- 20 Mayıs 2010
- 429
- 397
- 303
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #53.261
regl günü ağrım oldu tabi regl sancısı gibi bi kaç gün sürdü hatta ben değerimin yükseldğini bildiğim için panik olmadım hiç leke vs. gelmedi bendeHamile olan arkadaslar regl gunu sanki reg olmusunuz gibi karniniz agridimi, ben olduktan sonra agtim olur acaba reglmi 9lucam yaa
evet henüz olmadım bende. Benim değerim 11 gün önce 1,20 çıktı..Ağrım hafifledi.aknıtıyı çözemiyorum dünkü ilişkiden kaynaklı regl günü bile bacaklarımı 15dk havaya diktim.regl günü ağrım oldu tabi regl sancısı gibi bi kaç gün sürdü hatta ben değerimin yükseldğini bildiğim için panik olmadım hiç leke vs. gelmedi bende
evet henüz olmadım bende. Benim değerim 11 gün önce 1,20 çıktı..Ağrım hafifledi.aknıtıyı çözemiyorum dünkü ilişkiden kaynaklı regl günü bile bacaklarımı 15dk havaya diktim.
16 mart. son bat. Geçen ay 25.gün regl olmuştum buay göğsüm çok ağrıyınca kan verdim sağlık ocagında.. bugün 29. günüm canım ne bileyim heyecandan erken verdim sanırım.sat ne zamanki canım 11 gün önce kan verdin? ben 5 gün kala öğrendim idrardan
hiç kendini dinleme inan belirti olmuyor benim çok şiddetli başım ağrımıştı sadece istersen idrardan yap varsa muhtemelen çıkar. en azından yoksa boşa ümitlendirmezsin kendini inşallah vardır bu ayın mutlu haberi sen olursun canım16 mart. son bat. Geçen ay 25.gün regl olmuştum buay göğsüm çok ağrıyınca kan verdim sağlık ocagında.. bugün 29. günüm canım ne bileyim heyecandan erken verdim sanırım.
Amin canım bütün gece pozitif testlerle uğraştım herkese gösteriyom çift çizgiyi rüyamda.. günüm geçsin biraz daha geçen yaptım sonradan silik ti ama çook silik ve sonradan öyle oldu 1 2 saat sonra.hiç kendini dinleme inan belirti olmuyor benim çok şiddetli başım ağrımıştı sadece istersen idrardan yap varsa muhtemelen çıkar. en azından yoksa boşa ümitlendirmezsin kendini inşallah vardır bu ayın mutlu haberi sen olursun canım
bak şimdi bende umutlandım benimkide çok silik gri bi çizgiydi bi kaç saat sonra belirginleştiii hadi hayırlısı bakalımAmin canım bütün gece pozitif testlerle uğraştım herkese gösteriyom çift çizgiyi rüyamda.. günüm geçsin biraz daha geçen yaptım sonradan silik ti ama çook silik ve sonradan öyle oldu 1 2 saat sonra.
geçmişte bir kere aralıkta 29. günde gelmiş 28. güne kadar gelir normalde..Gecmis dongum bu sekilde
geçmişte bir kere aralıkta 29. günde gelmiş 28. güne kadar gelir normalde..
Bence kan ver rahatla boyle stres yapacagina. Agri degisebiliyor. Reglde olabilir, bebektegeçmişte bir kere aralıkta 29. günde gelmiş 28. güne kadar gelir normalde..
Ayy inşaallah yaa.. yok biraz daha bekleyim diyorum şu testlere verdiğim paralar ..ah ahh..Canım bence bu ay hamilesin ben öyle düşünüyorum evde testin varsa yapsana
kan vermek çok üzücü geliyor testi yapıyon atıyorsun ama o kan gidiyon veriyon bekliyon psikolojik ve fzyolojik insanı mahvdiyor az geçsin 30 günü vereceğim..Bence kan ver rahatla boyle stres yapacagina. Agri degisebiliyor. Reglde olabilir, bebekte
Ben hamile kalmadan önce testlerimi ovulasyon testiyle birlikte int.den sipariş etmiştim bayagı uyguna gelmişti keske sende oyle yapsaydın canım labquik mi neydi markası yazılısı hatalı olabilir tabiAyy inşaallah yaa.. yok biraz daha bekleyim diyorum şu testlere verdiğim paralar ..ah ahh..
hepsini denedim 24 aydır bekliyorum canım..Ondan da sıkıldım.Ben hamile kalmadan önce testlerimi ovulasyon testiyle birlikte int.den sipariş etmiştim bayagı uyguna gelmişti keske sende oyle yapsaydın canım labquik mi neydi markası yazılısı hatalı olabilir tabi
Sadece hamilelik testlerini al canım sürekli sürekli eczaneden almak bayagı sarsıyo bütceyi dogumumda sanada çok dua ettim canım S sinkar ve sen tabi yeni söylemeye fırsat buluyorum sen beni tanımıyosun ama ben sizi hep takip ettim hamile kalmadan öncede arada yorum yazıyodum buraya dualarım sizinle canımmhepsini denedim 24 aydır bekliyorum canım..Ondan da sıkıldım.
Canım... Ne demek lazım bilmiyorum. Aynı korkuyu yaşıyorum şuan. Gerçekten çok üzüldüm. Adetin normalde 14. Günden sonra gelmeesi gerekmez mi. Belki hala bi umut vardır yani dört gün geçmiş.offf
Üzüldüm canım geçmiş olsun Rabbim hayırlısı nı versin.İllaki bir gün olacak.
pes etmek yok, dua ve sabırla inşallah bi dahakine, üzüntünü yaşa ve bir an önce atlat canım inşallah en kısa zamanda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?