ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

kızlar ovülasyon testinde silik çizgi çıkmasına ragmen hamıle kalan war mı bılıo musunuz.. yanı bende sureklı sılık cıgı cıkıo,ki ben dogum kontrol hapı kullanırken bıle yumurtluodum(doktor görmüştü).. iki-üç gundur hafif bı kasık agrısı war adetımın ortasındayım..şaşırdımm.. warsa bıldıgınız ıcım rahatlııcak..yoksa ve bu ay da hamıle kalamazsam yumurta takıbı yaptırcamm..

Kızlarrr günaydın nasılsınızzzz ???

Sizlere haberim varrr dün sabah idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı öğleden sonrada kan testi yaptırdım beta hcg 787 çıktı bebiş yola çıkmış geliyormuşşşşşş
Şoktayım bir türlü inanmıyorum acaba bu testler yanıldımı diyip duruyorummm gurbetcim listede beni eklermisinnnn :KK9: çok şükür ALLAHıma bin şükür :KK49:

Şimdi dualarım sizlerrrr için arkadaşlarımmm ALLAHım en yakın zamanda hayırlısıyla inşallahhhhhh göbişlerinizi doldururrr ve sağsalim kuçaklarınıza almayı nasip eder inşallahhhhhhhh inşallahhhhhhhhh AMİNNN:KK16:

canım çok sevindim tebrik ederim :KK16::KK9:
sağlıkla kucağına al inşallah :nazar::KK49::emir_bebek:
darısı başımıza :KK16::KK16:

tebrık EDERIM allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah sende testle mı gebe kalanlardansın

teşekkür ederim canımbenim sağolll darısı başına inşallahhh :KK16:
yok canım ilk ay test yaptım sonuç negatif çıkınca çok üzülmüştüm bu ay hiç birşey yapmadım herşeyi oluruna bıraktım günaşırı birgün arayla çalışma oldu ama öyle illa die kasmadık bazen 2-3 gün bile ara vermişliğimiz oldu gayet sakindik olursada olmazsada nasip dedik inşallah ALLAHım en yakın zamanda sizlerede nasip eder canım inşallahhh:KK16::KK16:

kızlar ovülasyon testinde silik çizgi çıkmasına ragmen hamıle kalan war mı bılıo musunuz.. yanı bende sureklı sılık cıgı cıkıo,ki ben dogum kontrol hapı kullanırken bıle yumurtluodum(doktor görmüştü).. iki-üç gundur hafif bı kasık agrısı war adetımın ortasındayım..şaşırdımm.. warsa bıldıgınız ıcım rahatlııcak..yoksa ve bu ay da hamıle kalamazsam yumurta takıbı yaptırcamm.

Çok emin olmamakla birlikte sanırım hamileyim !!!

Bu gün adetimin gecikmesinin 7. günü...Her gün yaptığım onlarca test negatifti..2.çizginin gölgesi bile yoktu...Bu sabahki de negatifti..Ama akşam yaptığım testte silik de olsa açık pembe olarak 2.çizgiyi gördüm..Zamanla daha da belirginleşti o çizgi...Yarın dr.randevum var..Kan testi ister büyük ihtimalle...İnanamıyorum,sersem gibiyim...Allah'ım lütfen gerçek olsun !!!

gozun aydın canım senınle bır kac ay once farklı topıkte karsılasıyorduk cok sevındım darısı bıze inşallah...

merhaba hepınızeee:KK3::KK3::KK3:

vebde bu ay ılk defa ovulasyon testı kullanacagım gecen gun aldım dun elıme gectı bugun reglıdekı son gunum gecmıse bıraz goz attım reglımın kacıncı gunu baslamam gerekıyor ve hergun mu yapmam gerekıyor bırde aynız amanda atese de basladım bu ay olcuyorum tablomu fln hazıladım ama pek bırsey anlamıyorum....

lıstenıze benıde ekleyebılırmısınız sat 16 mart bat 15 mart yaşım 24 bu 6.ayım inş son olur:KK9:

