- 29 Eylül 2015
- 5.216
- 6.623
- 198
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.501
Canım hormonlarım iyi ve adetlerim şaşmaz pek.ultrasonda üç dortane catlamamis yumurta vardı ufak kist gibi dr sadece ultrasona bakarak söyledi bide benim e2 16 dr normal referans değerleri içinde ama 30larda olması daha iyi olurdu dedi.diğer dr lara okadar gittim hiç böyle bir şey demediler onemsememislerCanım doktor hafif pko lu derken neden sebep söyledi acaba. Neden soruyorum benim adet kanamalarımın günleri hep değişir yani bir ay otuz günde bir bir ay 31 günde bir ay 28... Tutarlılık yok yani bi doktora sordum normal dedi ama içime sinmedi. Bir de adet kanamam çok mu az oluyor acaba diye şüphe duyuyorum kansızlık var ben de ondan mı ki? İki günde nerdeyse bitiyor mesela pazartesi akşam başladı hafiften salı affedin bi ped dolacak kadar. Bugün de azıcık azıcık. Sebep arıyorum işte napayım mazur görün.
Canım adet bu iki gün şaşabilir önemli değil.ama az sürmesini dra danis istersenCanım doktor hafif pko lu derken neden sebep söyledi acaba. Neden soruyorum benim adet kanamalarımın günleri hep değişir yani bir ay otuz günde bir bir ay 31 günde bir ay 28... Tutarlılık yok yani bi doktora sordum normal dedi ama içime sinmedi. Bir de adet kanamam çok mu az oluyor acaba diye şüphe duyuyorum kansızlık var ben de ondan mı ki? İki günde nerdeyse bitiyor mesela pazartesi akşam başladı hafiften salı affedin bi ped dolacak kadar. Bugün de azıcık azıcık. Sebep arıyorum işte napayım mazur görün.
Sokuldugu gün önemliKizlar bisey sormak istiyorum buay regl 13 nisan di tam 29.gun. 2 gun gecikmeli geldi 3 gun ped degismedi tek pedle bugun devtek pedle bitmesini bekliyorum fakat gelecek regl gunumu nasi hesaplayacagim bat dan sonraki 3vgun lekelnmem olmustu 3 gun sokuldu.
Cnm senin kist nezaman bakimdu benimgecen ay adetim ikinci gun bakildi birsey demediSokuldugu gün önemli
Himm peki ozamanSokuldugu gün önemli
Ultrasonnnda adetin 2.günüCnm senin kist nezaman bakimdu benimgecen ay adetim ikinci gun bakildi birsey demedi
Beninde ultrasonda bakildi vaji den birsey demedi yani sag yumurta sis dedi az ama bilmiom dediUltrasonnnda adetin 2.günü
Beninde ultrasonda bakildi vaji den birsey demedi yani sag yumurta sis dedi az ama bilmiom dedi
Kime guvenecez bilmiomm bszen bi agtim oluor var diom da doktorlar bilmiomu turkum diyemi anlamiom muhtac etmesin RabbimNeyi bilmiyorum dedi doktor degilmi o.. bazen olsada soylemiyor iste akilli doktorlar. Normalde varsa soylemeli tabiki. Bana 2 dr soylemedi. 2 de soyledi. En son. 5. Doktorda tedavimi oldum
bi doktora git istersen canım kontrol eder sonra da gerekirse adet söktürücü verirKizlar adet olmadim daha ara ara fena agrim var kist oldu herhalde sokulmuo biturlu ne yapmam lazim kizlar
Canım gen testi yaptırdın galiba. İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsinkızlar bu ay adetım 6 gun erken geldı. sonuclarımı beklıyrum hala ..
Canım kaç gün geç kaldı bazen stresten öyle oluyor. Benim geçen sene 41 de gelmişti. Ama doktoruna danış ilaç için. Ben ilaç aldım bir gün bekledim kullanmadım ertesi gün gelmiştiKizlar adet olmadim daha ara ara fena agrim var kist oldu herhalde sokulmuo biturlu ne yapmam lazim kizlar
Canım gen testi yaptırdın galiba. İnşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin
Ins cnm ya sperm de verdik haftaya konusma heycanliyim ama bil.iom tuhaf icimCanım kaç gün geç kaldı bazen stresten öyle oluyor. Benim geçen sene 41 de gelmişti. Ama doktoruna danış ilaç için. Ben ilaç aldım bir gün bekledim kullanmadım ertesi gün gelmişti
İçini ferah tut. Ben artık kendimi herşeye alıştırmayın çalışıyorum mesela. Biraz araştırdım. İnançlı bir insanım da. Rabbim benim için en iyisini bilir dedim öyle rahatladım. Çok şükür.Baktım benim araştırmalarım boşa. Sadece bi doktora gidip karar vericem ve dua ediyorum doğru karar vermek için. Tüp bebek veya tekrar aşılama veya bekleme.... Hayırlısı....inş canım 1 ay oldu. cıkmadı daha sonucum 1 haftaya cıkacakmıs merakla beklıyorum
Canım ne işe yarıyor yakıKizlar bugun ilk defa yaki yaptim..Anam ne yakti isten eve yarim saat yurudim Arkadas ne uakiymis sanirsin asilma oldum oyle heyecanliyim
Cnm bende sen gibi sukur baya inancliyim.herseyi sabirliyim saglik versin hastalik vermesin en önemlisi imtihan cunku benim korkum esimden onu cook seviom o bir gun derse ben cocuk istiom git diye o iste korkum yoksa hersey imtuhan ben herseye biliom.babam vefatindan sonra baya aeastirdimCanım ne işe yarıyor yakı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?