Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Avrupanin neresindesin cnm bende yurtdisindayim. Internetten almiyorum uygun fiyata alinabilen dukkanlar var burda.

Aynen canim mideye kacan mukusdan mi bebis varda ondan mi ayirt edemiyorum ne tuhaf bir grip sekliyse dun cok iyiydim bugun basa sardi oldugum grip asisida çöp oldu bu sayede.. ben boyle gribi en son ortaokul soralarindayken olmustum domuz mu acaba diyorum

Allah korusun değildir ateş var mi ki? Ateş yoksa domuz gribi olamaz şuanda içimizi rahatlatacak şeylere ihtiyacımız var kötü şeyler düşünmeyelim, benim bebisim Allah in izniyle bana sıkı sıkı tutunsun size hayırlısı ile hayırlısı ile kucağınıza alacağınız evlatlar nasip etsin en kısa sürede, banada, inşallah korkuyu bırakıp bizi bize yavrumuzu gönderecek olana emanet edelim o emanette emin olanların en yucesidir

Amin inşallah tatlim cuma vaktine yakin boyle guzel dualarina ihtiyacimiz var gebislerin :))) atesim yok sadece gogus boslugum bana dar geliyor sanki ozellikle omuzlarim basta el ve ayak bileklerimin agrisi ve kulak altlarinda bezeler mukus ve hapsurugu saymiyorum bile ilac almadan nane limon bal ice ice gecirmeye calisiyorum

TEKPRENSES demissin ya onceki gebeligimde boyle seyler gec baslamisti yada bcg hormonu daha hizli yukselmisti diye canim iki gebeligim arasinda 1.5 sene olmasina ragmen ikisinin karakteristik belirtileri o kadar farkliydi ki bunu doktoruma sordugumda her kardes birbirinin kopyasi midir demis agzimi kapatmisti ayrica annenin yasi ilerledikce gebeligin daha zor gectigini hep buyukler anlatirdi bu sebeple sakin sen canini uzme bu konularda "O" gobusune kondurduysa onu ayarlamasini da yapip gonderdi.. muahh asma gul yuzunu annesi bebis uzulur sonra

Allah razı olsun ya gerçekten birileriyle duygularını paylasabilmesi insanın ne güzel çok teşekkürler...

Yarabbim cuma selalarinin ezanlarinin hurmetine Peygamber efendimiz Hz.Muhammed mustafa (s.a.v) nur yuzu hurmutine bizlerede tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip eyle onlari senin yolunda efendimizin ummetinden yetistirtememiz icin sen bizede bu buyuk gorevi ver Yarabbi Allahim kimseyi evlat hasretiyle evlat ozlemiyle evlat acisiyla sinima Yarabbi sen ol dersen hersey olur bizlerinde seslerini duy dualarini sen kabul buyur Aminnn

Ne güzel duaydi Ağzina yüreğine sağlik amin amin amin

Aminnnn

Hayırlı cumalar canlarım :)
2 gündür giremiyorum ama okudum sayfaları hamile olanlar olmuş Hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) beklemeye devam edenlere rabbim sabırlar versin beklediklerine ulaşırsın inşallah..

Bende gelen giden yok karın ağrısı göğüs sızlaması falan da kalmadı
Tekdileğim bebiş yoksa gününde hasta olmak çünkü pcoluyum rabbim büyük bekliyorum bakalım
..

amin amin amin

Aminnnnn

yorum yapan çok olmadı. totem yapanınız da mı olmaz?

Eklentiler

• 4 MART.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 53
  • img1457004531230.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…