- 20 Mayıs 2009
- 1.032
- 4
- 37
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Merhaba..Hamileliğim malesef kimyasalmış..Kan değerim biraz düşüktü..Ama iyice düştü...Hayırlısı......
merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum sat 11 mart bat 6 nisan denemede 4. ayım daha önce dış gebelik geçirdim umarım bu sefer hayırlısı olur.
hayırlısı olsun canım uzulme bende yenı dış gebelik yaşadım.allah bir daha sağlıkla verir inşallah bizlere.geçmiş olsun
cnm inşallah guzel sağlıkla olur.ne zaman geçirdin dış gebelik .ameliyatla mı ilaçla mı duşuruldu.ne kdr korunma suresi verilmişti.
bende yeni geçirdim ve ilaçla duşuruldu. 6 ay korunma verdi ve oncesinde rahım filmi çekitirmem gerek galiba sende çektirdin mi
Sağol güzel meleğimm
Dikkat etmeyi unutma kendine..
Bu arada tatlım sen erken gebelik belirtileri yaşadın mı
günaydın kızlar
yeni hamişleri tebrik ederim belfücüm sanada günaydın nasılsın gülüm benımde bugün kırmızılar bitti hadi hayırlısı kürlerden midem bulandı yaaa hala geçmedi sabahtan beri kıvranıyorum
5 ay oldu ameliyat oldum sağ tüpüm alındı drum korunmayın dedi bizde o zamandan beri korunmuyoruz hakkımızda hayırlısı olur inşallah rahim filmi çekilmedi bende
kızlar merhaba
bu hamilelik için 4. ayım ve ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum
geçen ay geç döllenme yaşadım ama bebiş tutunamadı 24. gün yumurtam çatlamış
doktorum da yumurtlama günlerimi görmek için ovulasyon testi yapmamı istedi
bu gün 16. günüm test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu bir kızmızılıkta
yumurtam bu gün mü çatlayacak yarın mı? ateşim de yükseldi bu sabah
dün ilişkim oldu bu gün ve yarın da ilişki olmalı mı?:26:
Arkadaşlar merhaba
Tüm yorumları okudum ve yalnız olmadığımı farkettim. Aradığım güç ve morali burada bulacağım hissindeyim bu sayede..
Durumum şöyle, 3 aydır bebek sahibi olmayı istiyoruz. Geçtiğimiz ay, günüm geçti diye büyük umutlarla gittim doktoruma ancak kist nedeniyle adet göremediğimi öğrendim.Doktorum farlutalla adet görmemi sağladı ve sonraki ilk muayenesinde kistin geçtiği müjdesini verdi. Bir hafta sonra vajinal ultrasona çağırıp yumurtlama durumunu kontrol etmek istedi. Üzücü olan , vajinal ultrasondan sonra sadece tek bir yumurta olduğunu ve hatta onun da istenen düzeyde olmadığını söyledi. Yolun başında, öyle demoralize oldum ki.. 30.03.2012 kan testim var. İnanılmaz heyecanlı ve karamsarım.
Sizce neler bekliyor beni? Bu tür bir şey yaşayan yada çevresinde duyan var mı ?
iştee ovul testim kızlar.geçen ay olmadı.bakalım bu ay nasıl neticelenecek sonucumgeçen ay doktora gittim prolaktinim 33 çıkmıştı muhtemelen bu engelledi dedi doktorum.dostinex verdi kullanıyorum şimdi.içerken korunma dedi adetin gecikince bırakıcakmışım içmeyi .bu kez olur inşallahh
Arkadaşlar merhaba
Tüm yorumları okudum ve yalnız olmadığımı farkettim. Aradığım güç ve morali burada bulacağım hissindeyim bu sayede..
Durumum şöyle, 3 aydır bebek sahibi olmayı istiyoruz. Geçtiğimiz ay, günüm geçti diye büyük umutlarla gittim doktoruma ancak kist nedeniyle adet göremediğimi öğrendim.Doktorum farlutalla adet görmemi sağladı ve sonraki ilk muayenesinde kistin geçtiği müjdesini verdi. Bir hafta sonra vajinal ultrasona çağırıp yumurtlama durumunu kontrol etmek istedi. Üzücü olan , vajinal ultrasondan sonra sadece tek bir yumurta olduğunu ve hatta onun da istenen düzeyde olmadığını söyledi. Yolun başında, öyle demoralize oldum ki.. 30.03.2012 kan testim var. İnanılmaz heyecanlı ve karamsarım.
Sizce neler bekliyor beni? Bu tür bir şey yaşayan yada çevresinde duyan var mı ?
Merhaba..Hamileliğim malesef kimyasalmış..Kan değerim biraz düşüktü..Ama iyice düştü...Hayırlısı......
hoşgeldin öncelikle.daha 3 ay olmuş ve yolun başındasın.karamsar olmak için biraz erken:)ve anlattıklarında çözümsüz değil.
tıp çok ilerledi.Allah dermansız dert vermesin.kaç yaşındasın?