- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 45
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.381
Hihoho benim gobusum suan bile seni devirir kiAmiiinnnn insallah belki ankaradaki hastanelere bende senin soledin gibi kanser taramasi yapmican beta hcg bakicann cabuk olun deyip pozitifi gormek banada nasip olur insallahh sonra bulusup gobislerimizi vururuz@Melan-kolik
Aaa demek ki sadece benimki deilmiş kızan:)Hee allahtan nick var benim koca çok kiziyo buralara özel hayatımızı döküyorum diye ama napalim kime soyleyecez demi
Amin canim insallahhh bu aylar dogurganlik ayi sıkın kizlar disinizi azcikMelan-kolik cnm tebrikler bu topik cok ugurlu kac kisi ust ustte hamile kaliyor basta konu sahibemiz sayin Sabirsiz61 ve bizler insallah o guzel haberleri aliriz :)
Dunude degerlendireydin eyiydi :) ama pik yapmis saat kacta yaptin bunu belkide catlamistirKizlar en son regl baslangicim subat 20 sinde basladi dij ve bugun yaptigim ovl. Testi koyulasmisti bugunu degerlendirdim yarin yine yapicam bakalm ne olcak :)
O zaman masallah canim sana ben suan 50 kilo kucucuk kadinimHihoho benim gobusum suan bile seni devirir ki
Ayyy seni de yeni gördüm.hayırlı olsun canımm.Allah sağlıkla kucağına almayı naaip etsin.Amin canim insallahhh bu aylar dogurganlik ayi sıkın kizlar disinizi azcik
Geçenlerde kanamam olunca kendi diyo senin kulupteki kadınlar ne diyo önemli biseymiymiş diye alttan alttan güveniyo size.Aaa demek ki sadece benimki deilmiş kızan:)
Eşim en son telefonu kıracağım o olucak dedi.ben de olur mu hiç,o paraya kaç tane ovulasyon testi alınır sen biliyon mu dedim
Pes dedi
Bugün vé yarın süper seçim. Yalnız üst üste olunca sperm az oluyomuş gıda takviyesi tavsiye ediyorumKizlar en son regl baslangicim subat 20 sinde basladi dij ve bugun yaptigim ovl. Testi koyulasmisti bugunu degerlendirdim yarin yine yapicam bakalm ne olcak :)
Yarin yine test yapacakmisBugün vé yarın süper seçim. Yalnız üst üste olunca sperm az oluyomuş gıda takviyesi tavsiye ediyorum
Değerlendirmede yapsınlar yaaa yazık olurYarin yine test yapacakmisyanlis anladin sen :))
Eşine bu konuda hak veriyorum.kadın doğumculardan daha ayrıntılı bilgilere sahip olan bayanlar var burda:)Geçenlerde kanamam olunca kendi diyo senin kulupteki kadınlar ne diyo önemli biseymiymiş diye alttan alttan güveniyo size.
Çok komikler yaaa
yok sen gelecek ay anlatacaksın zaten . sen bu ay bıze bol bol hatırlata ovulasyon bilgisi ver bize o lazımBirak su catlagi ya ben sana benim kimyasalin belirtilerini anlatayim o sayilmazmibu hemen sizli bizli oldu afrali tafrali sey lutfedip bize cevapta vermez nazar boncuguna tukurdugumun gebisi
Canim bunu aksam uzeri 5 gibi yaptim hissediyorum ztn sol yumurtaligimda birseyler oluyor yarinda yaparim test ne durumda olacak :)Dunude degerlendireydin eyiydi :) ama pik yapmis saat kacta yaptin bunu belkide catlamistir
Yarin erken yap ve iki tane yap sabah 11~12de yap ilkini hangi araa catladigini yalalamak adina atarsin bakariz ona gore aksamkini yaparsin :)Canim bunu aksam uzeri 5 gibi yaptim hissediyorum ztn sol yumurtaligimda birseyler oluyor yarinda yaparim test ne durumda olacak :)
Haha gicih babis karsimda hala kac haftalik simdi bu diyo ona hesap yapiyordum. Kizlar ayin 23.de yumurtlamam olduktan sonra 3 gecince ovulasyon testim yeniden kizarmaya basladi bende Allah allah demeye basladim acaba yeniden mi yumurtlucam yada 23 degilde bugun muydu benim yumurtlama dedim ama ogun farkettigim sey cildimin asiri kuru olmasiydi gaz zaten basli basina bir belirtiydi utanmasam oturur kalkarken salip pardon diyip kacicaktim o derece yogundu akintim sulu ve kremsiydi ama yogun bir akintim yok.. gogusler benim regl donemimde de siser yine sisti ama bu sefer sizili bir durum var. Birde sezaryen kesigi olan yerim amann ne tatli kasiniyor.. hmm bakim baska ne oluyo heh aksamlari gelen sicaklik ve bulanti hissi ama bu saniyelik durum tabi birde en son orta okul yillarimda oldugum baloncuklu sumuklu grip.. hepsi buuuu ovulasyondan gebelik ogreniliyormusss bunuda tescilledim
gida takviyesi derken ne gibi acaba :) bizim ki turkyieden macun gibi findikli seyler almis yiyo ama o bu 3 ay cocuk olacagini bilmiyor ben ocakta kurtaj oldum doktor 3 ay dan sonra olur dedim hahaahah sonra cocuk icin yapiyor olmayayim hamile olunca adami terk ediyorum ahahhaahBugün vé yarın süper seçim. Yalnız üst üste olunca sperm az oluyomuş gıda takviyesi tavsiye ediyorum
haahah evet test yapip degerlendirmede yaparim :))Yarin yine test yapacakmisyanlis anladin sen :))
Tamma cnm 3 testim daha var yarinda onlari kullanirim:Yarin erken yap ve iki tane yap sabah 11~12de yap ilkini hangi araa catladigini yalalamak adina atarsin bakariz ona gore aksamkini yaparsin :)
ben ovuasyon ve 1 gebelık testı yaptım 2 gün önce .ovulasyon hayalı cizgi çıktı gebelik testi zaten boş .yanı ovulasyon tamamen temız mı çıkmalı ? sılık cızgı bıle umut olur mu sence hanı gec döllenme olmus olsa diyorum.
tatlım sen de kasık batmaları yokmuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?