Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Herkese merhaba uzun zamandır girmiyordum aklımdan çıkardım bir süre bebek konusunu. Batım 1 gün geçti ama normalde olan bişey olduğu için pek önemsemiyorum. Yalnız listeye baktım artık bat yazılmıyor mu ?
Seyimden soluyorum kizdan dolayi :) 1 kisi yazıyorsa 10 kisi yazmiyor bat o yuzden bat listesi koptu :) ama hamile olanlari ve dogum yapanlari es gecmiyorum:)

Evet ynai buda ole olursa ara vercem diordu yasi kacki arkadasimizin
Sendemi diättesin yaz gelio deme ama iyisin ya
Yarın doktora gidecek güzel haberlerle gelir inşaallah ❤️Yok canım ben senelerce 48-49kg gezdim evlenince 53 oldum eşim çok memnun adam sarılıp dizlerime uzanmıyordu kemiklerin acıtıyor diye

İnşaallah canım sen ne yaptın adetin hep gecikir mi
Yani bir iki gün ileri veya geri oynar ama son beş altı aydır 3o ile 33 arası bugün otuz dördüncü günümdeyim. Ara ara sancı geliyor aniden hemen gidiyor sonra. Bu akşam girmediysem on kere gitmişimdir lavaboya. Hep bakıyorum bişey yok kan falan. Yalnız bugün bir kere akıntım oldu beyazımsı o kadar. Bekliyorum bakalım hayırlısı :)

Yani bir iki gün ileri veya geri oynar ama son beş altı aydır 3o ile 33 arası bugün otuz dördüncü günümdeyim. Ara ara sancı geliyor aniden hemen gidiyor sonra. Bu akşam girmediysem on kere gitmişimdir lavaboya. Hep bakıyorum bişey yok kan falan. Yalnız bugün bir kere akıntım oldu beyazımsı o kadar. Bekliyorum bakalım hayırlısı :)
Bi iki gün daha bekle ve test yap veya kan ver inşaallah pozitif sonuçla gelirsin

Öyle yapacam tutuyorum kendimi beklicem birkaç gün daha. İçimde bir his var ama güzel bir his inşallah bana ve isteyen herkese kocaman pozitif :)
İnşaallah canım benim önce sen sonra ben arka arkaya hamişlik haberi veririz sonrada sırayla batı gelmesin arkadaşların

Yarın doktora gidecek güzel haberlerle gelir inşaallah ❤️Yok canım ben senelerce 48-49kg gezdim evlenince 53 oldum eşim çok memnun adam sarılıp dizlerime uzanmıyordu kemiklerin acıtıyor diye

inşallah corasprinde kullandım yeterlimi gelmiyor anlamıyorum, testlerim baya netti. hepsini çöpe attım sinirimden

Evet ynai buda ole olursa ara vercem diordu yasi kacki arkadasimizin
Sendemi diättesin yaz gelio deme ama iyisin ya

26 yaşındayım canım, doktora sorucam yarın braz ara vermeyı dusunuyorum ocakta dustu martta dustu mayısta dustu psikolojim iyi diye ara vermemi istemiyordu ama artık yoruldum.
eşimde saçmalama daha sorunu yenı bulduk ılk 2 sını sayma dıyor.
Hamıle kalmaya calısan kalamayan bırsuru arkadasımız var emınım her ay beklemek te cok zor anlıyorum ilk baslarda bende aylarca bekledım , onuda bılıyorum ama boyle kalıpta sürekli kaybetmek inanın daha zor :KK43:

inşallah corasprinde kullandım yeterlimi gelmiyor anlamıyorum, testlerim baya netti. hepsini çöpe attım sinirimden

26 yaşındayım canım, doktora sorucam yarın braz ara vermeyı dusunuyorum ocakta dustu martta dustu mayısta dustu psikolojim iyi diye ara vermemi istemiyordu ama artık yoruldum.
eşimde saçmalama daha sorunu yenı bulduk ılk 2 sını sayma dıyor.
Hamıle kalmaya calısan kalamayan bırsuru arkadasımız var emınım her ay beklemek te cok zor anlıyorum ilk baslarda bende aylarca bekledım , onuda bılıyorum ama boyle kalıpta sürekli kaybetmek inanın daha zor :KK43:
Anliorum ama masallah hemrn kalion sorunsuz demekki saglikli degilms öle dusun

X