Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

S sinkar canım memorialin sayfasına bakıyorum bu aralar sen de orda yazıyorsun biliyorsundur.sanki çoğunun tüp bebek tutmamış gibi.onlar çok zor vakalar mi acaba? moralim bozuldu biraz
Cnm birçoğu zor vakalar özellikle yaşı biraz ilerlemiş bayan çok. Çoğu tekrar memorial de deneyecek. Memorial de dondurulmyşları var.

S sinkar canım memorialin sayfasına bakıyorum bu aralar sen de orda yazıyorsun biliyorsundur.sanki çoğunun tüp bebek tutmamış gibi.onlar çok zor vakalar mi acaba? moralim bozuldu biraz
Bu arada benim gittiğim gün 7 gebelik testinden 6 sı pozitif çıkmıştı hemşire dedi. Sen sadece kk dan örnek alma bir git ne demek istediğimi anlarsın. Ama aklındaki diğer merkezlerede git için rahat olsun

Bu arada benim gittiğim gün 7 gebelik testinden 6 sı pozitif çıkmıştı hemşire dedi. Sen sadece kk dan örnek alma bir git ne demek istediğimi anlarsın. Ama aklındaki diğer merkezlerede git için rahat olsun
Haklısın canım. Benim adet belirtilerin sagolsun başladılar.oyuzden oturup yine ağladım.üniversite arkadaşlarım whatsaptan grup açmışlar ben hariç hepsinin çocuğu var bekarlar hariç.bugün sanki nefes alamadım bi ara çok üzüldüm.canım adet olunca testleri yenilecegim.bayramdan önce İstanbul gitmek istiyorum.bayramda adet olabilirim acaba bayramda çalışan dr olur mu ki?dondurduklari için biraz erken gitmek istiyorum.çünkü eylül de izin almak çok zor olur yine.

Benimde basladi cnm 4 gun var adetime bu ay zaten cok dusunmedik ugrasmadim ama ne bileyim uzulme benee dusun dusun kafam agrio hapta gecirmio bir arkadasimiz aile doatumuz 6 yillik evli doktor burda menopoz demis cocugun olmaz demis ve 5 aylik hamile simdi oglu olcak yani Allahtan umit kezme yazmis banada

Ya tanidiklarim.resim cekio göbeyinden hamile olanlar askim.diye göbeyini elliorlar suan agliom gucume gidio ya allahim sen affet neolur

Canlar merhaba, medipole gittik bugün izin günlerimiz hep hastanede geçiyor. Tahlili tekrarladık. Değerlerde artış var ama istenilen düzeyde değil. Morfoloji %2 sayı 23 milyondan 50 milyona, ileri hareketli %11 den %30a yükselmiş hareketsiz %63 ten %41 e gerilemiş. Üroloji doktoru tüp bebek görüşüne katılmıyorum. 1 yıl daha normal dene doğal yol her zaman en iyi yoldur dedi. 1 kadın doğum ve 1 ürolog görüşü daha alacağız haftaya duruma göre önümüzdeki ay korunmayı bırakacağım.

Ya tanidiklarim.resim cekio göbeyinden hamile olanlar askim.diye göbeyini elliorlar suan agliom gucume gidio ya allahim sen affet neolur
Canım benim bende çok kötüydüm az önce eşim dışarı çıkarttı yürüyüş yaptık biraz tabi eşime neden üzüldüğümü söylemedim o daha çok üzülüyor sonra içim sıkılıyor daralıyor dedim beni eğlendirmek için elinden geleni yaptı Allah razı olsun
Üzülme herşey olacağına varır

Geçmiş olsun canım biran önce hamilelikte doktor seçimini konuşuruz inşaallah

Bugün bir tanıdığım değerimin çok düşük olduğunu söyledi çok üzüldüm canım sıkkın sabahtan beri (( unutmaya çalışıyorum unutamıyorum sizce de düşük mü değerim 5+0 için 395

2 gun sonra tekrar versene canım artısı gorelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…