- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #2.861
Avrupanin neresindesin cnm bende yurtdisindayim. Internetten almiyorum uygun fiyata alinabilen dukkanlar var burda.Cnm ben yurt disinda yasiyorum sozde avrupa sizin gibi bi gunde elimizde olmiyor :))) cok sanisiniz bazi konularda gecenin bir vakti kan vermeye fln gidebiliyorsunuz :))) biz doktora gidicezde doktor kagit vericekye onunla kan testi yaptiracagiz isimiz cok zor :))
Ayse dedikce bana dio sandim hahha. Taze dokulmus idrara camasir suyu unutulmus lutfen alinir yani :))):
Aynen canim mideye kacan mukusdan mi bebis varda ondan mi ayirt edemiyorum ne tuhaf bir grip sekliyse dun cok iyiydim bugun basa sardi oldugum grip asisida çöp oldu bu sayede.. ben boyle gribi en son ortaokul soralarindayken olmustum domuz mu acaba diyorumCanım bitkiler ilaçlardan daha tehlikeli olabilir gebelik ihtimali varken zaten doktora gidip gebelik ihtimali var dersen en az zararı olma ihtimali olan ilaçları verirler ben daha öksürük ve balgamdan kurtulamadim mide bulantim balgamdan mi bebekten mi bilemiyorum daha önceki iki gebeligimde 7 haftalıkken başlamıştı bulantı kusmalarim böyle erken olması biraz tuhafıma gitti, hamile kalamayız niye olmadı var mi yok mu diye belirti ararız hamilelik var gibi olur kesin belirti görene kadar diken ustundeyiz Allah bize sabır versin zor iş anne olmaya çalışmak
Allah korusun değildir ateş var mi ki? Ateş yoksa domuz gribi olamaz şuanda içimizi rahatlatacak şeylere ihtiyacımız var kötü şeyler düşünmeyelim, benim bebisim Allah in izniyle bana sıkı sıkı tutunsun size hayırlısı ile hayırlısı ile kucağınıza alacağınız evlatlar nasip etsin en kısa sürede, banada, inşallah korkuyu bırakıp bizi bize yavrumuzu gönderecek olana emanet edelim o emanette emin olanların en yucesidirAynen canim mideye kacan mukusdan mi bebis varda ondan mi ayirt edemiyorum ne tuhaf bir grip sekliyse dun cok iyiydim bugun basa sardi oldugum grip asisida çöp oldu bu sayede.. ben boyle gribi en son ortaokul soralarindayken olmustum domuz mu acaba diyorum
Amin inşallah tatlim cuma vaktine yakin boyle guzel dualarina ihtiyacimiz var gebislerin :))) atesim yok sadece gogus boslugum bana dar geliyor sanki ozellikle omuzlarim basta el ve ayak bileklerimin agrisi ve kulak altlarinda bezeler mukus ve hapsurugu saymiyorum bile ilac almadan nane limon bal ice ice gecirmeye calisiyorumAllah korusun değildir ateş var mi ki? Ateş yoksa domuz gribi olamaz şuanda içimizi rahatlatacak şeylere ihtiyacımız var kötü şeyler düşünmeyelim, benim bebisim Allah in izniyle bana sıkı sıkı tutunsun size hayırlısı ile hayırlısı ile kucağınıza alacağınız evlatlar nasip etsin en kısa sürede, banada, inşallah korkuyu bırakıp bizi bize yavrumuzu gönderecek olana emanet edelim o emanette emin olanların en yucesidir
Birde erken gebelik testinde %96 doğruluk payı varya belki normal testelerde çıkmazdı ama
Normal testimde de çıktı canım ama çok silik
Canim henüz gelen giden yok
Allah razı olsun ya gerçekten birileriyle duygularını paylasabilmesi insanın ne güzel çok teşekkürler...TEKPRENSES demissin ya onceki gebeligimde boyle seyler gec baslamisti yada bcg hormonu daha hizli yukselmisti diye canim iki gebeligim arasinda 1.5 sene olmasina ragmen ikisinin karakteristik belirtileri o kadar farkliydi ki bunu doktoruma sordugumda her kardes birbirinin kopyasi midir demis agzimi kapatmisti ayrica annenin yasi ilerledikce gebeligin daha zor gectigini hep buyukler anlatirdi bu sebeple sakin sen canini uzme bu konularda "O" gobusune kondurduysa onu ayarlamasini da yapip gonderdi.. muahh asma gul yuzunu annesi bebis uzulur sonra
Ne güzel duaydi Ağzina yüreğine sağlik amin amin aminYarabbim cuma selalarinin ezanlarinin hurmetine Peygamber efendimiz Hz.Muhammed mustafa (s.a.v) nur yuzu hurmutine bizlerede tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip eyle onlari senin yolunda efendimizin ummetinden yetistirtememiz icin sen bizede bu buyuk gorevi ver Yarabbi Allahim kimseyi evlat hasretiyle evlat ozlemiyle evlat acisiyla sinima Yarabbi sen ol dersen hersey olur bizlerinde seslerini duy dualarini sen kabul buyur Aminnn
Allah raziolsun canim ezan okunurken dilim dondugunce yuregimden gecenleri yazdim kendim icin ve herkes adina Rabbim herkese versinn bi tek kendim icin degil belki bu duam vesile olur bi cok kisiye insallaahNe güzel duaydi Ağzina yüreğine sağlik amin amin amin
AminnnnYarabbim cuma selalarinin ezanlarinin hurmetine Peygamber efendimiz Hz.Muhammed mustafa (s.a.v) nur yuzu hurmutine bizlerede tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip eyle onlari senin yolunda efendimizin ummetinden yetistirtememiz icin sen bizede bu buyuk gorevi ver Yarabbi Allahim kimseyi evlat hasretiyle evlat ozlemiyle evlat acisiyla sinima Yarabbi sen ol dersen hersey olur bizlerinde seslerini duy dualarini sen kabul buyur Aminnn
amin amin aminYarabbim cuma selalarinin ezanlarinin hurmetine Peygamber efendimiz Hz.Muhammed mustafa (s.a.v) nur yuzu hurmutine bizlerede tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip eyle onlari senin yolunda efendimizin ummetinden yetistirtememiz icin sen bizede bu buyuk gorevi ver Yarabbi Allahim kimseyi evlat hasretiyle evlat ozlemiyle evlat acisiyla sinima Yarabbi sen ol dersen hersey olur bizlerinde seslerini duy dualarini sen kabul buyur Aminnn
AminnnnnYarabbim cuma selalarinin ezanlarinin hurmetine Peygamber efendimiz Hz.Muhammed mustafa (s.a.v) nur yuzu hurmutine bizlerede tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip eyle onlari senin yolunda efendimizin ummetinden yetistirtememiz icin sen bizede bu buyuk gorevi ver Yarabbi Allahim kimseyi evlat hasretiyle evlat ozlemiyle evlat acisiyla sinima Yarabbi sen ol dersen hersey olur bizlerinde seslerini duy dualarini sen kabul buyur Aminnn
Ay benimde ole canim icim kipir kipir bunu bile belirti saydimkendimekızlaaar yerimde duramıyorum yaaaa. nolacak bu halim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?