- 4 Kasım 2011
- 380
- 0
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
canım senın tahmını adetin ne zaman kaçgünde bir adet oluyorsun
Günaydınn kızlar,
nerelerdesinn..
herkese selam
bugün burası çok sessiz işler yoğun herhalde bugün
izmirde hava süper bahar geldi çok güzel..içim de kıpır kıpır
valla tatlım ankarada güzel hava güneşlibahar geliyo yaz geliyo
yuppiiiii
ankarada da güneş açtıysa ülkeme bahar gelmiş demektir:)) ankarada oturan izmirli arkadaşlarım, 60 gün boyunca yerde kar olduğunu soylemişti biz 2 saatten fazla yerde kar göremediğimiz için çok fantastik bulmuşlar bu durumu...
günaydın tatlım burdaayım nasılsın kuzucum nasıl gidiyo çalışmlar varmı güzel gelişmeler
ben seni hiç bırakırmıyım sadece biraz sabah işleri vardı onlara baktım
herkese selam
bugün burası çok sessiz işler yoğun herhalde bugün
izmirde hava süper bahar geldi çok güzel..içim de kıpır kıpır
ya belfücüm nereden ya özledimsenı iyiki şu beğen işareti çıkmış hemen geldiğini anladım
Canım benimm iyiyim.Sen nasılsın fıstığımm.
İşlerin çarçabuk bitsin hep buralarda ol
Çalışma felan yok artık biliyosun, yumurtlama dönemini kin güden kocam sebebiyle kaçırdık.Kırmızıları bekliyorum,9 gün sonra:)
Nisan iyi gelir inşallah bize
aaaaaabak sen yaramaza neden kızmış bakalım
bulmuşlar fıstık gibi hatunları bir elleri yağda bir elleri balda beğenmiyor raziyeler
olsun bebişim eğer bu ay inş. adet olmazsın ama olursan sana ateç tablosu açalım oldumu sen sadece djital ateş ölçümü bulundur evde dil altı için eczanede satılıyor hem onu hemde sende benım gibi küre başlarsın kocişe keçiboynuzu pekmezi içiriyorum akşam 2 kaşık sabah 1 kaşık yemek kaşığı bende çörekotu kürü ama çok zor yiyorum midem kalkıyor resmem ama bebek için olunca katlanıyorum gülüm :)
Canım benimm iyiyim.Sen nasılsın fıstığımm.
İşlerin çarçabuk bitsin hep buralarda ol
Çalışma felan yok artık biliyosun, yumurtlama dönemini kin güden kocam sebebiyle kaçırdık.Kırmızıları bekliyorum,9 gün sonra:)
Nisan iyi gelir inşallah bize
Valla bahar gelsin, daha enerjik verimli oluyorsun
Geldimm kuzumm
İşlere dalmışım, hemen bi bakınayım dedim bende.
NEler yapıyorsun canımm
aaaaaabak sen yaramaza neden kızmış bakalım
bulmuşlar fıstık gibi hatunları bir elleri yağda bir elleri balda beğenmiyor raziyeler
olsun bebişim eğer bu ay inş. adet olmazsın ama olursan sana ateç tablosu açalım oldumu sen sadece djital ateş ölçümü bulundur evde dil altı için eczanede satılıyor hem onu hemde sende benım gibi küre başlarsın kocişe keçiboynuzu pekmezi içiriyorum akşam 2 kaşık sabah 1 kaşık yemek kaşığı bende çörekotu kürü ama çok zor yiyorum midem kalkıyor resmem ama bebek için olunca katlanıyorum gülüm :)
Aklınca cezalandırmak işte
Tamam tatlım ben pek bilgili değilim ateş olayında yardımlarınla yaparız
Benim adamı , Pekmeze gene başlatırım. Bende çörek otunu da denerim.Artık sıkıcaz dişimizi, kavuşcaz bebişlerimize.
