Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

cnm inş hamilesındır Rabbim yüzünü güldürür üni

işte lekeden sonra devam ediyor mesela sabah leke geldi akşam sökülmeye başladı ,16 mart olarak kabul edeceğim ozaman, yoğunluğu tabiki ertesi gün..

Evet canım hani bazen dediğin gibi sabah hafif lekenlenme olur sonra akşam bir bakmışın pıt pıt damlıyor işte tam o günü 1.gün sayıcaksın.Hani bazı kişilerde 2-3 gün lekelenme olurda günler sonra adet kanı damlar ya onlarda damladığı günü ilk gün sayacak.Yani seninki çok normal canım..

benimde tutmuyor canım bakalım yapıyorum testleri hangi gün denk gelecek çift çizgi

bende daha 3 sefer ilişki yaşayabildim canım ama uyuşturucu krem ile onuda bırakıp rahat olmam lazım.inşallah bende normale dönerim ve hamile kalabilirim.şimdi hem bırakmaya çalışıyorum hemde bebiş olursa diye korunmuyorum doğrusu. çünkü 5 yıl oldu artık çok üzülüyorum. inşallah sizinde en kısa zamanda bebişiniz olur.

cnm cinsel terapiste gitmedın mı bu durum için? 5 sene gerçekten uzun bir süre... preseed jel var hamile kalmayya yardımcı olan jel spermleri besliyor hemde ilişkıyı kolaylaştırıyor bır dene istersen

cnm cinsel terapiste gitmedın mı bu durum için? 5 sene gerçekten uzun bir süre... preseed jel var hamile kalmayya yardımcı olan jel spermleri besliyor hemde ilişkıyı kolaylaştırıyor bır dene istersen
yok canım doktorlardan hep korktum devlete gittiğimde otur bacaklarını aç vajinaya bakıcaz sert şekilde zaten odada birden fazla kişi... insan zaten bu hastalıktan dolayı bi utangaçlık içinde.. eşimde sağolsun anlayışlı derken zaman aktı geçti. en son cesaret edip özel doktora gittim normal bir jinekologdu ama yaklaşımı öyle güzeldi ki bana cesaret verdi ve 2 gün sonra verdiği ilaçla hastalığı yendim. şimdi hiç korku yok yapıyorum sadece alıştırarak kremi bırakmaya çalışıyorum oda olacak inşallah. evet o jeli duydum biraz pahalı diye vazgeçtim ama bebek istiyorsak artık pahalı falan demicez alıcaz galiba. sen o jelimi kullanıyorsun?

Evet 13.gün , buraya da yazdım hatta negatif diye, sonra 2 saat sonra çizgi belirdi.. sonra bir daha yapmadım.. bilemedim.., o kadar acı çektim ki, yapmaktan korkuyorum tekrardan
ay kız çizgin belli valla hamiş kalsak da ikimiz kadık sanki eskilerden parti yapsak atık baby paty

Ne güzel duyduklarım , geceleri uykularım kaçıyor, batma idi çekme idi hiç öyle şeyler hissetmiyorum..korkuyorum negatifi görmekten
Canım benim :) 14 gün geçmiş aslında kam ve re bilirsin. Ama ben de öyleyim günüm geçmedi henüz ama geçse bile yapmaya cesaret edemem herhalde. Ama bazende şöyle düşünüyorum ya bebek varsa o zaman daha dikkat etmek lazım.

Ben aslında Hale'n dikkat ediyorum, bir kimyasalım var, doktora gitmeme rağmen hiç birşey yapmadılar, hcg de düEnli artış olmuyordu, sağlıklıysa tutunur zaten dediler, eve gönderdiler. Şuan bir akıntı kanama Yok.. doktora da gitsem yine stres yaşayacağım , 2 günde bir hcg vermek onda daha çok stres .. doktor Cuma'ya kadar süre verdi, o zaman baktır kanda dedi.. onu bekliyorum.. inş vardır,,

anladım cnm zoru atlatmışsın yakın zamanda kremıde bırakırsın inş ... jelı kullandım ama bende vesile olmadı ... benım vajinismus gibi bir problemım yok ilişkıye rahat giriyorum sadece gebelık ıhtımalını artırsın dıye kullandım ama olmadı... Bir kutu kullandım dahada kullanmadım ama senın yerınde olsam kullanırdım bazı kremler erkegın spermıne zarar verıyor bu en azından sağlık bakanlığından onaylı sperme falan zarar vermıyor ... bir kutusu sadece yumurtlama dönemınde kullanırsan 3 ay falan gider cnm bereketli ürün hemen bitmiyor...

yani 28 günde bir olacaksam bugün mü regl yarın mı?? onda karıştım

sağol canım alıp deneyim inşallah faydası olur.

Dün su gibi şarıl şarıl akan pembe akıntıdan sonra az öncede 1-2 damla akıntılı kan geldi.Bordo rengi gibi.Vücuduma çok tuhaf şeyler oluyor vajinama ara ara bıçak gibi bişey saplanıyor. Acayip gerildim

Canım değerler böyle az bisey oynayabilir takma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…