• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Benim annem de ilk 5 yıl hamile kalamamis eskiden ara ebesi diye kadınlar olurmuş o sıcak zift üzerine oturtmuş 3 gun üst üste sonra şiş ve pamukla iltihap toplamıs içinden sonra ablama hamile kalmış ,çok ilginç değilmi tüpleri eskiden böyle acarlarmis şimdi dr tüpün tıkalı diyip gönderiyo. Alternatif tıp öldü resmen
Benim annemde cok sey denemis. Onunda ilk dusukten parca kalmis meger icinde

Benim annem de ilk 5 yıl hamile kalamamis eskiden ara ebesi diye kadınlar olurmuş o sıcak zift üzerine oturtmuş 3 gun üst üste sonra şiş ve pamukla iltihap toplamıs içinden sonra ablama hamile kalmış ,çok ilginç değilmi tüpleri eskiden böyle acarlarmis şimdi dr tüpün tıkalı diyip gönderiyo. Alternatif tıp öldü resmen
Defisik yontemler eskidenckoylerde koy rbeleri olurmus Annem anlatiyo bildigin nohut yokmu 3 4 tane beze sarp veriyormus cocugu olmayanlara vajina agiznda tutulu siaince tenisi konuyotmus ben cok istedim yapayim ama oyle suramayacagum icin yillik izinde olsun dedim ama yumurtlama zamani reglden sonra konurmus degisik tabii

Sağolun kızlar, eşimle buluşunca daha iyi oldum; derttaşlık bu olsa gerek.. aynı derdi paylaşınca nasılsa anlaşıyor insanlar,, şuan boşluğa düşmüş gibiyim , yolumu şaşırdım nereye gideceğimi bilmiyorum..tekrar aşılama mı , tüp bebek mi...
Canım çok üzüldüm umarım bu arada gidip gelirken kendiliğinden hamiş kalırsın inşaallah şu mübarek günler hürmetine

Anladim canim sanada sut buhar banyosunu oneririmm rahim agzini yumusatir tupleri acar bir umut bende yapacagim biride yakiyi onerdi.yaptigi at hamile kaldi bele yapstiriyo guya rahmi asagi cekiyormus yumtlama zamani bele yapisiyormus
Canm bende hamıle kaldıgım ay bunları yaptm adet bıttıkten ıkı gun sonra maydanozla sutu kaynattm buharına oturdum battanıye sardm belıme 40 dakka durdum ıkı gun yaptm.yumurtlamaya yakın yakı yapıstırdm ıkı gun kaldı ayrıca ovulasyon testı kullandm esımede kecı boynuzu kuru yaptm ıkı ay boyunca aksatmadan hamıle kalunca bıraktk

Canm bende hamıle kaldıgım ay bunları yaptm adet bıttıkten ıkı gun sonra maydanozla sutu kaynattm buharına oturdum battanıye sardm belıme 40 dakka durdum ıkı gun yaptm.yumurtlamaya yakın yakı yapıstırdm ıkı gun kaldı ayrıca ovulasyon testı kullandm esımede kecı boynuzu kuru yaptm ıkı ay boyunca aksatmadan hamıle kalunca bıraktk
Yakiyi bende buay yapmak istiyorum kalmazsam bugun bir fun gectu hic akinti sefffaf pembemimsi oldumu

Sadece hamilelik testlerini al canım sürekli sürekli eczaneden almak bayagı sarsıyo bütceyi dogumumda sanada çok dua ettim canım S sinkar ve sen tabi yeni söylemeye fırsat buluyorum sen beni tanımıyosun ama ben sizi hep takip ettim hamile kalmadan öncede arada yorum yazıyodum buraya dualarım sizinle canımm
cnm eksik olma sizin dularınız vesilesiyle inş bizde müjdeli haberi alırız

Sabirsiz61 Sabirsiz61 ve diğerleri henüz regli olmadım sabah wc de gözle görünür görünmez seffaf akıntının içinde pembemsi bir birşey peçeteye gelmiş gibiydi henüz çamaşırıma bulaşan bişey yok hatta akıntı ve başka bir şey de yok..bekliyorum mevsimselmidir gecikme..

Sabirsiz61 Sabirsiz61 ve diğerleri henüz regli olmadım sabah wc de gözle görünür görünmez seffaf akıntının içinde pembemsi bir birşey peçeteye gelmiş gibiydi henüz çamaşırıma bulaşan bişey yok hatta akıntı ve başka bir şey de yok..bekliyorum mevsimselmidir gecikme..
Bugunde bekle bakalim gelmezse sabah tekrar test yapsana. Mevsimselde olabilir gecte yumurtlamis olabilirsin.

Yaa cok uzuldum canim Rabbim sabir verdin tekrarini yasatmasin saglikli gebeliklerin olsun insallah. Epey oldugu icin merak ettim ben uzmek istemezdim.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. Hiç sorun değil zaten insan hep hatırlıyo ki sen hatırlatsan da bişey farketmez.. Kısmet böyleymiş hakkımızda hayırlısı olsun.. Sen nasılsın nasıl gidiyo?

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.. Hiç sorun değil zaten insan hep hatırlıyo ki sen hatırlatsan da bişey farketmez.. Kısmet böyleymiş hakkımızda hayırlısı olsun.. Sen nasılsın nasıl gidiyo?
Uykusuzluk yprgunluk disinda hersey yolunda iyiyim hamdolsun. Kizim 103 gunluk oldu teyzesi zaman su gibi geciyor Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda insallah boyle uykusuzluklar yorgunluklar:)

Back