ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

herkese merhabalr.hayırlı cumalar.
narmik geçmiş olsun.en azından kimyasalda olsa hamileliğe adım atabilmişsin.hayırlısı olsun.

Merhaba..Hamileliğim malesef kimyasalmış..Kan değerim biraz düşüktü..Ama iyice düştü...Hayırlısı......

hayırlısı olsun canım uzulme bende yenı dış gebelik yaşadım.allah bir daha sağlıkla verir inşallah bizlere.geçmiş olsun

merhabalar bende aranıza katılmak istiyorum sat 11 mart bat 6 nisan denemede 4. ayım daha önce dış gebelik geçirdim umarım bu sefer hayırlısı olur.

cnm inşallah guzel sağlıkla olur.ne zaman geçirdin dış gebelik .ameliyatla mı ilaçla mı duşuruldu.ne kdr korunma suresi verilmişti.
bende yeni geçirdim ve ilaçla duşuruldu. 6 ay korunma verdi ve oncesinde rahım filmi çekitirmem gerek galiba sende çektirdin mi

hayırlısı olsun canım uzulme bende yenı dış gebelik yaşadım.allah bir daha sağlıkla verir inşallah bizlere.geçmiş olsun

cnm inşallah guzel sağlıkla olur.ne zaman geçirdin dış gebelik .ameliyatla mı ilaçla mı duşuruldu.ne kdr korunma suresi verilmişti.
bende yeni geçirdim ve ilaçla duşuruldu. 6 ay korunma verdi ve oncesinde rahım filmi çekitirmem gerek galiba sende çektirdin mi

5 ay oldu ameliyat oldum sağ tüpüm alındı drum korunmayın dedi bizde o zamandan beri korunmuyoruz hakkımızda hayırlısı olur inşallah rahim filmi çekilmedi bende

Sağol güzel meleğimm:KK54:
Dikkat etmeyi unutma kendine..

Bu arada tatlım sen erken gebelik belirtileri yaşadın mı

günaydın kızlar :KK16::KK16:
yeni hamişleri tebrik ederim belfücüm sanada günaydın nasılsın gülüm benımde bugün kırmızılar bitti hadi hayırlısı kürlerden midem bulandı yaaa hala geçmedi sabahtan beri kıvranıyorum :KK25:

Canlarımmm çokkk teşekkür ederimm darısı sizlerin başına inşallahhhh en yakın zamandaaa inşallahhhh :KK16::KK16::KK16:

Belfücüm benim sadece şunlar oldu içimde ilk kez bu ay oldu yola çıktı die geçti bişiler hissettim ama ne olduğunu kendimde anlayamadım ve adet tarihimden 1 hafta önce sadece kasıklarımda ağrı hissettim adet tarihine yakn sadece gögüs uçlarımda açıma ama öyle böyle değildi adete 4-5 gün kala adettendir dedim hatta birde başımda sersemlik hissettim bende bunlar oldu canım tek inşallah darısı sizlerin başınaaa arkadaşım inşallahhhh sizden alırız hayırlı haberler inşallahhhh :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
5 ay oldu ameliyat oldum sağ tüpüm alındı drum korunmayın dedi bizde o zamandan beri korunmuyoruz hakkımızda hayırlısı olur inşallah rahim filmi çekilmedi bende

hayırlısı olsun inşallah olur canım endişe etme stres yapma olur ınsaşşlah bız 6 ay korunucaz .bana ilaç yapıldıgı için ztn ilacın etkisi 3 aymıs.

kızlar merhaba

bu hamilelik için 4. ayım ve ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum

geçen ay geç döllenme yaşadım ama bebiş tutunamadı 24. gün yumurtam çatlamış

doktorum da yumurtlama günlerimi görmek için ovulasyon testi yapmamı istedi

bu gün 16. günüm test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu bir kızmızılıkta

yumurtam bu gün mü çatlayacak yarın mı? ateşim de yükseldi bu sabah

dün ilişkim oldu bu gün ve yarın da ilişki olmalı mı?
:26:

kızlar merhaba

bu hamilelik için 4. ayım ve ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum

geçen ay geç döllenme yaşadım ama bebiş tutunamadı 24. gün yumurtam çatlamış

doktorum da yumurtlama günlerimi görmek için ovulasyon testi yapmamı istedi

bu gün 16. günüm test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu bir kızmızılıkta

yumurtam bu gün mü çatlayacak yarın mı? ateşim de yükseldi bu sabah

dün ilişkim oldu bu gün ve yarın da ilişki olmalı mı?
:26:

