- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #54.081
İnşaallah canım ya dün negatifti ..bugün sanki gördüm bende bat a 3 var. .sagolasın canım..yunus_ciklet bende hayalet çizgi gördüm hadi hayırlısı cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canım ya dün negatifti ..bugün sanki gördüm bende bat a 3 var. .sagolasın canım..yunus_ciklet bende hayalet çizgi gördüm hadi hayırlısı cnm
CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH MELEĞİN GELMİŞTİRBen ve hayellerim.. bat a 3 var..
inşallah canım ben silik görüyorum ama telin foto kalitesi çok düşük ..inşallah.CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH MELEĞİN GELMİŞTİR
Cnm cekilmedim 21 gun sobra ins simdi brokoli kuru basladim tupler kapaliysa aciliornus ya onu yapip gidecem artik ne yapayim aciyi dayanirim adet sanci dionuz ya ben adet sancimi aglayarak cekiom gecen acildeydim fena cekiorumcnm hsg çekıldın mı? eğer tüplerin kapalıysa diğer tedaviler pek işe yaramıyor ama tüplerini açıksa klomen ve aşılama deneyebilrisin
tam bat günü tekrarla cnm inş daha çok koyulaşırİnşaallah canım ya dün negatifti ..bugün sanki gördüm bende bat a 3 var. .sagolasın canım..
canım dayanılmayacak bi acı değil zaten tüplerin kapalı ise ağrı oluyor açıksa o da olmuyorCnm cekilmedim 21 gun sobra ins simdi brokoli kuru basladim tupler kapaliysa aciliornus ya onu yapip gidecem artik ne yapayim aciyi dayanirim adet sanci dionuz ya ben adet sancimi aglayarak cekiom gecen acildeydim fena cekiorum
inşallah canım daha önce yalancı pozitif çok görmüşlüğüm var ama dün falan bildiğin negatifti.tam bat günü tekrarla cnm inş daha çok koyulaşır
Aiiiiiii gördum heycanlandim cnm yaaaa cok guzelGoremeyen arkadaslar tekrar bakabilirmi
İnşallah vardır kuzum bende gereksiz heyecan yapmak istemiyorum çünkü 15dk sonra falan çıktı..Aiiiiiii gördum heycanlandim cnm yaaaa cok guzel
Cnm vajinal acimio deme sade sivi verilince adet agrisi deme oleyse korkmam yeterki vaji acimasincanım dayanılmayacak bi acı değil zaten tüplerin kapalı ise ağrı oluyor açıksa o da olmuyor
3 kala biraz belirgin çıkmalı sanki canım inşallah vardır ?Ben ve hayellerim.. bat a 3 var..
Polip i gordu mu usgde? İnşallah yoktur tahmin uzerinden konusup seni üzmesi cok yanlis. Adetin uzun surmesi olagan birsey. Yine iki yumurtan olusmus canim 2 şans.. insallah şu mubarek gunler hurmetine tutar. İliskilerden sonra yat hic kalkma 5-6 saat wcye git onceCanım dr dan geliyor um . Iki yumurtamı vardı biri kendi kendine çatlamış diğeri de 19 mm bu akşam çatlatma iğnesi olacam bugün adetimin 10.günü çok erken gelişti yumurtaların.ve dr polip bu ignrlerin yan etkisi olarak oluşmuştur dedi.suphelleniyor hala. Bebek olsun diye başıma ne ler gelecek rabbim acısın bitirsin bu imtihanı artık
Yumurta bazen catlaiynca olabiliormus cnm ins olur seninde umut ol bizeKızlar bugün çatlatma iğnesinin ikinci günü ve lekelenme tarzı kanama oldu neden olabilir
İnşaallah canım bu ay çok umutluyuz bakalım en kısa zamanda hepimize nasip etsin RabbimYumurta bazen catlaiynca olabiliormus cnm ins olur seninde umut ol bize
Net olarak söylemiyor.ben adetim uzun sürdü demesem bisey demezdi. Ama şüpheli diyo sadece histeroskopide çıkar diyo hsgde çıkmaz küçük olduğu için diyo.soğan kuru bi defa kistimi yok etmişti.bunda da etkili olur mu kesin değil ama küçükse geçebilirmis bu kurlePolip i gordu mu usgde? İnşallah yoktur tahmin uzerinden konusup seni üzmesi cok yanlis. Adetin uzun surmesi olagan birsey. Yine iki yumurtan olusmus canim 2 şans.. insallah şu mubarek gunler hurmetine tutar. İliskilerden sonra yat hic kalkma 5-6 saat wcye git once
Ins olcak ya umut neden umutluusn igne falan oldu takip edildi ondanmk bende istiom öle yaİnşaallah canım bu ay çok umutluyuz bakalım en kısa zamanda hepimize nasip etsin Rabbim
Net olarak söylemiyor.ben adetim uzun sürdü demesem bisey demezdi. Ama şüpheli diyo sadece histeroskopide çıkar diyo hsgde çıkmaz küçük olduğu için diyo.soğan kuru bi defa kistimi yok etmişti.bunda da etkili olur mu kesin değil ama küçükse geçebilirmis bu kurle