• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sabirsiz61 Sabirsiz61 S sinkar Amine Busra Amine Busra benim bu ay ki adetim çok uzun sürdü. Bu 8.günüm hala geliyor yoğun değil ama geliyor. Dr a gittim iki yumurtamı varmış biri 17 biri 14 mm. Kanamalı sordum uzadı diye polip. Olabilir dedi. Sizce olabilir mi ya. Hsg de temiz çıkmıştı.internette hsgde kesin çıkar diyor.ama drum. Çok küçükse gözükmez diyo.bu arada dr ultrasonda görmedi ama olabilir dedi.gebelik olamazsa histeroskopi öneriyorum dedi .
Cnm ihs gebelik olur eğer olmazsa İstanbul'a gelip tüp bebek yaotiracaksin ztn o zaman varsa sana söyler ona göre tedavi uygularlar

Benimde cikolata kistim var henuz yolun cook basindayim.İki ayri dr gittim ilk gittigim hemen operasyon dedi. Sag tarafta 4,12 cm filan. Diger dr hamile kalmaya calis takip edelim dedi. Ca 125 testi var onu yaptik yuksek. Bakalim denedik bekliyoruz ayin 12 sini. İnsallah olur.

Cnm ihs gebelik olur eğer olmazsa İstanbul'a gelip tüp bebek yaotiracaksin ztn o zaman varsa sana söyler ona göre tedavi uygularlar
Evet canım yaza tüp için gelince bakarlar zaten ama ben polip olduğunu sanmıyorum kalamam durdu çünkü.ilaçlardan oldu sanırım. Dr her şey yolunda diyor sebepsiz diyor . Stres birinci sebepmis . Vücudu uyariyomus vücut bebeği kabı etmiyormuş.ah bi unutabilsemm

Evet canım yaza tüp için gelince bakarlar zaten ama ben polip olduğunu sanmıyorum kalamam durdu çünkü.ilaçlardan oldu sanırım. Dr her şey yolunda diyor sebepsiz diyor . Stres birinci sebepmis . Vücudu uyariyomus vücut bebeği kabı etmiyormuş.ah bi unutabilsemm
Aynen yabanci aanior iste hamile sanior vucut ondan stress oluncada ahhh bebde ins konusacam.doktorla bide 10.ayda ins bakalim banada bilgi verin lutfen bende istanbulda istiom hotel ayarlariz falan

Canım benim ilk 2 gün negatif çıktı sonra t bölgesi silik sonra aynı renkte oldu ve bı sonraki günde t bölgesi çok koyu oldu ertesi gün yaptığımda da tekrar t bölgesi siliklesmeye basladi... Biraz karışık oldu ama :) yani silik De olsa t bölgesinde çizgi gördüyse iki güne koyulasiyor ve yumurta çatlıyor inşallah:)
Anladım canım maalesef adet oldum. :(

Canım zaman geçiyor olmadıkça daha çok stres yapıyoruz azalacagına artıyor stres belkı tedavi olursak daha rahat oluruz ... ne bileyım negatif bile olsa sonuç en azından elımden gelenı yaptık derız daha rahat oluruz belkı ... Hayırlısı cnm inş aşılaman tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz

Canım zaman geçiyor olmadıkça daha çok stres yapıyoruz azalacagına artıyor stres belkı tedavi olursak daha rahat oluruz ... ne bileyım negatif bile olsa sonuç en azından elımden gelenı yaptık derız daha rahat oluruz belkı ... Hayırlısı cnm inş aşılaman tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz
Inşallah canım ama ben de artık ara vermeyi düşünmüyorum ramazandan sonraki adetim bayrama denk geliyor artık temmuzda tüp olur.yolumu çizdim . Napalm nasip

Inşallah canım ama ben de artık ara vermeyi düşünmüyorum ramazandan sonraki adetim bayrama denk geliyor artık temmuzda tüp olur.yolumu çizdim . Napalm nasip
cnm bizim temmuzda tatil planımız var ağustos veya eylül gibi düşünüyorum bende

cnm bizim temmuzda tatil planımız var ağustos veya eylül gibi düşünüyorum bende
Nasilsin cnm bi gelisme varmi varya iliskilere basöamadik bile 14.gundeyim yorgunum isler coktu hic canim istemedi görevi hahha
Doktordan randavu alcam onunla yumurta takibi yaptircam belki klomen belki catlatma igne herseyi denemek iatiom rahim filmi derken tr dede bir akrabamla konustum asilama tutmus onun yine yaptircak yasi 35 simdi yumurta buyumuormus igneyle buyuyo rahim filmi temizmis bakalin 10.aya kadar hersey deniyecem burdada asilama deniyecem ve tr dede hersey yapacam bakalim hocamla konustum rahatlamak icin dio stress etme daha 6aydir denionuz yillarca deneyen var yasinda iyi dio yani az cok destek aliom

Nasilsin cnm bi gelisme varmi varya iliskilere basöamadik bile 14.gundeyim yorgunum isler coktu hic canim istemedi görevi hahha
Doktordan randavu alcam onunla yumurta takibi yaptircam belki klomen belki catlatma igne herseyi denemek iatiom rahim filmi derken tr dede bir akrabamla konustum asilama tutmus onun yine yaptircak yasi 35 simdi yumurta buyumuormus igneyle buyuyo rahim filmi temizmis bakalin 10.aya kadar hersey deniyecem burdada asilama deniyecem ve tr dede hersey yapacam bakalim hocamla konustum rahatlamak icin dio stress etme daha 6aydir denionuz yillarca deneyen var yasinda iyi dio yani az cok destek aliom
cnm sen daha yenisin kendine çok fazla stres yapma Rabbim inş fazla bekletmez
ben adet oldum çarşamba biter sonra çalışmlara başlarım
çarşamba günüde doktor randevum var bakalım ne diyecek

cnm sen daha yenisin kendine çok fazla stres yapma Rabbim inş fazla bekletmez
ben adet oldum çarşamba biter sonra çalışmlara başlarım
çarşamba günüde doktor randevum var bakalım ne diyecek
Ja erken ama zaman gecio 3 aydir iste doktora gidiom yas fasla gecmesin adet oldun ne yapmuatun sen bu ay bak iliskiden sonra ayaklar havaya dikiyonmu o gun dus alma sabahi al bilmiom senin rahim dar mis ya peki actilarmi yani anlamiom bu isleri neolcakmis

Ja erken ama zaman gecio 3 aydir iste doktora gidiom yas fasla gecmesin adet oldun ne yapmuatun sen bu ay bak iliskiden sonra ayaklar havaya dikiyonmu o gun dus alma sabahi al bilmiom senin rahim dar mis ya peki actilarmi yani anlamiom bu isleri neolcakmis
cnm ben eylülde histeroskopi oldum ama darlık sanırım açılmadı aşılama yaptırdığım doktorda çok dar dedı
ben 1 saat dikip kalkmıyorum, duşu akşam alıyorum çoğu zaman çalısıyorum çünkü sabah erken kalkıp duş almak sıkıntı oluyor

Back