- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.181
Tm cnm saol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide 5 haftalık değilsin de 5.haftanın içindesin cnm01.02.2016 dıydı canım meryem0061
Yani aslında 4+2 günlüksün eğer kullandığım telefonda play store veya app store varsa ordan gebelik takibi programı indirebilirsin cnmTm cnm saol
Rica.ederim cnmÇok saol@ meryem0061
Canım benimde kasık ağrım var böle tam ortada ayaktayken oluyo daha çok hissediyorm senın nasıl ağrın ortada mıÇok saol@ meryem0061
Bide sürekli devam eden bi ağrı değil canım benim ki ara ara geliyo bi 10 dakika falan sürüyo geçiyo arada gene geliyo senin ki devamlı mıEvt canım benimde ayni
Senin kaşıklarina çatal batirayim kaşık masik isi goturdun zaten uyursun tabiSlm kızlar birazcık uyudum malum dünden sizler nasılsınız bu arada acayip belim agriyor kaşık batmalarim var
Sat neydi canim seninBirde bisey daha sorucam ben nasıl 5 haftalık hamis oluyorum ki anlayamadım dünkü sonuçta referans aralığına bakıyorum 3-4 hafta içindeyim gibimw geliyor ama buradaki takvimde 5 hafta oluyor
Eki Görüntüle 1787277 kızlar az once yaptım sabahkıyle aynı gıbı geldı bı bakın yine pik mi sizce
Ya neden takiyorsun bu kadar stres yapma burak rahat ol vucudun mutluluk hormonu salgilasin testler silik cikabilir hic onemli degil sonucta idrara kandan gec geciyor zaten bosveeeeerArkadaşlar bugün gebelik testi yaptım idrarla işten gelince çok hafif bir koyulaşmaya var öncekine göre, ama ilk testi sabah ilk idrarla su falan içmeden yapmıştım bunu işten geldiğim de resmen 1,5 litre sıvı tüketmiş halimle yaptım çok etkiler mi sizce, yarın kan vereceğim bu şekilde cumaya kadar kafayı yerim yoksa
Bence pik ama pik ten ne kadar sonra birlikte olunmalı çok merak ediyorumEki Görüntüle 1787277 kızlar az once yaptım sabahkıyle aynı gıbı geldı bı bakın yine pik mi sizce
Henuz catlamamis canim. Iliski olacakmi yoksa yarinami birakiyorsun dun aksam oldugu icin yarina birakabilirsin ama icim rahat etmez dersen olsun yineEki Görüntüle 1787277 kızlar az once yaptım sabahkıyle aynı gıbı geldı bı bakın yine pik mi sizce
Yıne pik oldugu için zamanım var sanırım ama hala karar veremedım bu gece mı oldun yarın gece mı dıyeBence pik ama pik ten ne kadar sonra birlikte olunmalı çok merak ediyorum