Sizlere haberim varrr dün sabah idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı öğleden sonrada kan testi yaptırdım beta hcg 787 çıktı bebiş yola çıkmış geliyormuşşşşşş
Şoktayım bir türlü inanmıyorum acaba bu testler yanıldımı diyip duruyorummm gurbetcim listede beni eklermisinnnn :KK9: çok şükür ALLAHıma bin şükür :KK49:

Şimdi dualarım sizlerrrr için arkadaşlarımmm ALLAHım en yakın zamanda hayırlısıyla inşallahhhhhh göbişlerinizi doldururrr ve sağsalim kuçaklarınıza almayı nasip eder inşallahhhhhhhh inşallahhhhhhhhh AMİNNN:KK16:

canım gözün aydın çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına....

kızlar herkese merhaba buay ilk kez ovülasyon testi kullandım 11- 12- 13 mart günlerinde ikinci çizgiyi kopkoyu gördüm daha sonrasında koyulugu azaldı. Şimd size sorum gebelik testini ne zaman yapayım ben meraktan olecegım her ay oldugu gıbı ama yıne bos umıt mı dıye korkuyorum.Bu arada hıc bı belırtım yok. sadece adet olacakmısım gıbı sancım var 5-6 gündür.Baska hıc bı belirti hıssetmıyorum.

kızlar herkese merhaba buay ilk kez ovülasyon testi kullandım 11- 12- 13 mart günlerinde ikinci çizgiyi kopkoyu gördüm daha sonrasında koyulugu azaldı. Şimd size sorum gebelik testini ne zaman yapayım ben meraktan olecegım her ay oldugu gıbı ama yıne bos umıt mı dıye korkuyorum.Bu arada hıc bı belırtım yok. sadece adet olacakmısım gıbı sancım var 5-6 gündür.Baska hıc bı belirti hıssetmıyorum.

testin pozitif çıktığı son günü baz alırsan 14 gün sonra adetin gelmesi gerekiyor. eğer gelmezse kan testiyle öğrenebilirsin. belirti olayını da kafana hiç takma, çünkü kişiden kişiye değişiyor..umarım güzel haberler alırsın

canımmm çok sevindim.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.tebriklerrrr:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ayy canım ınanılmaz sevindimmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.nazarlardan korusun çok sevindim.aynı mutlu haberi vermeyi darısı hepimizin başına nasip etsin allahım.
sonunda çalışmalar sonuç verdi :))

26 yaındayım canım 2 yıllık evliyim artık buayda olmazsa doktora gozukmenın zamanı geldi :KK43:

inşallah gerek kalmaz
ama doktora gitmek insanın içini rahatlatıyor. gerçi bazı doktorlar yaşı küçük olanları 1 yıldan sonra incelemeye alıyormuş. yani endişelenecek bir durum yok senin için
allah gönlüne göre versin:))

canım gözün aydın çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına....

canımmm çok sevindim.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.tebriklerrrr:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ayy canım ınanılmaz sevindimmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.nazarlardan korusun çok sevindim.aynı mutlu haberi vermeyi darısı hepimizin başına nasip etsin allahım.
sonunda çalışmalar sonuç verdi :))

ZEYNEP'CİM , FBETULY'CUM, CEROL'CUM çokkkkk teşekkür ederim kızllarrr şoktayım inanamıyorum hala doktora gitmedik henüz birde doktora gitsek keseyi falan görse ne bilimm inşallahh sorun çıkmaz tabii darısı başınıza kızlarrrr tüm arkadaşlarımızın başına inşallahh en yakın zamanda sizlerdende hayırlı haberler alırız inşallahhh hemdeee en yakın zamandaaa dualarım sizinle kızlarrr ALLAHım çokkk büyük hepimize nasip edecek inşallahhh ben inanıyorumm AMİNNN :KK16::KK16::KK16:

$fotoğraf.jpg
hanımlar yorumlarınızı beklıorum.kafam karıştı benim iyice...

X