24-36 saat içersinde yumurtlama gerçekleşiyor canım test pozitif çıktıktan snra .
gün aşırı ilişki diyor doktorlar.bu yuzden siz dun yaptıgınız yarın sabah olursa daha iyi olur canım.
inşallah bhu sefer tutunur sağlıkla olur

Son düzenleme:
normalde korunmam lazim da korunuyorum kist yuzunden sali gunu esim disari bosaldi ve sonra vajene girdi dedi ya hamis kalirsan dedim ohhhh bundan birsey olmaz azicik birseyden
Rabbim dilerse neden olmasin az kaldi kontriloume bakalim gitmismi kistimiz bakarsiniz bir mucize olur kist kontrolu yerine bebek kontrolu olurum ne dersinizzzz

Kızlar bu ovulasyon testi hakında beni biraz bilgilendirir misiniz ?

Birde internetten mi alıyorsunuz..Adres var mı?

iştee ovul testim kızlar.geçen ay olmadı.bakalım bu ay nasıl neticelenecek sonucum :KK34: geçen ay doktora gittim prolaktinim 33 çıkmıştı muhtemelen bu engelledi dedi doktorum.dostinex verdi kullanıyorum şimdi.içerken korunma dedi adetin gecikince bırakıcakmışım içmeyi .bu kez olur inşallahh :KK34:

Eklentiler

• $IMAG0056.jpg
    $IMAG0056.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar merhaba
Tüm yorumları okudum ve yalnız olmadığımı farkettim. Aradığım güç ve morali burada bulacağım hissindeyim bu sayede..
Durumum şöyle, 3 aydır bebek sahibi olmayı istiyoruz. Geçtiğimiz ay, günüm geçti diye büyük umutlarla gittim doktoruma ancak kist nedeniyle adet göremediğimi öğrendim.Doktorum farlutalla adet görmemi sağladı ve sonraki ilk muayenesinde kistin geçtiği müjdesini verdi. Bir hafta sonra vajinal ultrasona çağırıp yumurtlama durumunu kontrol etmek istedi. Üzücü olan , vajinal ultrasondan sonra sadece tek bir yumurta olduğunu ve hatta onun da istenen düzeyde olmadığını söyledi. Yolun başında, öyle demoralize oldum ki.. 30.03.2012 kan testim var. İnanılmaz heyecanlı ve karamsarım.
Sizce neler bekliyor beni? Bu tür bir şey yaşayan yada çevresinde duyan var mı ?

:KK39:
Arkadaşlar merhaba
Tüm yorumları okudum ve yalnız olmadığımı farkettim. Aradığım güç ve morali burada bulacağım hissindeyim bu sayede..
Durumum şöyle, 3 aydır bebek sahibi olmayı istiyoruz. Geçtiğimiz ay, günüm geçti diye büyük umutlarla gittim doktoruma ancak kist nedeniyle adet göremediğimi öğrendim.Doktorum farlutalla adet görmemi sağladı ve sonraki ilk muayenesinde kistin geçtiği müjdesini verdi. Bir hafta sonra vajinal ultrasona çağırıp yumurtlama durumunu kontrol etmek istedi. Üzücü olan , vajinal ultrasondan sonra sadece tek bir yumurta olduğunu ve hatta onun da istenen düzeyde olmadığını söyledi. Yolun başında, öyle demoralize oldum ki.. 30.03.2012 kan testim var. İnanılmaz heyecanlı ve karamsarım.
Sizce neler bekliyor beni? Bu tür bir şey yaşayan yada çevresinde duyan var mı ?

