Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

6 aydir denioruz iste yinede gittim simdilik sorun yok cok sukur degerlerim coookn iyi yumurtam olusor istedigimiz gibi demisti falan iste ara vercem de yasim iyimi gecc degilmi sizden akil istiom destek icime rahatlatin yani yasim 30 olcak ozaman gec degil deme cunku böle dusun dusun hastalancam ama yine burdayim aizden ogrencem birseyler birakmam sizi iyiki varsiniu sizde olmasaydiniz delirlirdim yani
Öyle yaşın benle aynı canım geç değil stres yapma bi 6 ay daha akışına bırak kafaya takma yine olmazsa o zaman tedaviye baslarsin

Cnm burdayım arada girip bakıyorum kimse yazmazsa çıkıyorum. Sen nasılsın?
Iyiyim cnm sevindim birakma bizi bende sana yazayim dedim arkadas saolsun yardim etti akil verdi simdj esimle konustuk biz ben cok kafayi takiom hasta olcam diye korkuom 1 sene sonra olmazsa ins olur direk tup yaptorcam simdi böle kendim kurlerle sence nasil ama yas gecio semneye 29 ve degerler duserse ama kurlerle birseyler Rabbimde yardim eder olur diorum sende akil ver

S sinkar canım memorialin sayfasına bakıyorum bu aralar sen de orda yazıyorsun biliyorsundur.sanki çoğunun tüp bebek tutmamış gibi.onlar çok zor vakalar mi acaba? moralim bozuldu biraz
Ya rup tutsun ama yaaa son caremiz yani ondan rahattik hani tup tutar diye ama cnm belki baya yasli olanlardir yada hic yunurta olmayan ai nebileyim

X