Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Berbat bir nöbetin daha 9 saat i varsa hastaları fenalastigi için ayağının üzerine durmaktan çıldıran beli karnı ağrıyan zavallı hemşire ilk bulduğu fırsatta kim nerede ne yazmış diye şarjı bitmek üzereyken kk ya girer herkese bol bol güzellikler getirecek günlere uyanmak üzere iyi geceler hanımlar... hemşireye uyku yok ama gözleri kapanıyor zavallı bebeğim umarım benimlesindir ve sağ salim benimle kalırsın... dualarınızda unutmayın hamileler ve buraya testim pozitif diye bağırasıcalar...

kızlar benim yumurtlama günü 15 subattı bu ayda 15 mart olcak sanırım doktor gün aşırı yada hergün dedi düşününce bu baya zor

sorum hamile olan arkadaşlarıma özel olmassa siz gebeliğinizi kaç kere denemeyle elde ettiniz

Tam esniyodum msjini okuyunca kahkaha attim nefesim kacti nerdeyse hatun gidip heyecanla teste herifi isetmedigin surece sikinti yok her turlu test uygulayisin kabulum
Hea dogru dimis bende bugun sabah 7 damla gomdum teste cikacaksa net ciksin oyle beni oyalayip durmasin didimdi ne warmis ne guluon gicih

Ovulasyonla ilk zaten 1 aylik evliyim yani yekten gol oldu

canım ne güzel bi gol müş o :) peki ovulasyonla yumurtalama gununu görüp kaç gün birlikte oldunuz öenmli olan o ben 3 kere yaptım tutmadı
Canim ovulasyon benim 15. Gun gerceklesti ama 14 gun ile 17 arasi degerlendirmeye aldim sonra herife ote git isim bitti senle dedim antrenor gibiydim bugun mac var bugun dinlen hesabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…