- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.561
Canım ben değerleri bilmem üzülme ama lütfen
Yarın gidebilirsem gidcem2 gun sonra tekrar versene canım artısı gorelım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben değerleri bilmem üzülme ama lütfen
Yarın gidebilirsem gidcem2 gun sonra tekrar versene canım artısı gorelım
Canım değerin düşük değil üzülme.önemli olan iki günde ikiye katlamasi .Yarın gidebilirsem gidcem
Yumurtlama donemini tam olarak biliyor musun? Herkesin degeri farkli cikar. İlk zamanlar benimde degerim dusuktu digerlerine gore ustelik yumurtlama tarihimide biliyordum cok stres olmustum. Keseyi gorene kadar 2 gunde bir kan verdim ve artis en az %66 olmaliymiş. Kendini strese sokma hersey olacagina varirYarın gidebilirsem gidcem
Hayır tam olarak bilmiyorum. Peki sizce yarın mı kan verym bekleyip bir hafta sonra mı verymYumurtlama donemini tam olarak biliyor musun? Herkesin degeri farkli cikar. İlk zamanlar benimde degerim dusuktu digerlerine gore ustelik yumurtlama tarihimide biliyordum cok stres olmustum. Keseyi gorene kadar 2 gunde bir kan verdim ve artis en az %66 olmaliymiş. Kendini strese sokma hersey olacagina varir
İnşallah katlanıyordurCanım değerin düşük değil üzülme.önemli olan iki günde ikiye katlamasi .
Amin canım çok teşekkür ederim bende yurt dışında yaşıyorum izne gittik eşim için ameliyat oldu geri geldik eşini ihmal etme bence gitme imkanın varsa git derim yoksa orda gidin bende burda gidemiyorum doktora pek. Çok zor gerçekten. Eşim varikosel ameliyatı oldu Aralık'ta. Tek taraflı. Öyle işte.. hadi bakalım sıra sende o zaman en yakın zamanda sende ver bize güzel haberiOrdinary Personn canım uzun zamandır takıp etmiyordum kk yı.bi gireyim dedim hamile oldugunu ogrendım inan cok sevindim aynı zamanlarda baslamıstık denemeye.Rabbim guzel bir hamilelik gecirmeni nasip etsin ve sag saglım kucagına al insallah.
Esinin sorunu neydı canım?benimde esimde sorun var ama bende yurt dısında oldugum ıcın dr a fazla gorunemıyoruz.amelyat olmasını istiyorum dr lar uygun gorurse.morfolojısı 1 dua et bizlere de
Yurt disinda nerdesiniz cnm niye turkiye sectiniz cnm dahami iyiAmin canım çok teşekkür ederim bende yurt dışında yaşıyorum izne gittik eşim için ameliyat oldu geri geldik eşini ihmal etme bence gitme imkanın varsa git derim yoksa orda gidin bende burda gidemiyorum doktora pek. Çok zor gerçekten. Eşim varikosel ameliyatı oldu Aralık'ta. Tek taraflı. Öyle işte.. hadi bakalım sıra sende o zaman en yakın zamanda sende ver bize güzel haberi
Arap ülkesi şu an hastanedeyiz tam da şimdi eşim Türkiye nın gözünü seveyim dedi :) çok kötü ya özeldeyiz ama bişey bilmiyorlar sanki burda her şey sorunluYurt disinda nerdesiniz cnm niye turkiye sectiniz cnm dahami iyi
300kusur hangi gun cikmisti ?Zaman nasıl geçecek bilmiyorum lütfen bişey söyleyin
Otuz beşinci günümde çıkmıştı bugün otuz yedinci günüm. Son dört beş aydır 30 ile 33 gün arasında değişiyordu döngüm300kusur hangi gun cikmisti ?
Canım bence değerin iyi korkutma kendini herkesin aynı zamanda gözükmüyor ki. Daha dört haftalık bence bebekYaptım kan tahlilini iyi mi sizce
Zaman nasıl geçecek bilmiyorum lütfen bişey söyleyin
Canım bendede değerin iyi herkesin hamileliği aynı değildir değerleride öyleYaptım kan tahlilini iyi mi sizce
Cnm hiç üzülme bizimde imtihanımız bu Rabbim hayırlı olanı nasip etsin. Herkese dondurulmuş yapmıyorlar taze transfer olanda çok hakkında hayırlısı cnmHaklısın canım. Benim adet belirtilerin sagolsun başladılar.oyuzden oturup yine ağladım.üniversite arkadaşlarım whatsaptan grup açmışlar ben hariç hepsinin çocuğu var bekarlar hariç.bugün sanki nefes alamadım bi ara çok üzüldüm.canım adet olunca testleri yenilecegim.bayramdan önce İstanbul gitmek istiyorum.bayramda adet olabilirim acaba bayramda çalışan dr olur mu ki?dondurduklari için biraz erken gitmek istiyorum.çünkü eylül de izin almak çok zor olur yine.
Canım bence değerin iyi korkutma kendini herkesin aynı zamanda gözükmüyor ki. Daha dört haftalık bence bebek
Şimdilik derin bir oh çektim çok şükür inşallah kalp atışlarını da duyym tam rahatlarım. Size de çok teşekkür ederimCanım bendede değerin iyi herkesin hamileliği aynı değildir değerleride öyle
Kendi kendini korkutup üzme
Canım ben hafif pkoymusum ya dondurulmuş olur diye düşünüyorum .çünkü rezerve az olanlara genelde taze yapmışlar ya da orta olanlara.oraya gelince öğreneceğim.Cnm hiç üzülme bizimde imtihanımız bu Rabbim hayırlı olanı nasip etsin. Herkese dondurulmuş yapmıyorlar taze transfer olanda çok hakkında hayırlısı cnm
Ne demek canım elimizden geldiğince her zamanŞimdilik derin bir oh çektim çok şükür inşallah kalp atışlarını da duyym tam rahatlarım. Size de çok teşekkür ederim