• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Evet canım cumartesi oldum.dr un söylediğine göre hafif pkoymusum .sorunumuz buymuş.hiçbir belirtim yok adetlerim düzenli.ama ultrasonda üç dört tane inci tanesi gibi vardı.inşallah tutar canım pek kimsenin tutmadığı için moralim bozuldu
Bana da bir iki dr pco kistlerin var önemsiz dediler hep. Hatta ilk gittigim dr soyleme geregi duymamiş. En son bu doktorum sen hormonlarda sikintin olmasa da polikistik overlisin dedim zaten duzenli olan adetim zamanla duzensizlesmis yani pconun etkisi artmişti. İnşallah aşılama vesile olur canım. Zaten normal ilişkide bile dusunsene Rabbimin mucizesi onca spermden bir tanesi yumurtaya ulaşacakta dölleyecek... Yer gök dua hakkinda hayirlisi olsun

Benim de adetlerim çok düzenli . Ama her pkolu aynı olacak diye biseye yok dedi kimi zaman yumurtaların büyümüş ama catlamamis oyuzden böyle dedi.kimi nadir adet görür geç yumurtlar senin böyle değil ama bazen 18 mm de olsa catlamayabiliyor.şimdiye kadar o kadar da gittim neden söylemediler bilmiyorum.başta inanmadım bu dr a ama ultrasonda gösterdi 4tane ufak siyah nokta vardı
Nasip canım bu ay yumurta geliştiği halde klomen türevinde bi ilaç kullanıp çatlatma iğnesiyle şansımı yükselteceğiz doktor öyle dedi inşaallah olumlu sonuçlarla döneriz

Bana da bir iki dr pco kistlerin var önemsiz dediler hep. Hatta ilk gittigim dr soyleme geregi duymamiş. En son bu doktorum sen hormonlarda sikintin olmasa da polikistik overlisin dedim zaten duzenli olan adetim zamanla duzensizlesmis yani pconun etkisi artmişti. İnşallah aşılama vesile olur canım. Zaten normal ilişkide bile dusunsene Rabbimin mucizesi onca spermden bir tanesi yumurtaya ulaşacakta dölleyecek... Yer gök dua hakkinda hayirlisi olsun
Canım senin aşılamayla mı oldu nasıl oldu

Dün gece eşim bi aile dostumuzun Yen'i bebeği oldu onunla sohbet ederken babalık duygusu nasıl diye sormuş içim ezildi kahroldum resmen :kızgın::mad:

Dün gece eşim bi aile dostumuzun Yen'i bebeği oldu onunla sohbet ederken babalık duygusu nasıl diye sormuş içim ezildi kahroldum resmen :kızgın::mad:
Sorması gayet normal.. biz kadınlar ağlayarak zırlayarak içimizdekini atıyoruz yada bak burda kendimiz gibi olan kadınlarda konuşup rahatlıyoruz. Ama erkekler konuşamiyorlar bunlari..içlerinde yaşıyorlar. Benim eşimde bir gece tam uyuyacağımız zaman babamın kucağına bir torun veremedim dedi. O uyudu sonra bense sabaha kadar oturdum uyuyamadım. Seni çok iyi anlıyorum. Ama inşallah o haberi aldığınız an herşeyi unutacaksınız

LUTFEN BILGISI OLAN YAZSIN!!!
Kızlar ovülasyon testleriyle buhafta evdekendi takibimi yaptım dün en güzel çift çizgiyi gördüm bugünse hayalet çizgi vardı yaptığımda buna göre yumurtam dün çatlamışolabilirmi sizce

Kızlar ovülasyon testleriyle buhafta evdekendi takibimi yaptım dün en güzel çift çizgiyi gördüm bugünse hayalet çizgi vardı yaptığımda buna göre yumurtam dün çatlamışolabilirmi sizce
Canım benim de senin gibi oldu carsamba cift cizgiydi persembe silikleşmişti tam 24 saat sonra yaptım testi demek o ara catladı

Sorması gayet normal.. biz kadınlar ağlayarak zırlayarak içimizdekini atıyoruz yada bak burda kendimiz gibi olan kadınlarda konuşup rahatlıyoruz. Ama erkekler konuşamiyorlar bunlari..içlerinde yaşıyorlar. Benim eşimde bir gece tam uyuyacağımız zaman babamın kucağına bir torun veremedim dedi. O uyudu sonra bense sabaha kadar oturdum uyuyamadım. Seni çok iyi anlıyorum. Ama inşallah o haberi aldığınız an herşeyi unutacaksınız
Evet aslında sorması normal onu biliyorum ama işte sanki ona o duyguyu yaşatamayan benmişim gibi hissetim ve üzüldüm eşim bebekleri çocukları çok sever her gittiğimiz ortamda kucağındaki bir çocuk alır ve sever onlarla oynar konuşur Rabbim bir an önce hayırlısından evlat nasip etsin

Koyu çizgi yumurtan çatlamak üzere demek en verimli zaman değerlendirmelisin, silikleşti ise yumurtan çatlamış demektir. Yine 24 saat şansın olabilir çatlamayı yakalamak için koyulaşmaya başlayınca günde 2 defa test yapmanı öneririm

Kızlar bu ayda Bende ilk defa koalisyon testini demedim adetim 3 gün gecikti arada geciktiği oluyor Ama ben evde gebelik testi olmadığı için ovalosyon testi yaptim 2.cizgi silik çıktı kafam karıştı

Bu ay eşimde evde adet olunca doktora gidip bizde bu ay öyle deneyeceğiz herhalde inşaallah vesilem olur
Amin canim inşalllah..
Evet aslında sorması normal onu biliyorum ama işte sanki ona o duyguyu yaşatamayan benmişim gibi hissetim ve üzüldüm eşim bebekleri çocukları çok sever her gittiğimiz ortamda kucağındaki bir çocuk alır ve sever onlarla oynar konuşur Rabbim bir an önce hayırlısından evlat nasip etsin
Onun sebebi sen değilsin. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. Dusunsene milyonlarca spermden sadece bir tanesi yumurta hucresiyle birlesecek bu nasil mucize.. kendini üzme tedavine odaklan. Doktorun iyidir inşallah doğru yönlendirir seni. Benim doktorun verdiği kagidi atayim sana fikir olsun

Eklentiler

• IMG_20170315_184024.jpg
    IMG_20170315_184024.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar bu ayda Bende ilk defa koalisyon testini demedim adetim 3 gün gecikti arada geciktiği oluyor Ama ben evde gebelik testi olmadığı için ovalosyon testi yaptim 2.cizgi silik çıktı kafam karıştı
Ovulasyon testi gebelik kesin belli etmez. Gebelik testi alin yapin bence. Eger yoksada dra gidin kist vs mi var diye

Back