- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.581
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degerin guzel artmiş hic sikinti yapma kendine. 1000 olmadan vajinal, 5000 civari olmadan karindan kese gorunmez zateb. Bence sende geç yumurtlama oldu normal sati baz alma. İlacinda prospektusu turkce mi arapca mi?Kese görünmedi doktor tekrar tahlil istedi kan vermek için sıra bekliyoruz moralim çok bozuk
İnternetten baktigim kadariyla bizim kullandigimiz progestan icerigi dusuk onleyici sanirim canim sende bak geneDoktor bana bu ilacı yazdı bu nedir ne işe yarar bilgisi olan var mı
Degerin guzel artmiş hic sikinti yapma kendine. 1000 olmadan vajinal, 5000 civari olmadan karindan kese gorunmez zateb. Bence sende geç yumurtlama oldu normal sati baz alma. İlacinda prospektusu turkce mi arapca mi?
Prospektüsü İngilizce :/ bende baktım netten Türkçe prospektüse hiç bilmediğim terimler okudum tek anladığım düşük önleyici olduğu :)İnternetten baktigim kadariyla bizim kullandigimiz progestan icerigi dusuk onleyici sanirim canim sende bak gene
Progesteron hormonu varmiş ya canim o yuzden progestana benziyor dedimProspektüsü İngilizce :/ bende baktım netten Türkçe prospektüse hiç bilmediğim terimler okudum tek anladığım düşük önleyici olduğu :)
Hmm bu konularda hiçbir bilgim yok :/Progesteron hormonu varmiş ya canim o yuzden progestana benziyor dedim
Aynısını şimdi ben kullanıyorum bebeğin tutunmasını sağlıyormuşDoktor bana bu ilacı yazdı bu nedir ne işe yarar bilgisi olan var mı
Sıkma canını böyle vesveselere bebeğe zarar verme iyi düşün lütfen ve mutlüka tekrarla ben 28 le öğrendim zor geciyor o süre bilirimYarın gidebilirsem gidcem
Kese 1000 ila 1500 arasında görünüyor diye biliyorum kişiden kişiye değişiyor zaten geç döllenme olduğu aşikar hem kalbini duyarsın ham kendisini görürsün en kısa zamanda Allahın izniyle olumsuz insanlarla konuşmabu süredeŞimdilik derin bir oh çektim çok şükür inşallah kalp atışlarını da duyym tam rahatlarım. Size de çok teşekkür ederim
Hmm çok teşekkür ederim içim rahatlıyor burda sayenizde. Çoğu şeyi bilmiyorum burda sizlerden öğreniyorum..Aynısını şimdi ben kullanıyorum bebeğin tutunmasını sağlıyormuş
Sıkma canını böyle vesveselere bebeğe zarar verme iyi düşün lütfen ve mutlüka tekrarla ben 28 le öğrendim zor geciyor o süre bilirim
Çoook teşekkür ederim evet doktor da söyledi değer görünmesi için yetersiz diye. Bir hafta sonraya randevu verdi inşallah o zaman görebilirim. Sadece hamile olmak yetmiyormuş hamile kalınca başlıyormuş asıl stres bunu çok iyi anladım.. rabbim seni de sağsalim kavuştursun meleğine inşallah..Kese 1000 ila 1500 arasında görünüyor diye biliyorum kişiden kişiye değişiyor zaten geç döllenme olduğu aşikar hem kalbini duyarsın ham kendisini görürsün en kısa zamanda Allahın izniyle olumsuz insanlarla konuşmabu sürede
Bende bu ay başka topiklerden öğrendim canım ne demek herkes birbirinden öğreniyorHmm çok teşekkür ederim içim rahatlıyor burda sayenizde. Çoğu şeyi bilmiyorum burda sizlerden öğreniyorum..
Bende bu ay başka topiklerden öğrendim canım ne demek herkes birbirinden öğreniyor
Canım bişey soracağım ovs agrısı çatlayıncamı kasıkta ağrı oluyor yoksa ovs akıntısı başlayıncamı. sol kasıkta ağrım var batma gibi ama daha bat a var çok ..ovs dada batma hiç olmuyordu benim.Kese 1000 ila 1500 arasında görünüyor diye biliyorum kişiden kişiye değişiyor zaten geç döllenme olduğu aşikar hem kalbini duyarsın ham kendisini görürsün en kısa zamanda Allahın izniyle olumsuz insanlarla konuşmabu sürede
canım bu sorduğun tamamen kişiden kişiye değişen birşybende ov. akıntısı olmadı ama teste göre ov. günümde aşırı bi şişlik ve ağrı oldu sonrasında bata kadar kasıklarda özellikle sağda batmalar oldu, sağdan yumurtlamıştım o ayCanım bişey soracağım ovs agrısı çatlayıncamı kasıkta ağrı oluyor yoksa ovs akıntısı başlayıncamı. sol kasıkta ağrım var batma gibi ama daha bat a var çok ..ovs dada batma hiç olmuyordu benim.
nasıl anladın peki sağdan yumurtladığını ağrıdan mı?canım bu sorduğun tamamen kişiden kişiye değişen birşybende ov. akıntısı olmadı ama teste göre ov. günümde aşırı bi şişlik ve ağrı oldu sonrasında bata kadar kasıklarda özellikle sağda batmalar oldu, sağdan yumurtlamıştım o ay
Kızlar ben beta hcg verdiğim gün hormonlarada bakmışlardı.
Sonucum çıktı sımdı o zaman hamileydim tabi,
Hamileliğe göre değerlendirirsekl sonuçlarım nasıl ?
FSH 0,67
LH 1.17
Prolaktin 63
Estradiol 135
Progesteron 5,8 olacak
beta hcg 27