- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #52.761
Sağol arkadaşım. Allah razı olsun. İnşallah dualarımız kabul olur.Meraba kizlar aşılama yaptirmis ve yaptiracak olan arkadaslar insallah hepiniz hayirli haberlerle dönün.. mubarek kandil gunu insallah hepinize dua edicem. Sizlerde kandilde gonulden dua edin insallah
sağol cnm Rabbim dualarımızı kabul etsin inş :)Meraba kizlar aşılama yaptirmis ve yaptiracak olan arkadaslar insallah hepiniz hayirli haberlerle dönün.. mubarek kandil gunu insallah hepinize dua edicem. Sizlerde kandilde gonulden dua edin insallah
Ins edecem benimde fatma sevinc yine yazayimda yarin gece dualarda bulusuruz inshayırlı kandiller kızlar ismini yazan ve isimlerini bildiklerimi ismen dua edecegım bu gece... benım adımda sinem kartal banada dua ederseniz çok mutlu olurum... :))
İnş kolay olur, ve hayırlı haberlere vesile olur.. bu ay aşılama ayı olduSağol arkadaşım. Allah razı olsun. İnşallah dualarımız kabul olur.
Evet ya gerçekten öyle oldu:) bu sabah çatlatma iğnesi oldum. Doktorun dediği saatten 1,5 saat önce olmamam gerekti. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Yarın öğleden sonra üçte çağırdı doktor. Hayırlısıyla aşılamamı olacağım. Ve yarın kandil:) Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahİnş kolay olur, ve hayırlı haberlere vesile olur.. bu ay aşılama ayı oldu
Hayirli bir gunde ins dua etEvet ya gerçekten öyle oldu:) bu sabah çatlatma iğnesi oldum. Doktorun dediği saatten 1,5 saat önce olmamam gerekti. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Yarın öğleden sonra üçte çağırdı doktor. Hayırlısıyla aşılamamı olacağım. Ve yarın kandil:) Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
banada Hediye kızı Selma.. Allah razı olsunhayırlı kandiller kızlar ismini yazan ve isimlerini bildiklerimi ismen dua edecegım bu gece... benım adımda sinem kartal banada dua ederseniz çok mutlu olurum... :))
Tm cnm ins edicem bende sende bana et fatma sevinc aysun kizi fatmabanada Hediye kızı Selma.. Allah razı olsun
Amin amin
beni de unutma duanda lütfeennMeraba kizlar aşılama yaptirmis ve yaptiracak olan arkadaslar insallah hepiniz hayirli haberlerle dönün.. mubarek kandil gunu insallah hepinize dua edicem. Sizlerde kandilde gonulden dua edin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?