- 24 Mart 2011
- 1.291
- 129
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Eki Görüntüle 373305
hanımlar yorumlarınızı beklıorum.kafam karıştı benim iyice...
Canım yumurta takibindeyim.klomen kullandım adetin 3. Günü başladım.13-14.günleri olduğunu söyledi doktorum.ilişki günlerini verdi.şimdi ilaç kullandığım için döngümü kestiremıorum.öne gelicek adetlerin dedi amaen geç 30. Günde oluyorum.
arkadaslar yardım lutfenn...ovulasyon testım adetımın 12 gunu koyulasmaya baslamıstı muhtemelen ovulasyon gerceklesıcektı ama sehır dısında oldugum ıcın bır daha test yapamadım..bugun oylesıne ıdrar bıle fazla bekletmeden test yaptım yıne ıkı cızgı koyu cıktı adetımede 10 var sızce bu nedır tekrarmı yumurtluyorum yoksa gebelık olabılırmı cevap verırsenız sevınırım
ZEYNEP'CİM , FBETULY'CUM, CEROL'CUM çokkkkk teşekkür ederim kızllarrr şoktayım inanamıyorum hala doktora gitmedik henüz birde doktora gitsek keseyi falan görse ne bilimm inşallahh sorun çıkmaz tabii darısı başınıza kızlarrrr tüm arkadaşlarımızın başına inşallahh en yakın zamanda sizlerdende hayırlı haberler alırız inşallahhh hemdeee en yakın zamandaaa dualarım sizinle kızlarrr ALLAHım çokkk büyük hepimize nasip edecek inşallahhh ben inanıyorumm AMİNNN
Kızlarrr günaydın nasılsınızzzz ???
Sizlere haberim varrr dün sabah idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı öğleden sonrada kan testi yaptırdım beta hcg 787 çıktı bebiş yola çıkmış geliyormuşşşşşş
Şoktayım bir türlü inanmıyorum acaba bu testler yanıldımı diyip duruyorummm gurbetcim listede beni eklermisinnnnçok şükür ALLAHıma bin şükür
Şimdi dualarım sizlerrrr için arkadaşlarımmm ALLAHım en yakın zamanda hayırlısıyla inşallahhhhhh göbişlerinizi doldururrr ve sağsalim kuçaklarınıza almayı nasip eder inşallahhhhhhhh inşallahhhhhhhhh AMİNNN
Nick | Sat | Bat | Yaş | Kacinci ay | Şehir | Kaçıncı Çocuk | Sonuc |
GurbetGuzeli | 18 subat 2012 | 16 mart 2012 | 36 | 5. ay | isvicre | 5. | regl oldu iki kist yok olacak ins |
Beklenti | 17 ocak 2012 | 17 subat 2012 | 30 | 16.ay | ilk | ||
fbetuly | 2012 | 09 mart 2012 | 25 | 4.ay | yalova | 2. | |
istanbulizmir | 21 ocak 2012 | 19 mart 2012 | 2.ay | istanbul | ilk | ||
gLssHh | 16 ocak 2012 | 12 subat 2012 | 29 | 6.ay | istanbul | ilk | |
sevgen | 20 subat 2012 | 16 mart 2012 | 25 | 3.ay | izmir | ilk | |
krdy | 21 ocak 2012 | 21 subat 2012 | 24 | 3.ay | bursa | ilk | |
cerol | |||||||
_balim_ | .. | ||||||
naz034 | 15 subat 2012 | 17 mart 2012 | 30 | 8.ay | istanbul | ilk | |
efesude | 31 ocak 2012 | 03 mart 2012 | 25 | 10 ay | kanada | ilk | sağ over kisti var 6 cm çapında |
zeynepfaz | 17 subat 2012 | 15 mart 2012 | .. | ||||
suay82 | 19 şubat 2012 | 17 mart 2012 | .. | ||||
.. | |||||||
.. |
hayrili haberle gel guzelim inskızlar bana dua edin yarın kan tahlili yaptıracam.
Merhaba..Hamileliğim malesef kimyasalmış..Kan değerim biraz düşüktü..Ama iyice düştü...Hayırlısı......
Tatlımm tebriklerrr
Çokkk sevindimm, haberlerini devamını bekliyoruz
Kendine çok dikkat et
canım çooook tebrik ederim Allah analı babalı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .darısı başımıza inşAllah.benm bu ayda olmazsa tammmmmmm o korktuğum rakam 1 yılllllll olcak ilk karar verdiğimzden beri hep korkardım ya geç olursa yada olmazsa diye başımızada geldi hakkımıza hayırlısı artık ne diyelim .senin adına çok sevindim ama
gözümüz aydin olsun guzelimmmmm benimmmmm
Canlarımmm çokkkk teşekkür ederimmmm çok sağolunnn darısı tez zamanda sizlerin başına inşşallahhhh üzülmeyin morelinizi hep iyi tutun birde çok kafaya takınca psikolojik olarak etkileniyor sanırım oluruna bırakın ve müjdeli haber gelicek emin olunnnn ALLAHım bu mübarek günde hayırlısıyla en yakın zamanda sizlerde nasip etsin inşallahhhh AMİNNN