Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-02-18-19-26.png
    Screenshot_2016-03-02-18-19-26.png
    79,2 KB · Görüntüleme: 50
Bir kaç kişi belirti sormuş benimkiler söyle grip oldum burun tıkanıklığı ama inanılmaz boyutta, diğer iki hamileliğim de de olduğu gibi geleneksel gaz sancısı bildiğin karnım davul gibi oldu, tükürük salgılanmasi tavan hatta öyleki uzun süre bir şey yiyip içmezsem midem bulanmaya başlıyor, kasık ağrısı ve ara ara özellikle ayakta kalınca gelen bel ağrısı , süt gibi beyaz ince bir vajinal sıvı geliyor, kendime özel belirtiler var kalp çarpıntısı gibi, üç gebeliğim de de aynı belirtileri yaşadım son olarak dünden beri feci kabız oldum

Arkadaşlar bugün gebelik testi yaptım idrarla işten gelince çok hafif bir koyulaşmaya var öncekine göre, ama ilk testi sabah ilk idrarla su falan içmeden yapmıştım bunu işten geldiğim de resmen 1,5 litre sıvı tüketmiş halimle yaptım çok etkiler mi sizce, yarın kan vereceğim bu şekilde cumaya kadar kafayı yerim yoksa

Arkadaşlar bugün gebelik testi yaptım idrarla işten gelince çok hafif bir koyulaşmaya var öncekine göre, ama ilk testi sabah ilk idrarla su falan içmeden yapmıştım bunu işten geldiğim de resmen 1,5 litre sıvı tüketmiş halimle yaptım çok etkiler mi sizce, yarın kan vereceğim bu şekilde cumaya kadar kafayı yerim yoksa
Ya neden takiyorsun bu kadar stres yapma burak rahat ol vucudun mutluluk hormonu salgilasin testler silik cikabilir hic onemli degil sonucta idrara kandan gec geciyor zaten bosveeeeer

X