Tatlim oncelikle hosgeldin sefa geldin gecmis olsun bu ay bebegin seninle olur ins
Bndede iki tarafli kist var iki ay bekle defi dr hic birsey vermedi adetle atilacagini soledi nisanda kontrolum var insAllah atilmistir
Cnm yurmurtani kaliteli yapacak olan klomeni belki dr verir karamsar olma yeterki baska seyler olmasin senin durumun gayet iyi
Guzel sonuclarjni bekliyorum cnm

iştee ovul testim kızlar.geçen ay olmadı.bakalım bu ay nasıl neticelenecek sonucum :KK34: geçen ay doktora gittim prolaktinim 33 çıkmıştı muhtemelen bu engelledi dedi doktorum.dostinex verdi kullanıyorum şimdi.içerken korunma dedi adetin gecikince bırakıcakmışım içmeyi .bu kez olur inşallahh :KK34:

INs mujdeli haberi ver bize cnm

Arkadaşlar merhaba

hoşgeldin öncelikle.daha 3 ay olmuş ve yolun başındasın.karamsar olmak için biraz erken:)ve anlattıklarında çözümsüz değil.
tıp çok ilerledi.Allah dermansız dert vermesin.kaç yaşındasın?

Merhaba..Hamileliğim malesef kimyasalmış..Kan değerim biraz düşüktü..Ama iyice düştü...Hayırlısı......

canım benimçok geçmiş olsun hakkına hayırlısı .üzme kendini inşAlllah tekrr dan sağlıkla kalırsın hamile .
ya bu arada bu kimyasal hamilelik ne kadar arttı yada bu zamana kadar bilmiyomuyduk geçmişte böyle şeyler oluyomuymuş acaba bence herşey artık hormonlu yiyceklerden falan oluyo sanırım .hormonlarımz değişiyo ,yok vitamin eksiklikleri ,yok şu hormon yüksek bu düşük .bence sağlıklı beslenmeye dikkat edelim arkadaşlar olabildiğine organik olmasına dikkat edelim gerçekten.
eşim memur benm daha önce türkiyede hakkari ilçesindeydi görev yeri ve 5 ay öncesine kadar maydonozumuzu dometesimizi nanemizi patılcanı karpuzumuzu soğan sarımsak bu tür şeyleri hep kendi bahçemizden koparıp yiyorduk hem çok keyifliydi hemde organik şimdi yurt dışına çıktı görevi buradyız ve çok arıyoruz bahçemizi:)

Arkadaşlar dün Eskişehir de bir dr a gittim..Yumutalıklarda ve rahimde ekstra yeni bir sorun olmadığını söyledi..Ben hala adet olmadım..Adet söktürücü tarlulat kullanıyorum şu an..Sol yumurtalığımda gelişmekte olan bir yumurta gördüğünü söyledi..Ekstradan ilaç vermeme gerek yok dedi...Bir de yumurta gelişimi tembelliği olabileceğini söyledi..Hiç anlamadım açıkçası bunu...Kafam karıştı....:26: Acaba o yumurtayı değerlendirebilirmiyim ki adet olmadan..Çok ekstren bir durumsun dedi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim burada yumurta takibi imkanım pek yok gibi..Ovulasyon testinde pozitifi gördüğümüz gün çatlatma iğnesi yaptırsak ve değerlendirsek bir faydası olur mu sizce ???

yüksek ateşle çatlama olurmu benm bu ay düzenim karıştı ben 33 günde bir oluyorum o yüzden 16.gün başlıyrm ovu testlere bu ayda 17. gün yaptım ve hala pozitifi göremedim.napcam ben anlamadım ne oldu,ve bata 10 gün kaldı 4 nisan gibi olmalı ,erken olmuş olabilirmi acaba ,bu ay yumurtlamadım mı ki? 33 günde bir regil olan erken çatlayabilirmi yada başka ne olabilir ?
hiç böyle başına gelen varmı? lütfen yardım etsin bana
My Ovulation Chart

hoşgeldin öncelikle.daha 3 ay olmuş ve yolun başındasın.karamsar olmak için biraz erken:)ve anlattıklarında çözümsüz değil.
tıp çok ilerledi.Allah dermansız dert vermesin.kaç yaşındasın?

Sayenizde daha iyi hissediyorum. Yaşım 26. İyiki varsınız, tüm gelişmeler paylaşılacak bundan sonra..

X