• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Hipofiz adenom( prolaktin sorunu) --- polikistik bir de--bir de rahim ağZı dar,, sağ tüp te tıkalı olunca,,,
Canım benim derdi veren Rabbim dermanı da verecek. Hepsi geçecek bak gör bu söylediklerinin hiçbir biri çaresiz değil valla. Ben de gideyim bari doktora kist felan varsa tedavi etsin. İşine :) ama önce doktor bulmam lazım yakında yani izmirde.

Kızlar eşime söyledim:-) ve dedi ki hiç kendini üzme. Bu ay dinlendirin sonra başka şeyler deneriz. Oh be. Allah herkesin sevdiceğini kendine bağışlasın. Çok şükür bin şükür onu bana verene. Şimdi çok çok rahatım. Hadi bakalım artık üzüntü yok. Ee tabi Allah var gam yok değil mi ama:) kimse bilemez göremez içimizi. Ama O bilir. Ben bi vesile arayacağım hep birlikte arayacağız ama beni yanlız bırakmayın emi. Hepinizi ayrı ayrı çok öpüyorum adetim gelmeden hepinize birer Yasin okuyacağım bu gece. Oh Bee dünya varmış. Bu arada söyleyim bakalım bu ay ne kürü yapayım:)bal tarçın çörek otu mu yoksa incir mi. Bana tarif biliyorsanız yazarsınız.@sinkar @gelecekelbetgelecek F Fatmae20 yunus_ciklet yunus_ciklet xra221 xra221 başka kimse var mıydı yaaa:)
CANIM haklısın eş çok önemli destek olmak gerekiyor.sonuçta bizim elimizde olan biseye değil.imtihanimiz bu.vesilemizin peşine düşeceğiz.bal tarçın corekotu bana hep iyi geliyor.bir yemek kaşığı bal bir çay kaşığı çörek otu bir çay kaşığı tarçın karıştır sabah akşam ye adetin 2.günü ile 12.günü arası

Adetim az da olsa başladı kızlar. Az bi kırmızılar var şuan. Borcum olsun hepinize Yasin okuyacağım adetim bitince.
Allah razi olsun benimde dualarimdasiniz hep neguzel bak bazi esler anlayisli degil sukur bak öle bir ese sahipsin
Dusun imtuhanlar nekadar zor olani var kötu hastalikla ama.onlar bile sukur esio cunku Rabbimden geldi bu dunya ebediye degil sukur mukafati er gec alacagiz ins ben herseyi dusunuom.hicte olmaya bilir diom tup bebekte tutmaya bilir diom öle hazirliom imtuham diom bakalim neolcak ins tez vakitte olcak benimde agrilar basladi gelcwk ama bu ay iki kere olmustu zaten misafirim vardi vede sperm bakilcak sonuc belli olcak

Kızlar eşime söyledim:-) ve dedi ki hiç kendini üzme. Bu ay dinlendirin sonra başka şeyler deneriz. Oh be. Allah herkesin sevdiceğini kendine bağışlasın. Çok şükür bin şükür onu bana verene. Şimdi çok çok rahatım. Hadi bakalım artık üzüntü yok. Ee tabi Allah var gam yok değil mi ama:) kimse bilemez göremez içimizi. Ama O bilir. Ben bi vesile arayacağım hep birlikte arayacağız ama beni yanlız bırakmayın emi. Hepinizi ayrı ayrı çok öpüyorum adetim gelmeden hepinize birer Yasin okuyacağım bu gece. Oh Bee dünya varmış. Bu arada söyleyim bakalım bu ay ne kürü yapayım:)bal tarçın çörek otu mu yoksa incir mi. Bana tarif biliyorsanız yazarsınız.@sinkar @gelecekelbetgelecek F Fatmae20 yunus_ciklet yunus_ciklet xra221 xra221 başka kimse var mıydı yaaa:)
O bhep böyle ol cnm bizi ayakta tutan umudumuz ve inancımız hep burdayım ben. Ben bir kez bal tarçın çörek otu denedim tadı güzel hoşuma gitti ama birdaha yapmadım.. İstikrar yok bende bir defada sogan kürü denedim o iğrençti ama... Allah kabul etsin cnm bende herkese dua ediyorum
.Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah

O bhep böyle ol cnm bizi ayakta tutan umudumuz ve inancımız hep burdayım ben. Ben bir kez bal tarçın çörek otu denedim tadı güzel hoşuma gitti ama birdaha yapmadım.. İstikrar yok bende bir defada sogan kürü denedim o iğrençti ama... Allah kabul etsin cnm bende herkese dua ediyorum
.Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah

Bir kez Kamer Beye de gitsene bakalım o ne diyecek bir şey kaybetmezsin. İnternette hiç olumsuz yorum görmedim

