Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Tam da günündeeee

benim bat a 2 gun var ama kesın bır şey yok. zaten ilaçta içmiştim ama gec ıçtıgım için belki diye umutlanıyordum artık emınım çünkü bir tek belirti yok ben de

geç döllenme de belirtilerde geç mi başlıyor kızlar ?
Benim bazı belirtiler erken bazıları geç başlıyor en erken göğüslerde acıma şişme oluyor, basdonmesi erken başlıyor, mide bulantısı 7. Hafta da başlıyor bence her hamileliğin belirtisi kendisine özgü

günaydınnn kızlarr ya harikasınızz nasıl hemen bir bütün olmuşsunuz birbirinizi merak ediyorsunuz salcalıekmek katılamıyor diyorsunuz ama o burdan okur nası olaa bilsin onu merak ettiğimizi diyorsunuz ne güzel dayanışma herkese iyi hafyasonlarr benim gibi özelde çalışanlarada iyi çalışmalar akşamcıyım bugün yarında sabaha gidicem yoğun olacak ç. siz keyfini çıkarın

Ses çıkmazsa merak ederiz kuzum. Benim inşallah saat 1 de bitecek mesai annemler taşınıyor çaktırmadan nasıl kaytarcam işten onu düşünüyorum. Kalp atışlarını duymadan haber vermemeye karar versik. Kolay gelsin sana da kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…