- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.401
kesinlikle haklısınAmin canim inşallah hayirlisiyla saglikli sihatli evlatlar nasip etsin rabbim cumlemize
canım benim testimden değilSen idrari cok damlatmistinya ondan bahsettik :)iiz
çok dediğin 6 damlaSen idrari cok damlatmistinya ondan bahsettik :)iiz
Hee yok bozuk degil iki cizgi vardi ama ikinci cizgi tombul gibiydi kendisi gibicanım benim testimden değilMelan-kolik i testi mi bozuk çıkmıştı?
kafası çalışan koca iyi olur. aferin sana zor bulunuyor zaten kafası çalışan denk getirmişsinGeçenlerde kanamam olunca kendi diyo senin kulupteki kadınlar ne diyo önemli biseymiymiş diye alttan alttan güveniyo size.
Çok komikler yaaa
benım kı de tombuldu ama , hala saklıyorum testiHee yok bozuk degil iki cizgi vardi ama ikinci cizgi tombul gibiydi kendisi gibibiraz dagilmissti ben ondan emin olamadi seninki gibi degildi yani
Tam esniyodum msjini okuyunca kahkaha attim nefesim kacti nerdeyseçok dediğin 6 damlabu psikolojiyle kovanın içine de sokabilirdim değil mi
47 kiloyum canim ama 2 cocuk annesiyim ister istemez hophop gobecigim var banu alkanin deyimiyle armut gobusO zaman masallah canim sana ben suan 50 kilo kucucuk kadinim
Hea dogru dimis bende bugun sabah 7 damla gomdum teste cikacaksa net ciksin oyle beni oyalayip durmasin didimdi ne warmis ne guluon gicihTam esniyodum msjini okuyunca kahkaha attim nefesim kacti nerdeysehatun gidip heyecanla teste herifi isetmedigin surece sikinti yok her turlu test uygulayisin kabulum
yok onla aram yok biliyorsun ondan bır daha ki aya sperm rica edebılırım olsa olsa idrarını ne yapayımTam esniyodum msjini okuyunca kahkaha attim nefesim kacti nerdeysehatun gidip heyecanla teste herifi isetmedigin surece sikinti yok her turlu test uygulayisin kabulum
Ovulasyonla ilk zaten 1 aylik evliyim yani yekten gol oldukızlar benim yumurtlama günü 15 subattı bu ayda 15 mart olcak sanırım doktor gün aşırı yada hergün dedi düşününce bu baya zor
sorum hamile olan arkadaşlarıma özel olmassa siz gebeliğinizi kaç kere denemeyle elde ettiniz
Kopruyu gecmelik diyosun yani oda güzelmişyok onla aram yok biliyorsun ondan bır daha ki aya sperm rica edebılırım olsa olsa idrarını ne yapayım
Hea dogru dimis bende bugun sabah 7 damla gomdum teste cikacaksa net ciksin oyle beni oyalayip durmasin didimdi ne warmis ne guluon gicih
Ovulasyonla ilk zaten 1 aylik evliyim yani yekten gol oldu
Ne gereee var psikologaa al sana psikologben cebimde testle geziyorum. topige psikolok lazım 1 tane fena olmazdı
Kopruyu gecmelik diyosun yani oda güzelmiş
Canim ovulasyon benim 15. Gun gerceklesti ama 14 gun ile 17 arasi degerlendirmeye aldim sonra herife ote git isim bitti senle dedim antrenor gibiydim bugun mac var bugun dinlen hesabicanım ne güzel bi gol müş o :) peki ovulasyonla yumurtalama gununu görüp kaç gün birlikte oldunuz öenmli olan o ben 3 kere yaptım tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?