- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.841
Hayirlisi olsun bakalım gelecek aya olur geç olsun güç olmasın. Dimi ama sunflower
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hcg de bişey yok da ovulasyonu yarın yine tekrarla koyulasma var mı bi bakalım canimadetten sonraki 22.günüm
hesaplamalarıma göre ovulasyondan sonraki 7.günüm
bat a da 6 gün var. bat 10 mart.
bu sabahki sonuçlarım böyle çıktı. elim kolum bağlı beklemedeyim
fikri olan var mı bu durumla ilgili?
Hayır ikiside hemen hemen aynı saatlerde verildi, ilk kızımda 33. Gün 13,89 la öğrendim ikinci gebelik 32. Günde 98 di bunu 30. Gün 36 ile öğrendim ama diğerlerinde artış çok hızlı olmuştu bunda çok az gibi artık ne düşüneceğimi bilemiyorum gerçekten, hoş 2 günde 1,5 kat artış normal kabul ediliyor bilmiyorumCanim bol bol dua et hayırlısını dile Allahtan. İlki gecenin yarısı değil miydi testin
Çok düşünme o zaman kafanı dağıtacak bişeyler bul en azından buraya girip bisuru saçma yorum okuma herkesin hcg si kendine özgü sonuctaHayır ikiside hemen hemen aynı saatlerde verildi, ilk kızımda 33. Gün 13,89 la öğrendim ikinci gebelik 32. Günde 98 di bunu 30. Gün 36 ile öğrendim ama diğerlerinde artış çok hızlı olmuştu bunda çok az gibi artık ne düşüneceğimi bilemiyorum gerçekten, hoş 2 günde 1,5 kat artış normal kabul ediliyor bilmiyorum
Canım artma oranın 1.6 nın üzerinde çünkü ilkini gece vermiştin yani üç gün değil yaklaşık 2,5 gün oluyor buda normal içini ferah tut kuzumDün sistem hata vermiş doktor kan istemini doğru yapmış ilk değer 36 ydi , 76,46 çıkmış değer 3 gün de ikiye katlamis sadece Allah sonumu hayretsin bakalım bizi ne bekliyor
Yok canım saatler hemen hemen aynı tam 3 gün var, zaten 2-3 güne bir ikiye katlaması normal kabul ediliyor ama ben ilk iki gebeligimde çok hızlı artış göremeye alıştım sanırım sabırla bekleyeceğiz attıkCanım artma oranın 1.6 nın üzerinde çünkü ilkini gece vermiştin yani üç gün değil yaklaşık 2,5 gün oluyor buda normal içini ferah tut kuzum
Evet her gebeligimde başka oldu artış doğru söylüyorsun sabırlı olup inşallah dersleri me odaklanacagim elimden gelen yok verecekse Rabbim verecek vermezse beklemekten başka da yapacağım birsry yokÇok düşünme o zaman kafanı dağıtacak bişeyler bul en azından buraya girip bisuru saçma yorum okuma herkesin hcg si kendine özgü sonucta
Canım ben bata beş gün varken erken betahcg yapmıştım çıkmadı ama iki gün kala yaptım çıktı o yüzden umudunu kaybetme hayırlısı olsunBenimde bat 9 mart idi sabah erken gebelik testi yaptım gayette tertemiz negatifi gördüm☺☺☺
Erken gebelik testimi yapmistin canım?Canım ben bata beş gün varken erken betahcg yapmıştım çıkmadı ama iki gün kala yaptım çıktı o yüzden umudunu kaybetme hayırlısı olsun
Birde erken gebelik testinde %96 doğruluk payı varya belki normal testelerde çıkmazdı amaCanım ben bata beş gün varken erken betahcg yapmıştım çıkmadı ama iki gün kala yaptım çıktı o yüzden umudunu kaybetme hayırlısı olsun
Bence degerin iyi 2 gunde %66 artis bekleniyor zaten moral bozma guzel guzel yukselecek o deger annesi uzme bebisiDün sistem hata vermiş doktor kan istemini doğru yapmış ilk değer 36 ydi , 76,46 çıkmış değer 3 gün de ikiye katlamis sadece Allah sonumu hayretsin bakalım bizi ne bekliyor
Aminnn canim. Kiz.nasil olmussa seni hic eklememisim zaten listeye arada kaynamissin ekledim simdi hemen :))günaydınnn sevgili anne adayları
dün annem arıyor yokmu bişey diye daha 3 ay oldu evleneli. kızım komşular soruyor diyor o merak etmiyormuş yani :)) üzmek istemedim anne kimyasal yaşadım üstüme gelme bu konuda demek istedim aslında ama Allaha sığındım niye üzeyim kadını şimdi dimi herzaman duaları üstümde biliyorum hepimizin anneleri öyledir Allah onları başımızdan eksik etmesin torun sevmeyi nasip etsin sağlık sihhatda Hayırlı cumalar olsun umutla bekliyoruz güneşin doğmasını