- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.101
Hepimizin kandili mubarek olsun vanlarim.bugun birnirimizi dua edelim.ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba ikinci aşılamaya mı başladın. Ben şuralarda çok bakamıyorum buraya. Moralim pek iyi değil. İnşallah hayırlı haberlerini duymak nasip olur.Net olarak söylemiyor.ben adetim uzun sürdü demesem bisey demezdi. Ama şüpheli diyo sadece histeroskopide çıkar diyo hsgde çıkmaz küçük olduğu için diyo.soğan kuru bi defa kistimi yok etmişti.bunda da etkili olur mu kesin değil ama küçükse geçebilirmis bu kurle
Canım merhaba senin genetik testinde pıhtılaşma mı çıkmıştı. Şimdi corasprin kullanıyorsun değil mi. Tedaviye başladın mı. Bu arada kızlar benim amh değerim 1,66 çıkmış. Nasıl sizce. Bugün kandil hepinizin duaları kabul olsun inşallah. Rabbim günahlarımızı bağışlasın
Canım merhaba senin genetik testinde pıhtılaşma mı çıkmıştı. Şimdi corasprin kullanıyorsun değil mi. Tedaviye başladın mı. Bu arada kızlar benim amh değerim 1,66 çıkmış. Nasıl sizce. Bugün kandil hepinizin duaları kabul olsun inşallah. Rabbim günahlarımızı bağışlasın
25 yaşında evlendim 27 yaşımda kucağıma aldım cnm.Oglunuz kac yasinda hamile kaldiniz ins tabilide umut kesilmez gunah ins ins hepimuzin olur Rabbim.hayirli evlat eylesin oglunuzu
canım önceki kattığın resimde görmüştüm bundaGoremeyen arkadaslar tekrar bakabilirmi
canım normal kadın doğum doktorunda muayene olmuşsan bilirsin vajinaya yerleştirilen o alet azıcık canını yakıyor ama dayanılmayacak gibi bi ağrı değilCnm vajinal acimio deme sade sivi verilince adet agrisi deme oleyse korkmam yeterki vaji acimasin
Aynen bende tam tamına 2 yıldır bu umutla her ay bazen her gün burdayım İnşallah canım bizlerede nasip olur..Günaydın kızlar nasılsınız inşallah birilerimiz hamile haberi veririzde hepimize moral olur. Ben burada hamileyim demeyi o kadar çok istiyorum ki ama bir türlü kısmet olmuyor
2 yıllık mı evlisin canımAynen bende tam tamına 2 yıldır bu umutla her ay bazen her gün burdayım İnşallah canım bizlerede nasip olur..
hayır 11 yıl bitecek benim bir oğlum var ama 2 yıldır 2. için bekliyorum.2 yıllık mı evlisin canım
allah bağışlasın canım. Maşallah en azından annelik duygusunu hissetmişsin. Rabbim bana da nasip eder inşallahhayır 11 yıl bitecek benim bir oğlum var ama 2 yıldır 2. için bekliyorum.
İnşallah başı sabır..bekleyip sabretmek lazım.allah bağışlasın canım. Maşallah en azından annelik duygusunu hissetmişsin. Rabbim bana da nasip eder inşallah
Teşekkür ederim canım benim iyiyim ben çalışmalardayım sen napıyorsun nasılsın
Teşekkür ederim canım benim iyiyim ben çalışmalardayım sen napıyorsun nasılsın
Evet canım yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesi oldum ondan bakalım inşaallah hepimize nasip olurIns olcak ya umut neden umutluusn igne falan oldu takip edildi ondanmk bende istiom öle ya
Kaç gün varıyıyım cnm bende bat beklıyorum :)
4 ncmKaç gün var
Amin canım dua et bugün benim için de ne olurSonraki adetinde dene istersen inşallah hamilelikten dolayı olmazsın kandil günü dua niyetine geçsin