KAç takla atıyoruz burdahakkımızda hayırlısı balımmm
ya gülüm sen tabloyu bana bırak ben senın için hergün girerim ben yaparım sana merak etme inş. gerek kalmazda ya kuzum inan bazen kocam istemediği halde zorluyorum ama diyorum bazen vinç gerekiyor istemeyince olmuyo ne yapalım herşey bebek için ya bari bir tane olsa 2 nciyi oluruna bırakcam
tahmın ediyorum kuzum kışında hiç insanın yapası gelmıyo üşüyosun hasta oluyosun olmuyo doğru düzgün gecelik bile giyemiyorsun
o kadar fantazi şeyler aldık bu kış sadece polar pijamamı bıde pandiklerimi giyorum işte bu kış fantazisi
Oyy canımın içi ölürüm ben sana
Valla zor işimiz evet onlarda haklılar ama biz sadece kendimiz için uğraşmıyoruz ki.Tüm stres sıkıntı hesaplama hepsi kafamızda.Bunlar bitiyo acaba oldu mu? Ay buram böyle, ay şuram şu oldu acaba hamile miyimler başlıyor.Tüm yorucu dönemi yaşıyoruz ve kırılıyoruz.
Kırmızıları görüncede yıkılıyoruz, onlarsa olur ya sıkıntı yapma demekle kalıyorlar.
Havaların ısınmasıyla herşey daha güzel ve düzenli olur canım.Gerekli yoldan çıkarmaları yapabilirizBak bakalım istememezlik kalıyor mu
Birinci olsun devamı relax zaten gülüm.Hayırlısı
valla kuzucum aynen bu stresleri her ay yaşıyorum sonu hüsram ağlıyorumkociş üzülme ağlama demesi kolay tabi sonuçta bizim hormonlarımız alt üst oluyor valla benımde ümidim bu yazda inş. olur gülüm ne diyelim hayırlısı olsun canım
aman saldım cayıra valla offff kafayı tırlatacağım zaten ay bıde bugünde iş yok ya habire bebiş resimlerine bakıyorum netten
bu ay bakıma gircem saçımı boyatacağım valla kendime iyi bir bakım yapacağım evde yatılı misdafirim var bıde kayınbabamın amcasının oğlu dıdısının dıdısı
of bi gitsin önce ev temziliği sonra kendime
Yok ağlamak, üzülmekte yok.
Yazın sıcaklığına bırakıyoruz kendimizi.Regli biter bitmez gün aşırı düzende devam ediyoruz.Hemen kalmıyoruz, sabaha kadar kalça altında yastık uyuyoruz.Acabalara girmiyoruz, keyfini çıkarmaya bakıyoruz sıcak havanın.Yediklerimize dikkat ediyoruz, sağlıklı besleniyoruz.Pekmezimizi,çörek otumuzu yiyoruz
Kendimize de bakıyoruz, daha alımlı hatunlar oluyoruz.Tatil planları yapıyoruz,hamilelik, bebek konularını didklemiyoruz.
Kısaca bu işi atlattık gibi düşünüyoruz ve yaşıyoruz
Ne dersin
Misafire hayırrr
tebrık EDERIM allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah sende testle mı gebe kalanlardansınkızlarrr günaydın nasılsınızzzz ???
Sizlere haberim varrr dün sabah idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı öğleden sonrada kan testi yaptırdım beta hcg 787 çıktı bebiş yola çıkmış geliyormuşşşşşş
şoktayım bir türlü inanmıyorum acaba bu testler yanıldımı diyip duruyorummm gurbetcim listede beni eklermisinnnnçok şükür allahıma bin şükür
şimdi dualarım sizlerrrr için arkadaşlarımmm allahım en yakın zamanda hayırlısıyla inşallahhhhhh göbişlerinizi doldururrr ve sağsalim kçaklarınıza almayı nasip eder inşallahhhhhhhh inşallahhhhhhhhh aminnn