurta var doktor yumurtaların güzel büyümüş dedi şimdide kan verdim ona göre ilaç dozu ayarlanacak... :))

Cnm ben 3 kutu iğne 860 tl tuttu sanırım 2 kutu daha kullanacağım birde yumurta baskılayıcı ilaç kullancagım onlar ne kadar bilmiyorum. Yane benim ilaçlarımı şimdiden 1.500 tl tuttu. Tüp bebekte 6.400... Bu arada doktordan çıktım sağ tarafta 8 tane en büyüğü 13 en küçüğü 10,5 mm. Sol tarafta ise 4 tane 12 ve 9 mm arası yumurta var doktor yumurtaların güzel büyümüş dedi şimdide kan verdim ona göre ilaç dozu ayarlanacak... :))
Benim 3 kutu gonal f 1 kutu menogon 1050 tuttu. Bugün ne kadar veririm bilemiyorum. İşlem ücretini hiç sormadım nasıl bir güven varsa :KK70:

Kizlar produktor sizce yer cizgisimi biraz bekledi bat 12 temmuz

Eklentiler

• IMG_20170704_151735.jpg
    IMG_20170704_151735.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 54
  • 20170704_152403-1.jpg
    20170704_152403-1.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 48
Benim 3 kutu gonal f 1 kutu menogon 1050 tuttu. Bugün ne kadar veririm bilemiyorum. İşlem ücretini hiç sormadım nasıl bir güven varsa :KK70:
bizim eczane biraz uyguna veriyor memorila hastaları genellıkle ordan aldıkları için indirim yapıyorlar. :)) yumurta baskılayıcı iğneler 300 tl tuttu her akşam 8 gibi o iğneyi vurulacagım ? sen kontrole gittinmi kaç yumun büyümüş

bizim eczane biraz uyguna veriyor memorila hastaları genellıkle ordan aldıkları için indirim yapıyorlar. :)) yumurta baskılayıcı iğneler 300 tl tuttu her akşam 8 gibi o iğneyi vurulacagım ? sen kontrole gittinmi kaç yumun büyümüş
Ben eczaneden almıyorum doktorum veriyo ödemeyi orda yapıyorum. Dünle birlikte 1740 oldu. Orgalutran verdi yarın akşam kontrol var yine, ya bana söylemiyolar aklıma takmayacakmışım. Hemşireye 16 mm 8 mm 10 mm die yazdırıyodu. 8 yada 9 saydım. Menogon, gonal f, orgalutran iğnem 3 e çıktı. Ben gonal f i dolaba koymamıştım. Çok problem olurmu ki

Ben eczaneden almıyorum doktorum veriyo ödemeyi orda yapıyorum. Dünle birlikte 1740 oldu. Orgalutran verdi yarın akşam kontrol var yine, ya bana söylemiyolar aklıma takmayacakmışım. Hemşireye 16 mm 8 mm 10 mm die yazdırıyodu. 8 yada 9 saydım. Menogon, gonal f, orgalutran iğnem 3 e çıktı. Ben gonal f i dolaba koymamıştım. Çok problem olurmu ki
cnm aslında 25 derecede oda sıcaklığında saklanabılır ama malum havalar çok sıcak olduğu için buzdolabın sebzelık bölümüne koymak gerekıyor . Dolapta saklamaya dikkat et . Aslında sayı önemlı değil önemlı olan döllenmesi ve 5. güne ulaşması inş kalitelı olur embriyolarımız sen taze transfer mı olacan ben dondurulmuş transfer oloacagım...

cnm aslında 25 derecede oda sıcaklığında saklanabılır ama malum havalar çok sıcak olduğu için buzdolabın sebzelık bölümüne koymak gerekıyor . Dolapta saklamaya dikkat et . Aslında sayı önemlı değil önemlı olan döllenmesi ve 5. güne ulaşması inş kalitelı olur embriyolarımız sen taze transfer mı olacan ben dondurulmuş transfer oloacagım...
Arkadaşıma taze transfer yapılmıştı. Bana son aşamada durumuma göre değerlendireceğini söyledi.

X