• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Merhaba kızlar az önce netten sipariş verdıgım ovulasyon testi geldi içinde kagıt Çubuk var sadece daha önce kullanmadım hiç ovulasyon testi falan bilmiyorum hepsi boyle mı kullananlar var mı acaba

cnm hsg çekıldın mı? eğer tüplerin kapalıysa diğer tedaviler pek işe yaramıyor ama tüplerini açıksa klomen ve aşılama deneyebilrisin
Cnm cekilmedim 21 gun sobra ins simdi brokoli kuru basladim tupler kapaliysa aciliornus ya onu yapip gidecem artik ne yapayim aciyi dayanirim adet sanci dionuz ya ben adet sancimi aglayarak cekiom gecen acildeydim fena cekiorum

Cnm cekilmedim 21 gun sobra ins simdi brokoli kuru basladim tupler kapaliysa aciliornus ya onu yapip gidecem artik ne yapayim aciyi dayanirim adet sanci dionuz ya ben adet sancimi aglayarak cekiom gecen acildeydim fena cekiorum
canım dayanılmayacak bi acı değil zaten tüplerin kapalı ise ağrı oluyor açıksa o da olmuyor

Goremeyen arkadaslar tekrar bakabilirmi

Eklentiler

• IMG-20170509-WA0023-1.jpg
    IMG-20170509-WA0023-1.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 36
Canım dr dan geliyor um . Iki yumurtamı vardı biri kendi kendine çatlamış diğeri de 19 mm bu akşam çatlatma iğnesi olacam bugün adetimin 10.günü çok erken gelişti yumurtaların.ve dr polip bu ignrlerin yan etkisi olarak oluşmuştur dedi.suphelleniyor hala. Bebek olsun diye başıma ne ler gelecek rabbim acısın bitirsin bu imtihanı artık :KK43:
Polip i gordu mu usgde? İnşallah yoktur tahmin uzerinden konusup seni üzmesi cok yanlis. Adetin uzun surmesi olagan birsey. Yine iki yumurtan olusmus canim 2 şans.. insallah şu mubarek gunler hurmetine tutar. İliskilerden sonra yat hic kalkma 5-6 saat wcye git once

Polip i gordu mu usgde? İnşallah yoktur tahmin uzerinden konusup seni üzmesi cok yanlis. Adetin uzun surmesi olagan birsey. Yine iki yumurtan olusmus canim 2 şans.. insallah şu mubarek gunler hurmetine tutar. İliskilerden sonra yat hic kalkma 5-6 saat wcye git once
Net olarak söylemiyor.ben adetim uzun sürdü demesem bisey demezdi. Ama şüpheli diyo sadece histeroskopide çıkar diyo hsgde çıkmaz küçük olduğu için diyo.soğan kuru bi defa kistimi yok etmişti.bunda da etkili olur mu kesin değil ama küçükse geçebilirmis bu kurle

Net olarak söylemiyor.ben adetim uzun sürdü demesem bisey demezdi. Ama şüpheli diyo sadece histeroskopide çıkar diyo hsgde çıkmaz küçük olduğu için diyo.soğan kuru bi defa kistimi yok etmişti.bunda da etkili olur mu kesin değil ama küçükse geçebilirmis bu kurle

Sonraki adetinde dene istersen inşallah hamilelikten dolayı olmazsın kandil günü dua niyetine geçsin

Back