Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sılıklestıgı gun yanı pazar gunudr ılıskı olsa tam guzel olurdu ama kısmet .sadece cıft cızgı gununu degerlendırıp hamıle kalanlarda var ıns olur hayırlısıyla canm

hamişim çok teşekkür ederim cevabın için nasip artık rabbim sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin inşallah
sana bana ve tüm isteyen arkadaşlara

buzmavileylak maşallah bacım doğurganlığına bir ay bile boş geçmedi, bu seferki sağlıklıdır inşallah canımm dua ediyorum haber ver bizlere mutlaka

inşallah canım Allah razı olsun lekelenmelerim var bu sefer bakalım yarn gıdıcem beta da baya dusuk cıktı . Hayırlısı nasibimde ne varsa artık.

vallahı cnm kımyasalda olsa her ay gebe kalıyorsun bu çok iyi birgün tutacak inş

valla ben öyle düşünmüyorum, kalıp düşmesi çok yıpratıcı bişey. Birde düştükçe düşme oranıda artıyor. Bu seferde sıkıntı olursa bir süre ara vericem galiba, psikolojik olarak baya yıprandım

kuzum görmedim yazıdıgını kacırmısım heralde :)) ınsallah kan sonucum pek iç açıcı olmasada Allaha emanet dua edıyorum sadece elımden bırsey gelmıyor koptum dedıgıne yanlz D: deli hahaha

bizde sorun yokta çocuk durmuyor onu napcaz

hamişim çok teşekkür ederim cevabın için nasip artık rabbim sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin inşallah
sana bana ve tüm isteyen arkadaşlara
Amın canm amın cok sagol.bende cıft cızgı oncesı cıft cızgı gunu ve sılıklestıgı gun ılıskı oldu yanı 3 gun ust uste ve suan hamısım darısı sana ve tum ısteyene olsn ıns

kuzum görmedim yazıdıgını kacırmısım heralde :)) ınsallah kan sonucum pek iç açıcı olmasada Allaha emanet dua edıyorum sadece elımden bırsey gelmıyor koptum dedıgıne yanlz D: deli hahaha
Olacak inşaallah içini ferah tut balım bak sorununuz bulundu bu defa güzel şeyler olacak Allah izin verirse

Herkese merhaba uzun zamandır girmiyordum aklımdan çıkardım bir süre bebek konusunu. Batım 1 gün geçti ama normalde olan bişey olduğu için pek önemsemiyorum. Yalnız listeye baktım artık bat yazılmıyor mu ?

Canım malum Sabirsiz61 ablamızın minnoşu var ve eskisi kadar aktif olamıyor o yüzden yazılmıyor adet olan oldum yazıyor

Ja kizlar burda bi arkadas karsilastim yasi 35 36 oda tup bebek merkesine gitti herseyi normalmis ve diorki mormal yolldan istiom tup yaptirmiyacam dedi ben dedim yas gecmeden yaptir yok nirmal deniyecem diyo biz niye kafayi yioz ben ve esim 2 sene böle bi deniyelim karari aldik kizlar sizce nasil 30 da yine bakalim kisin asilama falan yada yunurta takipi yaotirmak istiom bi randavu alcam diyecem olcak ama Allaha inanlim guvenelim hocamla konustum bu dusunceye aldim kizlar sizde stress ermeyin uzulmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…