- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.021
O rahim filminden ayrimi cnm anlamion bu isleri kusura bakmaPolip hapla gidecek bisey değil.histeroskopi ile ameliyat olup aldiriyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O rahim filminden ayrimi cnm anlamion bu isleri kusura bakmaPolip hapla gidecek bisey değil.histeroskopi ile ameliyat olup aldiriyorsun
Cnm ihs gebelik olur eğer olmazsa İstanbul'a gelip tüp bebek yaotiracaksin ztn o zaman varsa sana söyler ona göre tedavi uygularlarSabirsiz61 S sinkar Amine Busra benim bu ay ki adetim çok uzun sürdü. Bu 8.günüm hala geliyor yoğun değil ama geliyor. Dr a gittim iki yumurtamı varmış biri 17 biri 14 mm. Kanamalı sordum uzadı diye polip. Olabilir dedi. Sizce olabilir mi ya. Hsg de temiz çıkmıştı.internette hsgde kesin çıkar diyor.ama drum. Çok küçükse gözükmez diyo.bu arada dr ultrasonda görmedi ama olabilir dedi.gebelik olamazsa histeroskopi öneriyorum dedi .
Evet canım o farklı ameliyat oO rahim filminden ayrimi cnm anlamion bu isleri kusura bakma
Evet canım yaza tüp için gelince bakarlar zaten ama ben polip olduğunu sanmıyorum kalamam durdu çünkü.ilaçlardan oldu sanırım. Dr her şey yolunda diyor sebepsiz diyor . Stres birinci sebepmis . Vücudu uyariyomus vücut bebeği kabı etmiyormuş.ah bi unutabilsemmCnm ihs gebelik olur eğer olmazsa İstanbul'a gelip tüp bebek yaotiracaksin ztn o zaman varsa sana söyler ona göre tedavi uygularlar
Aynen yabanci aanior iste hamile sanior vucut ondan stress oluncada ahhh bebde ins konusacam.doktorla bide 10.ayda ins bakalim banada bilgi verin lutfen bende istanbulda istiom hotel ayarlariz falanEvet canım yaza tüp için gelince bakarlar zaten ama ben polip olduğunu sanmıyorum kalamam durdu çünkü.ilaçlardan oldu sanırım. Dr her şey yolunda diyor sebepsiz diyor . Stres birinci sebepmis . Vücudu uyariyomus vücut bebeği kabı etmiyormuş.ah bi unutabilsemm
Anladım canım maalesef adet oldum.Canım benim ilk 2 gün negatif çıktı sonra t bölgesi silik sonra aynı renkte oldu ve bı sonraki günde t bölgesi çok koyu oldu ertesi gün yaptığımda da tekrar t bölgesi siliklesmeye basladi... Biraz karışık oldu ama :) yani silik De olsa t bölgesinde çizgi gördüyse iki güne koyulasiyor ve yumurta çatlıyor inşallah:)
Hayırlısı olsun canım çalışmalara devam :)Anladım canım maalesef adet oldum.
Ben faydası olduğuna inanıyorum ama herkeste olacak diye kesinlik yok tabi. Ben 2. Aydan sonra hamile kaldımJa kizlar okuom da rahim filmi cektiren hamile kaliormus dogrumu sozde öle durum oldumu
Canım zaman geçiyor olmadıkça daha çok stres yapıyoruz azalacagına artıyor stres belkı tedavi olursak daha rahat oluruz ... ne bileyım negatif bile olsa sonuç en azından elımden gelenı yaptık derız daha rahat oluruz belkı ... Hayırlısı cnm inş aşılaman tutarda tüp bebeğe gerek kalmazEvet canım yaza tüp için gelince bakarlar zaten ama ben polip olduğunu sanmıyorum kalamam durdu çünkü.ilaçlardan oldu sanırım. Dr her şey yolunda diyor sebepsiz diyor . Stres birinci sebepmis . Vücudu uyariyomus vücut bebeği kabı etmiyormuş.ah bi unutabilsemm
Inşallah canım ama ben de artık ara vermeyi düşünmüyorum ramazandan sonraki adetim bayrama denk geliyor artık temmuzda tüp olur.yolumu çizdim . Napalm nasipCanım zaman geçiyor olmadıkça daha çok stres yapıyoruz azalacagına artıyor stres belkı tedavi olursak daha rahat oluruz ... ne bileyım negatif bile olsa sonuç en azından elımden gelenı yaptık derız daha rahat oluruz belkı ... Hayırlısı cnm inş aşılaman tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz
Çok kalan var bende olmadı.kesinlikle çektir ama.Ja kizlar okuom da rahim filmi cektiren hamile kaliormus dogrumu sozde öle durum oldumu
cnm bizim temmuzda tatil planımız var ağustos veya eylül gibi düşünüyorum bendeInşallah canım ama ben de artık ara vermeyi düşünmüyorum ramazandan sonraki adetim bayrama denk geliyor artık temmuzda tüp olur.yolumu çizdim . Napalm nasip
Cektircem haber ederim cnmÇok kalan var bende olmadı.kesinlikle çektir ama.
Nasilsin cnm bi gelisme varmi varya iliskilere basöamadik bile 14.gundeyim yorgunum isler coktu hic canim istemedi görevi hahhacnm bizim temmuzda tatil planımız var ağustos veya eylül gibi düşünüyorum bende
cnm sen daha yenisin kendine çok fazla stres yapma Rabbim inş fazla bekletmezNasilsin cnm bi gelisme varmi varya iliskilere basöamadik bile 14.gundeyim yorgunum isler coktu hic canim istemedi görevi hahha
Doktordan randavu alcam onunla yumurta takibi yaptircam belki klomen belki catlatma igne herseyi denemek iatiom rahim filmi derken tr dede bir akrabamla konustum asilama tutmus onun yine yaptircak yasi 35 simdi yumurta buyumuormus igneyle buyuyo rahim filmi temizmis bakalin 10.aya kadar hersey deniyecem burdada asilama deniyecem ve tr dede hersey yapacam bakalim hocamla konustum rahatlamak icin dio stress etme daha 6aydir denionuz yillarca deneyen var yasinda iyi dio yani az cok destek aliom
Ja erken ama zaman gecio 3 aydir iste doktora gidiom yas fasla gecmesin adet oldun ne yapmuatun sen bu ay bak iliskiden sonra ayaklar havaya dikiyonmu o gun dus alma sabahi al bilmiom senin rahim dar mis ya peki actilarmi yani anlamiom bu isleri neolcakmiscnm sen daha yenisin kendine çok fazla stres yapma Rabbim inş fazla bekletmez
ben adet oldum çarşamba biter sonra çalışmlara başlarım
çarşamba günüde doktor randevum var bakalım ne diyecek
cnm ben eylülde histeroskopi oldum ama darlık sanırım açılmadı aşılama yaptırdığım doktorda çok dar dedıJa erken ama zaman gecio 3 aydir iste doktora gidiom yas fasla gecmesin adet oldun ne yapmuatun sen bu ay bak iliskiden sonra ayaklar havaya dikiyonmu o gun dus alma sabahi al bilmiom senin rahim dar mis ya peki actilarmi yani anlamiom bu isleri neolcakmis