- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #53.241
Sabır taşına döndüm:)) yapmadım valla , Hale'n beklemedeyim:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabır taşına döndüm:)) yapmadım valla , Hale'n beklemedeyim:))
Yavrum bende şaşırttı tutmadi o yuzden pek itimat etmiyorum herkesin bir tahmini oluyor e zaten 2 secenek var birinin ki tutunca ben bildim diyor ayni benim misal kiz diyorum %50 sansim var tutarsa bildigimden degil yani :) mesela beni doguma kadar goren gobegimin seklinden aa erkekmi diyordu erkek karni bu falan ama erkege benzeyen kizim olduSabirsiz61 sen bilirsin kardeş nasıl bunun aslı
Evlat oyle birsey ki ne istersen iste kucagina aldigin anda iyiki bu benim olmus cuk oturmuş:) diyorsun en ufak birseyi kendine dert ediyorsun o yuzden en önemlisi saglikla gelsinler.Kuzum yaaa Allah ne olursa olsun sağlıkla gelsin. Ama bi yanım kız istiyo öbür yanım erkek. Ama kızlar bi fatklı sanki bilemedim hani kendimden biliyorum anneye daha bi düşkün ailesine sanki
Aaaa , o zaman çok şükür diyoruzzzzValla o kimyasal oldu malesef ama sonraki ay tekrar hamiş oldumm rabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda
Ay hadi insallah sabrinin mukafatini cift cizgiyle alirsin bu aySabır taşına döndüm:)) yapmadım valla , Hale'n beklemedeyim:))
Ne guzel ornekler var iste anlayanaAaaa , o zaman çok şükür diyoruzzzz
Canim beklemis test sanirim bana oyle geldi hala gelen giden yok dimoFarkli acidan
Yok canim evet beklemis beklemeden de pozitifi gormustum daha once yok regl suan yaniltmaz umarimmmCanim beklemis test sanirim bana oyle geldi hala gelen giden yok dimo
Alcan onları Vurcan kırbacı vurcan vurcanNe guzel ornekler var iste anlayana
Dusunme öle cogu ayni agrilar diorya bilmiorum ins hayirlisi olsun gulum yaHamile olan arkadaslar regl gunu sanki reg olmusunuz gibi karniniz agridimi, ben olduktan sonra agtim olur acaba reglmi 9lucam yaa
Canım benim ağrularım yumurtlamadan hemen sonra başladı. Adet ağrısı gibi ama birazcık farklıydı sanki. Ve hep devam etti 8 haftalık olana kadar. Şimdi arada batmalar giriyo. Benim en büyük belirtim kasık ağrımdı bulantı 8. Haftadan sonra başladı. Bide adetten 3 gün önce falan tansiyonum düşüyodu sürekliHamile olan arkadaslar regl gunu sanki reg olmusunuz gibi karniniz agridimi, ben olduktan sonra agtim olur acaba reglmi 9lucam yaa
M yumdan aonra gogusler cok sancidi bende 10 gun once kan verdim 1,20 cikti ama erken vermisim cok beklefim gogus agrim reglme yakin hafifledi dun sokulur belki die iliski oldu sabahina hemen gelir baktim sadece ilisk den gelen ler varrCanım benim ağrularım yumurtlamadan hemen sonra başladı. Adet ağrısı gibi ama birazcık farklıydı sanki. Ve hep devam etti 8 haftalık olana kadar. Şimdi arada batmalar giriyo. Benim en büyük belirtim kasık ağrımdı bulantı 8. Haftadan sonra başladı. Bide adetten 3 gün önce falan tansiyonum düşüyodu sürekli
31 yaşındayım canım.bende artık bebek çok istiyorum.şimdi anestolle yapıyorum. normalde bu hastalığı yaşamayanlarda bile kuruluk olup kayganlaştırıcı kullanıyorlar. kayganlaştırıcı zararı olmaz diye düşünüyorum onu sürekli kullanabilirim ama kremi bırakmaya çalışıyorum şimdilik bakalım.ALLAH herkese versin bebek çok zor etrafta bebek haberleri duydukça ben hamile kalamıyorum üzüntüm dahada artıyor.Cnm.merhaba bende vajinismustum vende 6 ay oldu yeneli önce jelsiz imkamsizdi simdi jelsizde oluor ama sonrdana yanma kasinma.oluor cunku cok kuru vajim ilk lerde acidi batti ama simdi yine hafif batma var okadar degil korkma asacaksin bende sene olmadi oljr ins yasin kac senin bende bebek denioz olmadi daha ins 19 sunda sperm bakilcak 25 dede randavu bakalim neolcak dua dua baska care yok