Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Amiiinnnn insallah belki ankaradaki hastanelere bende senin soledin gibi kanser taramasi yapmican beta hcg bakicann cabuk olun deyip pozitifi gormek banada nasip olur insallahh sonra bulusup gobislerimizi vururuz@Melan-kolik
Hihoho benim gobusum suan bile seni devirir ki

Hee allahtan nick var benim koca çok kiziyo buralara özel hayatımızı döküyorum diye ama napalim kime soyleyecez demi
Aaa demek ki sadece benimki deilmiş kızan:)
Eşim en son telefonu kıracağım o olucak dedi.ben de olur mu hiç,o paraya kaç tane ovulasyon testi alınır sen biliyon mu dedim
Pes dedi

Aaa demek ki sadece benimki deilmiş kızan:)
Eşim en son telefonu kıracağım o olucak dedi.ben de olur mu hiç,o paraya kaç tane ovulasyon testi alınır sen biliyon mu dedim
Pes dedi
Geçenlerde kanamam olunca kendi diyo senin kulupteki kadınlar ne diyo önemli biseymiymiş diye alttan alttan güveniyo size.
Çok komikler yaaa

Geçenlerde kanamam olunca kendi diyo senin kulupteki kadınlar ne diyo önemli biseymiymiş diye alttan alttan güveniyo size.
Çok komikler yaaa
Eşine bu konuda hak veriyorum.kadın doğumculardan daha ayrıntılı bilgilere sahip olan bayanlar var burda:)

Birak su catlagi ya ben sana benim kimyasalin belirtilerini anlatayim o sayilmazmi bu hemen sizli bizli oldu afrali tafrali sey lutfedip bize cevapta vermez nazar boncuguna tukurdugumun gebisi
yok sen gelecek ay anlatacaksın zaten . sen bu ay bıze bol bol hatırlata ovulasyon bilgisi ver bize o lazım

ben ovuasyonda 1 gebelık testı yaptım ovulasyon hayalı cızgı cıktı dıgerınden hı. basetmyorum. yanı ovulasyon tamamen temız mı cıkmalı cızgı. sılık cızgı bıle umut olur mu kı hanı gec döllenme olmus ollsa diyorum.

tatlım sen de kasık batmaları yokmuydu?

Bugün vé yarın süper seçim. Yalnız üst üste olunca sperm az oluyomuş gıda takviyesi tavsiye ediyorum
gida takviyesi derken ne gibi acaba :) bizim ki turkyieden macun gibi findikli seyler almis yiyo ama o bu 3 ay cocuk olacagini bilmiyor ben ocakta kurtaj oldum doktor 3 ay dan sonra olur dedim hahaahah sonra cocuk icin yapiyor olmayayim hamile olunca adami terk ediyorum ahahhaah

Yarin yine test yapacakmis yanlis anladin sen :))
haahah evet test yapip degerlendirmede yaparim :))

Kizlar bende gebeligimi ovl. Testleri ile ogrenmistim ben iki gun once regl yapayim da stres olmasin diye yaptim yoksa regl gelir yoksa dusununce gec geliyor ovl testi pozitif olunca normal test yaptim cift cizgi cikinca gittim dijital aldim haftasini gosteren ondan aldim 2-3 haftalik fln cikmisti

Melan-kolik canım bir bozuk tetten bahsetmişsin merak ettim. benımde tetımde 2.çizgi çıktı sonra bozuk gıbı oldu ya o yüzden merak ettım. bahseder misin. @sabırsız61 testime bozuk demiştin demişsin ya neden bahsediyordunuz kızlar. ben kaçırmışmıyım ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…