- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #54.061
cnm özellıkle semra hanıma randevu alacaksan hemen vermeyebılıyorlar çünkü bazen semra hanım yurtdışında olabılıyor mesala ben 15 gün önce randevun aldım yarın gidecegım ... ama diğer doktorlara istediğin zaman randevu alabılırsın sıkıntı yok , merkez özellıkle temmuz ve ağustos ayında çok yoğun oluyormuş yurtdışn da birçok hasta gelıyormuş hem tatil hem de tedavi için... sen bir ay önceden randevu al cnm ne olur ne olmazCanım peki hemen randevu sırası geliyor mu? Yani istediğin zaman randevu alabiliyor musun?bi arastiracagim canm
cnm özellıkle semra hanıma randevu alacaksan hemen vermeyebılıyorlar çünkü bazen semra hanım yurtdışında olabılıyor mesala ben 15 gün önce randevun aldım yarın gidecegım ... ama diğer doktorlara istediğin zaman randevu alabılırsın sıkıntı yok , merkez özellıkle temmuz ve ağustos ayında çok yoğun oluyormuş yurtdışn da birçok hasta gelıyormuş hem tatil hem de tedavi için... sen bir ay önceden randevu al cnm ne olur ne olmazCanım peki hemen randevu sırası geliyor mu? Yani istediğin zaman randevu alabiliyor musun?bi arastiracagim canm
Yurt disindanda gelen cokmus neguzel bak ins bizede hemen verirler 3 hafta yetermi cnm bilion cok kalamioruucnm özellıkle semra hanıma randevu alacaksan hemen vermeyebılıyorlar çünkü bazen semra hanım yurtdışında olabılıyor mesala ben 15 gün önce randevun aldım yarın gidecegım ... ama diğer doktorlara istediğin zaman randevu alabılırsın sıkıntı yok , merkez özellıkle temmuz ve ağustos ayında çok yoğun oluyormuş yurtdışn da birçok hasta gelıyormuş hem tatil hem de tedavi için... sen bir ay önceden randevu al cnm ne olur ne olmaz
cnm negatif düşünmek istemıyorum ama elımden geldiğince tedavime devam ederım dondurulmuş embriyom olursa yoluma onlarla devam ederım eğer olmazsa sil baştan başlıyacagım ... sen ne zaman düşünüyorsan bir ay önce randevuu ol tüp bebek merkezlerı yoğun oluyor genellıkle hemen randevu vemryebılırlerAnladim cnm ins onur ya sagliklisin sorun yok tutar ya tutmassa ne yaoacaksin dusundunmu ama tutacak evet randavu icin bende kisa dogru istiorun
cnm negatif düşünmek istemıyorum ama elımden geldiğince tedavime devam ederım dondurulmuş embriyom olursa yoluma onlarla devam ederım eğer olmazsa sil baştan başlıyacagım ... sen ne zaman düşünüyorsan bir ay önce randevuu ol tüp bebek merkezlerı yoğun oluyor genellıkle hemen randevu vemryebılırlerAnladim cnm ins onur ya sagliklisin sorun yok tutar ya tutmassa ne yaoacaksin dusundunmu ama tutacak evet randavu icin bende kisa dogru istiorun
Dondurulmuslar izamab yine yumurta toplanmior deme o islem kalkior peki bayiltiorlarmi toplanirlen mecbur demecnm negatif düşünmek istemıyorum ama elımden geldiğince tedavime devam ederım dondurulmuş embriyom olursa yoluma onlarla devam ederım eğer olmazsa sil baştan başlıyacagım ... sen ne zaman düşünüyorsan bir ay önce randevuu ol tüp bebek merkezlerı yoğun oluyor genellıkle hemen randevu vemryebılırler
Uzulme cnm sende bir an önce tup vebek dusunsene yada asilamaBen ve hayellerim.. bat a 3 var..
yeter cnmYurt disindanda gelen cokmus neguzel bak ins bizede hemen verirler 3 hafta yetermi cnm bilion cok kalamioruu
Ama ben çizgiyi görüyorum Aşılama ve tüp bebeğe gerek duymuyorum canım.Şuan değerlerim normal.Uzulme cnm sende bir an önce tup vebek dusunsene yada asilama
eğer dondurulmuşun varsa direk transfer oluyorsun daha az işlemden geçiyorsun cnm ... yumurta toplanırken anestezi veriyorlar cnmDondurulmuslar izamab yine yumurta toplanmior deme o islem kalkior peki bayiltiorlarmi toplanirlen mecbur deme
Evet bizdeee yok sorun ama biran önce olsun istiorum ama sende birtane var deme bizde oda yok ondan yas gecmedenAma ben çizgiyi görüyorum Aşılama ve tüp bebeğe gerek duymuyorum canım.Şuan değerlerim normal.
eğer dondurulmuşun varsa direk transfer oluyorsun daha az işlemden geçiyorsun cnm ... yumurta toplanırken anestezi veriyorlar cnmDondurulmuslar izamab yine yumurta toplanmior deme o islem kalkior peki bayiltiorlarmi toplanirlen mecbur deme
Bazilari vermiormus ondan sordum oda ama rahim filmi gibi degildir aciliymis yani duydum burda ondan korktum yok vermiorlar hollanda kötu yaeğer dondurulmuşun varsa direk transfer oluyorsun daha az işlemden geçiyorsun cnm ... yumurta toplanırken anestezi veriyorlar cnm
bir tane oğlum var oda geç oldu o yüzden olacağını düşünüyorum Vakti saatini bekliyorum umut etmekten vazgeçmiyorum rabbim hepinize tatdırsın inşaallah..Evet bizdeee yok sorun ama biran önce olsun istiorum ama sende birtane var deme bizde oda yok ondan yas gecmeden
Oglunuz kac yasinda hamile kaldiniz ins tabilide umut kesilmez gunah ins ins hepimuzin olur Rabbim.hayirli evlat eylesin oglunuzubir tane oğlum var oda geç oldu o yüzden olacağını düşünüyorum Vakti saatini bekliyorum umut etmekten vazgeçmiyorum rabbim hepinize tatdırsın inşaallah..
cnm hsg çekıldın mı? eğer tüplerin kapalıysa diğer tedaviler pek işe yaramıyor ama tüplerini açıksa klomen ve aşılama deneyebilrisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?