- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.541
Hayır canım sen normal düşünüyorsun.onlar duygusal düşünmüyor.3dusukle insan çok yiprani r . Eskiler çok düşük yaparmış takmazmis.çünkü çok sık hamilelik yasarlarmi s biz öyle değiliz iyi bi dr bul bence hiç korunmaYa sizce ben abartıyormuyum ? Çevremde ilk düşük olur böyle şeyler algısı var. Fazla normalleştirilmiş tedavi açısından bile 3 tane düşsün sonra araştırılır ne demek kedi yavrusumu bu, önlem almak istemem bile tuhaf karşılanıyo deli oluyorum
Benim 14 gün sonra kaybolmuştu. Hamile kalmadan 1 ay önce denemiştim kanda testle bu bile mutlu etmişti diye bakmıştım :)Sabirsiz61 S sinkar @balinmaz çatlatma ignesinjn ovitreljn etkisi kandan ne zaman kaybolur.bi bilgisi olan var mi?
Bide düşse yine anlayacağım onuda anlamamda, kalbinin durmasını normalleştirmelerini hiç anlamıyorumHayır canım sen normal düşünüyorsun.onlar duygusal düşünmüyor.3dusukle insan çok yiprani r . Eskiler çok düşük yaparmış takmazmis.çünkü çok sık hamilelik yasarlarmi s biz öyle değiliz iyi bi dr bul bence hiç korunma
Bende bugun ader odum yarin kontrol bakalim.neolcak artik bende tedaviye basllamak istiorumBenim adet geldi kızlar yumurta sorunum olmamasına rağmen bu ay klomen kullanıp yumurta sayısını artırıp şansımı arttırmak istiyorum çatlatma iğneside vurulacağım doktorla öyle konuştuk hayırlısı olsun dua bekliyorum
Aynısı benimde başına geldi cnm kasım annesi grubuna geçmiştim gene ovulasyona geldim . 10 haftalık bebeğinin kalbi durdu. Şimdi ne yapicam bilmiyorum.Bide düşse yine anlayacağım onuda anlamamda, kalbinin durmasını normalleştirmelerini hiç anlamıyorum
Canım senin ne kadar geç kaybolmuş öyle gebelik testi mi yapıyordun?14ünde kan testi yaptır dedi dr zaten banaBenim 14 gün sonra kaybolmuştu. Hamile kalmadan 1 ay önce denemiştim kanda testle bu bile mutlu etmişti diye bakmıştım :)
Canım neden oldu peki çok üzücü ya Allah sabır versin yerini çabuk doldursunAynısı benimde başına geldi cnm kasım annesi grubuna geçmiştim gene ovulasyona geldim . 10 haftalık bebeğinin kalbi durdu. Şimdi ne yapicam bilmiyorum.
12.gun diye biliyorum ama 14 olsun kesin olsun.Sabirsiz61 S sinkar @balinmaz çatlatma ignesinjn ovitreljn etkisi kandan ne zaman kaybolur.bi bilgisi olan var mi?
Canım bence de korunma eğer pihtilasma testini yapmasan da asprin kullan hamile kalır kalmazŞimdi hep sağlıklı bir bebeğim olsun diye dua ediyorum. .cunki hamile kalınca hiçbirşey değişmiyor...daha çok endişe başlıyor. Ve bazen acı kayıplar yaşanabiliyor.artik herşeyin hayırlısı.yeniden hamile kalmak istiyorum geçen hafta cumartesi kürtaj oldum doktor 2 ay dedi ama ben pko luyum.o yüzden korunmucam zaten hemen olmuyor.
Canım bugün iğnenin 12. Günü idrar testi yaptım ikinci çizgi hafif cıkmış yani gözle belirgin ama foto da okadar değil.iğnenin etkisi olabilir mi sence?12.gun diye biliyorum ama 14 olsun kesin olsun.
Insallah degildir sabah tekrarla muhakkak 12 tam arada bir zaman olabilirde olmayabilirde 12 deniyor ama 12.gun cikipta hamile olanda var olmayanda ne degisik cevap verdim dimi. Sabah hayirli haberlerini bekliyorum :)Canım bugün iğnenin 12. Günü idrar testi yaptım ikinci çizgi hafif cıkmış yani gözle belirgin ama foto da okadar değil.iğnenin etkisi olabilir mi sence?
Geçen sene ovitrel olduğumda 10.gün test yaptığımda negatif çıkmıştı.iyiden 12.gün böyle çıkınca umitlendim biraz.adetime 5 gün var.dua et canimInsallah degildir sabah tekrarla muhakkak 12 tam arada bir zaman olabilirde olmayabilirde 12 deniyor ama 12.gun cikipta hamile olanda var olmayanda ne degisik cevap verdim dimi. Sabah hayirli haberlerini bekliyorum :)
Hmmmm insallah vardir canim bu ay cok durgun hamile haberini vermek sana nasip olur belkide :)Geçen sene ovitrel olduğumda 10.gün test yaptığımda negatif çıkmıştı.iyiden 12.gün böyle çıkınca umitlendim biraz.adetime 5 gün var.dua et canim
10-11 gün sonra kaybolur canımSabirsiz61 S sinkar @balinmaz çatlatma ignesinjn ovitreljn etkisi kandan ne zaman kaybolur.bi bilgisi olan var mi?
Cnm genellikle 10. Günden sonra kayboluyor sen 12. Günde test yapabilirsin. Kaçıncı gündesin?Sabirsiz61 S sinkar @balinmaz çatlatma ignesinjn ovitreljn etkisi kandan ne zaman kaybolur.bi bilgisi olan var mi?
12 canımCnm genellikle 10. Günden sonra kayboluyor sen 12. Günde test yapabilirsin. Kaçıncı gündesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?