Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Çoğu zaman oluyor canım çok üst üste olan günler haric

Aşılama için kullanılan ilaçlar 3 ay boyunca bol bol yumurtlatir canım seni 3 ay normal deneyin isterseniz

Denedik canım.denemedigimiz şey kalmadı.olmayınca olmuyor.
Evet malesef öyle o zaman bi tarih belirleyin aşılama ya da tüp bebek için karar verin o arada da salın gitsin fantazilerinizi yaşayın en büyük formül bu. Bi de olumlama yapabilirsin 21 günlük internetten kendine uygun cümleyi bul ekran koruyucu yap psikolojik bi durum çünkü bu dualarımızı inanarak yapmıyoruz. Allahım bana şunu ver diyoruz ama vermeyedebilirsin buna da razıyım diyoruz ama aslında allahtan ısrarla hayırlı bi şekilde istemek gerekiyo sanırım. Ben de yapamıyorum ama çabalıyorum belki sen başarılı olursun

Normal ilaç kullandım, iğne değil, bir tüp tıkalı, rahim ağzı dar,, onları düşününce aşılamadan korkuyorum
Benim aşılama faciaydi spermler düzgün yikanmamış kas spazmı geçirdim ama öyle böyle değil dilim bile taş kesilmişti o zaman panik atak sanmıştık ama sonra yıkamadan oldugunu öğrendik. Ama aşılama sonrası bi kaç ay yumurta takibi yapıldi hep 3 4 yumurtam oldu ara ara kist yaptı klomen kullanmistim ben de. Dr klomen den dolayı bu kadar çok yumurta var demişti.

Ben de geçen ylülde klomen kullanmıştım birşey çıkmadı, ardındaki ayda hiçbirşey kullanmadan hamile kalmışım o Da kimyasalla sonuçlandı.

O ileri tetkik. Hsg ile belirleniyor tıkanıklık var mıdiye, Açmaya çalıştılar açamadılar .
Anladim canim sanada sut buhar banyosunu oneririmm rahim agzini yumusatir tupleri acar bir umut bende yapacagim biride yakiyi onerdi.yaptigi at hamile kaldi bele yapstiriyo guya rahmi asagi cekiyormus yumtlama zamani bele yapisiyormus

Anladim canim sanada sut buhar banyosunu oneririmm rahim agzini yumusatir tupleri acar bir umut bende yapacagim biride yakiyi onerdi.yaptigi at hamile kaldi bele yapstiriyo guya rahmi asagi cekiyormus yumtlama zamani bele yapisiyormus

Bende belime bardak vurdurdum temmuz ayiydi faydasi oldu mu bilemiyorum tabi

Benim annem de ilk 5 yıl hamile kalamamis eskiden ara ebesi diye kadınlar olurmuş o sıcak zift üzerine oturtmuş 3 gun üst üste sonra şiş ve pamukla iltihap toplamıs içinden sonra ablama hamile kalmış ,çok ilginç değilmi tüpleri eskiden böyle acarlarmis şimdi dr tüpün tıkalı diyip gönderiyo. Alternatif tıp öldü resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…