CANIM haklısın eş çok önemli destek olmak gerekiyor.sonuçta bizim elimizde olan biseye değil.imtihanimiz bu.vesilemizin peşine düşeceğiz.bal tarçın corekotu bana hep iyi geliyor.bir yemek kaşığı bal bir çay kaşığı çörek otu bir çay kaşığı tarçın karıştır sabah akşam ye adetin 2.günü ile 12.günü arası
Aşılaman oldu mu canım, bildirim gelmiyor pek takip edemedim bu aralar

Bir kez Kamer Beye de gitsene bakalım o ne diyecek bir şey kaybetmezsin. İnternette hiç olumsuz yorum görmedim
Aslında doğru söylüyorsun banada çok yakın. Eğer adet olursam bu ayda ona gideyim. Aşılama yapar büyük ihtimalle. Ya aslında ben doktorumun aşılamayı geç yaptığını düşünüyorum aşılamadan 12 gün sonra adet oldum neyse yaa belkide kısmet değil. Kafam çok karışık inş biran önce müjdeli haberi nasip etsin Rabbim

Aslında doğru söylüyorsun banada çok yakın. Eğer adet olursam bu ayda ona gideyim. Aşılama yapar büyük ihtimalle. Ya aslında ben doktorumun aşılamayı geç yaptığını düşünüyorum aşılamadan 12 gün sonra adet oldum neyse yaa belkide kısmet değil. Kafam çok karışık inş biran önce müjdeli haberi nasip etsin Rabbim
Bidaha yap cnm.uc kere dene herles kac kere denio tup.bebegi bile

Amin inşallah canım. Görümcem istanbul hospitaldayken yillar once gitmiş kamer beye tüp bebek dedi diye kizmiş gitmemiş şuan tüp bebekte tutmuyor ve yumurta rezervide azaldi.. nasip kismet birazda ama kim vesile oluncak bilinmez

Amin inşallah canım. Görümcem istanbul hospitaldayken yillar once gitmiş kamer beye tüp bebek dedi diye kizmiş gitmemiş şuan tüp bebekte tutmuyor ve yumurta rezervide azaldi.. nasip kismet birazda ama kim vesile oluncak bilinmez
kamer bey tüp bebek tedavisi yapıyormu cnm

Sagol Canım Allah razı olsun Allah kabul etsin tez zamanda hepimize inşallah nasip olsun.

Aşılaman oldu mu canım, bildirim gelmiyor pek takip edemedim bu aralar
Evet canım cumartesi oldum.dr un söylediğine göre hafif pkoymusum .sorunumuz buymuş.hiçbir belirtim yok adetlerim düzenli.ama ultrasonda üç dört tane inci tanesi gibi vardı.inşallah tutar canım pek kimsenin tutmadığı için moralim bozuldu

Evet canım cumartesi oldum.dr un söylediğine göre hafif pkoymusum .sorunumuz buymuş.hiçbir belirtim yok adetlerim düzenli.ama ultrasonda üç dört tane inci tanesi gibi vardı.inşallah tutar canım pek kimsenin tutmadığı için moralim bozuldu
ozaman sen soğan kürü yapmayı dene plo lularda çok faydalı. benimde yumurtam büyümüyo sanırım bazı aylar bal çörek otu yapacağım bende.

Canım doktor banada hafif pko demişti ama önemli değil bu demişti çünkü yumurta gelişmesini falan engellemiyor adetlerim düzenli bu yüzden böyle demiş olabilir mi

Canım doktor banada hafif pko demişti ama önemli değil bu demişti çünkü yumurta gelişmesini falan engellemiyor adetlerim düzenli bu yüzden böyle demiş olabilir mi
Benim de adetlerim çok düzenli . Ama her pkolu aynı olacak diye biseye yok dedi kimi zaman yumurtaların büyümüş ama catlamamis oyuzden böyle dedi.kimi nadir adet görür geç yumurtlar senin böyle değil ama bazen 18 mm de olsa catlamayabiliyor.şimdiye kadar o kadar da gittim neden söylemediler bilmiyorum.başta inanmadım bu dr a ama ultrasonda gösterdi 4tane ufak siyah nokta vardı

Kızlar kürtaj sonrası 3 ay beklemek hakkındaki düşünceniz nedir ? Hemen hamile kalanda olmuş, 2 adet dönemi bekleyende bana gittiğim 2 doktorda 3 ay dedi ama zaman bana durdu sanki 20 gün geçmiş farkında değilim 2 adet sonrası tekrar denemeyi düşünüyorum. Zaten hemen olmuyo ki

Kızlar ovülasyon testleriyle buhafta evde kendi takibimi yaptım dün en güzel çift çizgiyi gördüm bugünse hayalet çizgi vardı yaptığımda buna göre yumurtam dün çatlamış olabilirmi sizce

Back