- 29 Eylül 2015
- 5.214
- 6.623
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.421
Canım inşallah tutunur bebisin bu dönem yat dinlen.dr a da git önlem alsinvalla canım benım 2 kere düştü. şimdi yine hamileyim ama değerim düşük. Banada kafana takma ondan düşüyoor diyorlar
Kaç dk kaynatıyoruz .. ben 28im eşim 32
Sılıklestıgı gun yanı pazar gunudr ılıskı olsa tam guzel olurdu ama kısmet .sadece cıft cızgı gununu degerlendırıp hamıle kalanlarda var ıns olur hayırlısıyla canm
buzmavileylak maşallah bacım doğurganlığına bir ay bile boş geçmedi, bu seferki sağlıklıdır inşallah canımm dua ediyorum haber ver bizlere mutlaka
vallahı cnm kımyasalda olsa her ay gebe kalıyorsun bu çok iyi birgün tutacak inşinşallah canım Allah razı olsun lekelenmelerim var bu sefer bakalım yarn gıdıcem beta da baya dusuk cıktı . Hayırlısı nasibimde ne varsa artık.
vallahı cnm kımyasalda olsa her ay gebe kalıyorsun bu çok iyi birgün tutacak inş
buzmavileylak canım sen bana dargın mısın hamile misin yazdım cevap vermedin belkide görmedin
İnşaallah bu defa sağlıklı bi hamilelik geçirirsin anacım eşinede sanada maşallah sen attığını tutuyorsun adamda attığını vuruyor belli
buzmavileylak canım sen bana dargın mısın hamile misin yazdım cevap vermedin belkide görmedin
İnşaallah bu defa sağlıklı bi hamilelik geçirirsin anacım eşinede sanada maşallah sen attığını tutuyorsun adamda attığını vuruyor belli
Amın canm amın cok sagol.bende cıft cızgı oncesı cıft cızgı gunu ve sılıklestıgı gun ılıskı oldu yanı 3 gun ust uste ve suan hamısım darısı sana ve tum ısteyene olsn ınshamişim çok teşekkür ederim cevabın için nasip artık rabbim sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin inşallah
sana bana ve tüm isteyen arkadaşlara
Olacak inşaallah içini ferah tut balım bak sorununuz bulundu bu defa güzel şeyler olacak Allah izin verirsekuzum görmedim yazıdıgını kacırmısım heralde :)) ınsallah kan sonucum pek iç açıcı olmasada Allaha emanet dua edıyorum sadece elımden bırsey gelmıyorkoptum dedıgıne yanlz D : deli hahaha
Canım malumHerkese merhaba uzun zamandır girmiyordum aklımdan çıkardım bir süre bebek konusunu. Batım 1 gün geçti ama normalde olan bişey olduğu için pek önemsemiyorum. Yalnız listeye baktım artık bat yazılmıyor mu ?
Hmm anladım sağlık olsun :) inşallah bizde oraya hamile yazdırırız :)Canım malumSabirsiz61 ablamızın minnoşu var ve eskisi kadar aktif olamıyor o yüzden yazılmıyor adet olan oldum yazıyor
İnşaallah canım sen ne yaptın adetin hep gecikir miHmm anladım sağlık olsun :) inşallah bizde oraya hamile yazdırırız :)
Benim 1.67 kilom 56 sukur dustum diätteyim ama yeter halsiz kaliorumbende 1.64 bence boyuna göre kilon normal cnm :)
Hayirlisi degilmis ya tuhh erken degilm daha yaaaKızlarbuzmavileylak kimyasal yaşadı tekrardan çok üzgün