- 29 Eylül 2015
- 5.216
- 6.623
- 198
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.281
Çoğu zaman oluyor canım çok üst üste olan günler haricBişey soyleyecegim ama ayiplamayin nolur ben biliyosunuz 4 kez hamile kaldım hepsinde de isteyerek ve bilerek hamile kaldım,kalmadığım da yüz kusur ay olmuştur bu 4 ünde deneyimim orgazm olduğum zaman hamile kaldığım yönünde çünkü malum hamile kalma stresiyle yumurtlama gününü de bildiğimiz halde orgazm biraz sıkıntı oluyor kafamız hep bebege kayiyor ilişki öncesi iyice rahatlayıp orgazm da olunca sanki hamile kalınıyor. Siz de duymussunuzdur hep aman boşver olmazsa olmasın denilen aylarda hamile kalındığını ya da tatile gidince hamile kalındığını, stres yapmamak gerektiğini aslında bunların hepsi rahat bi orgazm için olabilir çünkü o kasılmalar yumurtayı çatlatıp spermleri ona taşıyor diye düşünüyorum. Açık olmam sıkıntı yaratmaz umarım öpüyorum
Çok üzüldüm canım ...
koldan yaptırdım canım
Kafa rahat demek ki inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. Peki bacaklardan kaldırıp sallama olayını deniyor musunuz?Çoğu zaman oluyor canım çok üst üste olan günler haric
Aşılama için kullanılan ilaçlar 3 ay boyunca bol bol yumurtlatir canım seni 3 ay normal deneyin istersenizSağolun kızlar, eşimle buluşunca daha iyi oldum; derttaşlık bu olsa gerek.. aynı derdi paylaşınca nasılsa anlaşıyor insanlar,, şuan boşluğa düşmüş gibiyim , yolumu şaşırdım nereye gideceğimi bilmiyorum..tekrar aşılama mı , tüp bebek mi...
Denedik canım.denemedigimiz şey kalmadı.olmayınca olmuyor.Kafa rahat demek ki inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine. Peki bacaklardan kaldırıp sallama olayını deniyor musunuz?
Sağol canım. Senin kaç yumurtan vardı büyüklüğü neydi?benim bu tane var 21.5 mm imiş. Inşallah tutar cumartesi olacak dua et olur mukoldan yaptırdım canım
Evet malesef öyle o zaman bi tarih belirleyin aşılama ya da tüp bebek için karar verin o arada da salın gitsin fantazilerinizi yaşayın en büyük formül bu. Bi de olumlama yapabilirsin 21 günlük internetten kendine uygun cümleyi bul ekran koruyucu yap psikolojik bi durum çünkü bu dualarımızı inanarak yapmıyoruz. Allahım bana şunu ver diyoruz ama vermeyedebilirsin buna da razıyım diyoruz ama aslında allahtan ısrarla hayırlı bi şekilde istemek gerekiyo sanırım. Ben de yapamıyorum ama çabalıyorum belki sen başarılı olursunDenedik canım.denemedigimiz şey kalmadı.olmayınca olmuyor.
Hakkinda hayirlisi canim pes etmek koral bozmak yok.
Normal ilaç kullandım, iğne değil, bir tüp tıkalı, rahim ağzı dar,, onları düşününce aşılamadan korkuyorumAşılama için kullanılan ilaçlar 3 ay boyunca bol bol yumurtlatir canım seni 3 ay normal deneyin isterseniz
Benim aşılama faciaydi spermler düzgün yikanmamış kas spazmı geçirdim ama öyle böyle değil dilim bile taş kesilmişti o zaman panik atak sanmıştık ama sonra yıkamadan oldugunu öğrendik. Ama aşılama sonrası bi kaç ay yumurta takibi yapıldi hep 3 4 yumurtam oldu ara ara kist yaptı klomen kullanmistim ben de. Dr klomen den dolayı bu kadar çok yumurta var demişti.Normal ilaç kullandım, iğne değil, bir tüp tıkalı, rahim ağzı dar,, onları düşününce aşılamadan korkuyorum
Tikalivrup icin histesroskopi yapilamiyor muNormal ilaç kullandım, iğne değil, bir tüp tıkalı, rahim ağzı dar,, onları düşününce aşılamadan korkuyorum
Ben de geçen ylülde klomen kullanmıştım birşey çıkmadı, ardındaki ayda hiçbirşey kullanmadan hamile kalmışım o Da kimyasalla sonuçlandı.Benim aşılama faciaydi spermler düzgün yikanmamış kas spazmı geçirdim ama öyle böyle değil dilim bile taş kesilmişti o zaman panik atak sanmıştık ama sonra yıkamadan oldugunu öğrendik. Ama aşılama sonrası bi kaç ay yumurta takibi yapıldi hep 3 4 yumurtam oldu ara ara kist yaptı klomen kullanmistim ben de. Dr klomen den dolayı bu kadar çok yumurta var demişti.
O ileri tetkik. Hsg ile belirleniyor tıkanıklık var mıdiye, Açmaya çalıştılar açamadılar .Tikalivrup icin histesroskopi yapilamiyor mu
Anladim canim sanada sut buhar banyosunu oneririmm rahim agzini yumusatir tupleri acar bir umut bende yapacagim biride yakiyi onerdi.yaptigi at hamile kaldi bele yapstiriyo guya rahmi asagi cekiyormus yumtlama zamani bele yapisiyormusO ileri tetkik. Hsg ile belirleniyor tıkanıklık var mıdiye, Açmaya çalıştılar açamadılar .
Anladim canim sanada sut buhar banyosunu oneririmm rahim agzini yumusatir tupleri acar bir umut bende yapacagim biride yakiyi onerdi.yaptigi at hamile kaldi bele yapstiriyo guya rahmi asagi cekiyormus yumtlama zamani bele yapisiyormus
Benim annem de ilk 5 yıl hamile kalamamis eskiden ara ebesi diye kadınlar olurmuş o sıcak zift üzerine oturtmuş 3 gun üst üste sonra şiş ve pamukla iltihap toplamıs içinden sonra ablama hamile kalmış ,çok ilginç değilmi tüpleri eskiden böyle acarlarmis şimdi dr tüpün tıkalı diyip gönderiyo. Alternatif tıp öldü resmenAnladim canim sanada sut buhar banyosunu oneririmm rahim agzini yumusatir tupleri acar bir umut bende yapacagim biride yakiyi onerdi.yaptigi at hamile kaldi bele yapstiriyo guya rahmi asagi cekiyormus yumtlama zamani bele yapisiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?