- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Kızlarrr günaydın nasılsınızzzz ???
Sizlere haberim varrr dün sabah idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı öğleden sonrada kan testi yaptırdım beta hcg 787 çıktı bebiş yola çıkmış geliyormuşşşşşş
Şoktayım bir türlü inanmıyorum acaba bu testler yanıldımı diyip duruyorummm gurbetcim listede beni eklermisinnnnçok şükür ALLAHıma bin şükür
Şimdi dualarım sizlerrrr için arkadaşlarımmm ALLAHım en yakın zamanda hayırlısıyla inşallahhhhhh göbişlerinizi doldururrr ve sağsalim kuçaklarınıza almayı nasip eder inşallahhhhhhhh inşallahhhhhhhhh AMİNNN
canım çok sevindim tebrik ederim
sağlıkla kucağına al inşallah
darısı başımıza
tebrık EDERIM allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah sende testle mı gebe kalanlardansın
Çok emin olmamakla birlikte sanırım hamileyim !!!
Bu gün adetimin gecikmesinin 7. günü...Her gün yaptığım onlarca test negatifti..2.çizginin gölgesi bile yoktu...Bu sabahki de negatifti..Ama akşam yaptığım testte silik de olsa açık pembe olarak 2.çizgiyi gördüm..Zamanla daha da belirginleşti o çizgi...Yarın dr.randevum var..Kan testi ister büyük ihtimalle...İnanamıyorum,sersem gibiyim...Allah'ım lütfen gerçek olsun !!!
Sizlere haberim varrr dün sabah idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı öğleden sonrada kan testi yaptırdım beta hcg 787 çıktı bebiş yola çıkmış geliyormuşşşşşş
Şoktayım bir türlü inanmıyorum acaba bu testler yanıldımı diyip duruyorummm gurbetcim listede beni eklermisinnnnçok şükür ALLAHıma bin şükür
Şimdi dualarım sizlerrrr için arkadaşlarımmm ALLAHım en yakın zamanda hayırlısıyla inşallahhhhhh göbişlerinizi doldururrr ve sağsalim kuçaklarınıza almayı nasip eder inşallahhhhhhhh inşallahhhhhhhhh AMİNNN
kızlar herkese merhaba buay ilk kez ovülasyon testi kullandım 11- 12- 13 mart günlerinde ikinci çizgiyi kopkoyu gördüm daha sonrasında koyulugu azaldı. Şimd size sorum gebelik testini ne zaman yapayım ben meraktan olecegım her ay oldugu gıbı ama yıne bos umıt mı dıye korkuyorum.Bu arada hıc bı belırtım yok. sadece adet olacakmısım gıbı sancım var 5-6 gündür.Baska hıc bı belirti hıssetmıyorum.
çok tesekkur ederım cevap için canım 6.ayımızdayız ama hala bebiş o beklemek cok zorrr(
[SUB][/SUB]
biliyorum cnm benim de 8-9 ay oldu herhalde. beklemek gerçekten çok stresli. ama allah hayırlısını versin
yaşın kaç? kaç yıllık evlisin?
26 yaındayım canım 2 yıllık evliyim artık buayda olmazsa doktora gozukmenın zamanı geldi
canım gözün aydın çok sevindim senin adına darısı bizlerin başına....
canımmm çok sevindim.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.tebriklerrrr
ayy canım ınanılmaz sevindimmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.nazarlardan korusun çok sevindim.aynı mutlu haberi vermeyi darısı hepimizin başına nasip etsin allahım.
sonunda çalışmalar sonuç verdi :))
Eki Görüntüle 373305
hanımlar yorumlarınızı beklıorum.kafam karıştı benim iyice...