- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.121
Tam da günündeeeehayır kapatmamıs. sayfasını bloke etmiş yönetim. gecen gun bana da yapmıslardı. hatta ben beklemeyıp 2. hesabı actım diye hesabımı komple ıptal ettıler. maasallah cezaevı gıbı işliyor. allah korusun sayfanın yönetımınden ulkeyı neysekı ulkeyı yönetmyorlar . duyuyr musun admin. seni protesto ediyorum
yarın acılır kızlar
hesabı bloke edılmıs. kural ihlalıdır. bugn acılır.hesap pasıf dıyor yönetım yapmıstır ıhtımalenSalçalıekmek neden yok kızlar
dünden beri yoksa eğer öğleden sonra acılır merak etmeyın o da beklıyordur. okuyabılır ama kendı hesabından yazamaz. yazdıklarımıza bakıyordur mutlaka bır hesabı olmadan da dısardan okunabılıyor yaTam da günündeeee
10 mart yazıyor canım karıştırmışımmmbugun @salcalıekmegin bat gunumuydu ???
Canım dur bakalım hiç bır belırtısı olmayıp gebe olanlar da oluyor sabretttbenim bat a 2 gun var ama kesın bır şey yok. zaten ilaçta içmiştim ama gec ıçtıgım için belki diye umutlanıyordum artık emınım çünkü bir tek belirti yok ben de
Canım dur bakalım hiç bır belırtısı olmayıp gebe olanlar da oluyor sabrettt
Ayyy bulutlarda gezıyorsundur sen şimdiiii maşallahAynen kuzum mesala ben
Ayy ben yıne karıstırdım uyusam mı neAyyy bulutlarda gezıyorsundur sen şimdiiii maşallah
Benim bazı belirtiler erken bazıları geç başlıyor en erken göğüslerde acıma şişme oluyor, basdonmesi erken başlıyor, mide bulantısı 7. Hafta da başlıyor bence her hamileliğin belirtisi kendisine özgügeç döllenme de belirtilerde geç mi başlıyor kızlar ?
Aynen kuzum umudumun az olduğu bu ay oldu. İnşallah kan değeri güzel artarsa daha çok sevinicemAyyy bulutlarda gezıyorsundur sen şimdiiii maşallah
canım senin geç döllendi belkide ondan düşükdür. benimde dememe gerek yok biliyosun önemli olan güzel güzel artması. 10 güne bak nasılda yükselcek inşallahAynen kuzum umudumun az olduğu bu ay oldu. İnşallah kan değeri güzel artarsa daha çok sevinicem
Ses çıkmazsa merak ederiz kuzum. Benim inşallah saat 1 de bitecek mesai annemler taşınıyor çaktırmadan nasıl kaytarcam işten onu düşünüyorum. Kalp atışlarını duymadan haber vermemeye karar versik. Kolay gelsin sana da kuzumgünaydınnn kızlarr ya harikasınızz nasıl hemen bir bütün olmuşsunuz birbirinizi merak ediyorsunuz salcalıekmek katılamıyor diyorsunuz ama o burdan okur nası olaa bilsin onu merak ettiğimizi diyorsunuz ne güzel dayanışma herkese iyi hafyasonlarr benim gibi özelde çalışanlarada iyi çalışmalar akşamcıyım bugün yarında sabaha gidicem yoğun olacak ç. siz keyfini çıkarın
Haklısın kuzum öyledir belkide... İnşallah artar. Teşekkür ederim cevabın için rahatlatıyor benicanım senin geç döllendi belkide ondan düşükdür. benimde dememe gerek yok biliyosun önemli olan güzel güzel artması. 10 güne bak nasılda yükselcek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?