- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #8.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da benim 20 ve 21. Gün ovulasyon testim. Günlerdir böyle çıkıyoyor. Ortalama 30-32 günde adet oluyorum. Bazen 35i geçiyor. Günlerdir test sonucum böyle çıkıyor. Koyu çizgiyi göremedim bir türlü. Bugün de böyle olunca ümidim kalmadı.
Değerlendirmeye çalışıyorum tabi. Böyle hamile kalanların olduğunu duyduğuma sevindimBelki arada pik yapmis ve dusmeye baslamistir oyle dusunme birde forumda okudum tam kopkoyu gormedigi halde hamile kalan cok yani oyle tam yakalayamamis olabilrisin ustelik mutlaka yanilma payida olabilir pozitif dusunelimmm hic degerlendirmiyor msn bu gunleri ben boyle gordugumde de degerlendirdim
Sabah idrariyla yapılmadıysa ilişkiye girin derim yumurtlama görünüyoMerhaba arkadaşlar. 30-35 günde bir adet oluyorum. Bugün adetimin 26. Günü. Günlerdir ovulasyon testi yapıyorum. İlk defa bu kadar koyu çizgi yakaladım. Sizce bu yumurtlama belirtisimi.
Sabah idrarı değil. Yeni yaptım. Ayy inşallah.Sabah idrariyla yapılmadıysa ilişkiye girin derim yumurtlama görünüyo
Baya koyu duruyo mutlaka değerlendirinSabah idrarı değil. Yeni yaptım. Ayy inşallah.
Bu da 27. Gün. Dün de koyuydu. Ne zaman olacak acaba yumurtlama. Dün akşamı değerlendirdim. Bu akşamı boş mu geçmeliyim.Baya koyu duruyo mutlaka değerlendirin
Halen koyu görünüyo her ihtimale karşı yine bu geceyi degerlendirinBu da 27. Gün. Dün de koyuydu. Ne zaman olacak acaba yumurtlama. Dün akşamı değerlendirdim. Bu akşamı boş mu geçmeliyim.
Bugün 28. Gün hala koyu. 3 gündür çatlamadı yumurta sanırım. Gebelik testi de yaptım negatifHalen koyu görünüyo her ihtimale karşı yine bu geceyi degerlendirin
Kaç günde bir adet oluyorsunuzBugün 28. Gün hala koyu. 3 gündür çatlamadı yumurta sanırım. Gebelik testi de yaptım negatif
Net bir günüm yok. Ama çoğunlukla 30-35 arası. Bazen daha da gecikip 39-40 olabiliyor.Kaç günde bir adet oluyorsunuz