• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Amin canim inşalllah..

Onun sebebi sen değilsin. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. Dusunsene milyonlarca spermden sadece bir tanesi yumurta hucresiyle birlesecek bu nasil mucize.. kendini üzme tedavine odaklan. Doktorun iyidir inşallah doğru yönlendirir seni. Benim doktorun verdiği kagidi atayim sana fikir olsun
Doktorum şuan olduğum ilçenin en iyi doktoru diye anılıyor daha yeni başladık onunla bu yola 2aydır tedaviye başlayacağız başlayamadık eşimin işinden dolayı Allah nasip ederse bu ay adet olursam ki olacağım belli ikinci günü gidip tedaviye başlayacağız sadece ben klomen değil onun türevinde bi ilaç veriyorum hastalarıma dedi diye hatırlıyorum bu 4.doktor olunca devrelerde yandı teşekkür ederim inşaallah banada vesile olur Sende vakti zamanı geldiğinde bi avazda sağsalim kucağına alırsın inşaallah

Kızlar kürtaj sonrası 3 ay beklemek hakkındaki düşünceniz nedir ? Hemen hamile kalanda olmuş, 2 adet dönemi bekleyende bana gittiğim 2 doktorda 3 ay dedi ama zaman bana durdu sanki 20 gün geçmiş farkında değilim 2 adet sonrası tekrar denemeyi düşünüyorum. Zaten hemen olmuyo ki
cnm bende en az iki adet geçmesi gerektiğini duydum.... kuzenıme 6 ay bekle demiş gerçeği kuzenım 13 haftalıkken bebeğin kalbi durduğu için kürtaj oldu... sen daha başındadın ama ne olur ne olmaz 2 adet bekle derim ben ...

LUTFEN BILGISI OLAN YAZSIN!!!
Kızlar ovülasyon testleriyle buhafta evdekendi takibimi yaptım dün en güzel çift çizgiyi gördüm bugünse hayalet çizgi vardı yaptığımda buna göre yumurtam dün çatlamışolabilirmi sizce
Bu sekilde seni yaniltiriz her iki testinde resmini atarsan daha dogru yanit alirsin canim testin sana gore koyu olmasi degil t cizgisinin c ile ayni yada daha koyu olmasi lazim.

Doktorum şuan olduğum ilçenin en iyi doktoru diye anılıyor daha yeni başladık onunla bu yola 2aydır tedaviye başlayacağız başlayamadık eşimin işinden dolayı Allah nasip ederse bu ay adet olursam ki olacağım belli ikinci günü gidip tedaviye başlayacağız sadece ben klomen değil onun türevinde bi ilaç veriyorum hastalarıma dedi diye hatırlıyorum bu 4.doktor olunca devrelerde yandı teşekkür ederim inşaallah banada vesile olur Sende vakti zamanı geldiğinde bi avazda sağsalim kucağına alırsın inşaallah
cnm tiroid için doktora gittnmi benımde 0.27 düştü bir türlü doktora gidemıyorum ilacıda bırakmak istemıyorum tekrar yükselır diye yarım yarım kullanıyorum

Evet canım cumartesi oldum.dr un söylediğine göre hafif pkoymusum .sorunumuz buymuş.hiçbir belirtim yok adetlerim düzenli.ama ultrasonda üç dört tane inci tanesi gibi vardı.inşallah tutar canım pek kimsenin tutmadığı için moralim bozuldu
Canım doktor hafif pko lu derken neden sebep söyledi acaba. Neden soruyorum benim adet kanamalarımın günleri hep değişir yani bir ay otuz günde bir bir ay 31 günde bir ay 28... Tutarlılık yok yani bi doktora sordum normal dedi ama içime sinmedi. Bir de adet kanamam çok mu az oluyor acaba diye şüphe duyuyorum kansızlık var ben de ondan mı ki? İki günde nerdeyse bitiyor mesela pazartesi akşam başladı hafiften salı affedin bi ped dolacak kadar. Bugün de azıcık azıcık. Sebep arıyorum işte napayım mazur görün.

cnm tiroid için doktora gittnmi benımde 0.27 düştü bir türlü doktora gidemıyorum ilacıda bırakmak istemıyorum tekrar yükselır diye yarım yarım kullanıyorum
Yok canım gitmedim bende zaten doktorumdan çok memnun değilim zorla konuşuyor adam

tüp bebek için özel labarı-utavar ve ekıbın olması gerekıyor medihause da yapamaz herhalde başka bir yerde daha görev yapıyormu biliyormusun cnm?
Yok canim bilgim yok. Ama tup bebek icin bencede daha kapsamli hastane seç. Kolon, medical park, acibadem gibi. Kadikoy medical de 16 yillik evli bir tanidigim ikizlere hamile suan. Yine şişli kolonda bir tanidigimin tup bebekle oglu oldu. İyi arastir oyle seç. Gorumcem 3. Kez denedi simdi arastiriyor onceki yerlerden cok pisman

Yok canim bilgim yok. Ama tup bebek icin bencede daha kapsamli hastane seç. Kolon, medical park, acibadem gibi. Kadikoy medical de 16 yillik evli bir tanidigim ikizlere hamile suan. Yine şişli kolonda bir tanidigimin tup bebekle oglu oldu. İyi arastir oyle seç. Gorumcem 3. Kez denedi simdi arastiriyor onceki yerlerden cok pisman
Birsey sorcam cnm ben gecen ay ikinci gunu adettimin yani baya sancli oldu acile gittmistim irda vaji den baktilar eger pko olsa görurmuydu ladin doktoru suphe ediorum adetlerim duzensiz cunku

ewt cnm farkındayım iyi bir merkez araştırıyorum bende acıbadem,bahçeci ve memorial olabılır bir gidip ön görüşme yapacagım hepsiyle tek tek...

Kızlar ben de tiroid hastasıyım 1.14e düsmüs değerim doktor aynen devam dedi acaba yumurta kalitesini etkiler mi bu

Kızlar ben de tiroid hastasıyım 1.14e düsmüs değerim doktor aynen devam dedi acaba yumurta kalitesini etkiler mi bu
kaç mg kullanıyorsun cnm ben euthyrox kullanıyorum 50 mg ... bayağı düştüğü için yarım yarım alıyorum

Kizlar bisey sormak istiyorum buay regl 13 nisan di tam 29.gun. 2 gun gecikmeli geldi 3 gun ped degismedi tek pedle bugun devtek pedle bitmesini bekliyorum fakat gelecek regl gunumu nasi hesaplayacagim bat dan sonraki 3vgun lekelnmem olmustu 3 gun sokuldu.

Kizlar bisey sormak istiyorum buay regl 13 nisan di tam 29.gun. 2 gun gecikmeli geldi 3 gun ped degismedi tek pedle bugun devtek pedle bitmesini bekliyorum fakat gelecek regl gunumu nasi hesaplayacagim bat dan sonraki 3vgun lekelnmem olmustu 3 gun sokuldu.
Bu isleri bende bilmiom ya kafam karisio

Back