-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
Tatlim oncelikle hosgeldin sefa geldin gecmis olsun bu ay bebegin seninle olur ins
Bndede iki tarafli kist var iki ay bekle defi dr hic birsey vermedi adetle atilacagini soledi nisanda kontrolum var insAllah atilmistir
Cnm yurmurtani kaliteli yapacak olan klomeni belki dr verir karamsar olma yeterki baska seyler olmasin senin durumun gayet iyi
Guzel sonuclarjni bekliyorum cnm
Öncelikle verdiğiniz moral ve desteğe bin teşekkür! Durumumla ilgili tüm gelişmeleri yazarım bundan sonra beraberiz yani..
Sizdeki problem de çözülecek inşallah adet gördüğünüz de, kendimden biliyorum. Kalbim ve dualarım bu yönde.. Kontrolünüzden sonraki durumu mutlaka bekliyorum. Aşağıya çekmek yok moralleri evet, en başı bu gerçekten.
Ve işte kadın dayanışması, bunu çok sevdim !
Bu soğan suyu kürü yumurtaların gelişmesini sağlar mı ??
valla ben moralime engel olamiyorum .28 gun siklusum var doktorumun istegi uszerine ovulasyon testi ne basladim tam 11 ci gunu basladi positif olmaya 5 ci gune kadar positif devam etti ve o gunlerdede cok calistik yine sonuc husran oldu ..umudum busefer nisan ayi bakalim ,yine 11 ci gunu baslicam ovulasyon testine ama gecen ay gibi olucak diye korkuyorum acikcasi
Sayenizde daha iyi hissediyorum. Yaşım 26. İyiki varsınız, tüm gelişmeler paylaşılacak bundan sonra..
kızlar merhabalar kusura bakmayın anca vaktim oldu.cuma test yaptım ve değerim 130,66 çıktı çok şükür.bugün yine yaptım ve değerim 719 çıktı.ve diğer hormon tahlillerimde gayet güzel.yalnız çok erken öğrendiğimiz için keseyi göremedik inş.cumaya keseyide görecez.inş.hepinizden güzel haberler alırız teker teker.
kızlar merhabalar kusura bakmayın anca vaktim oldu.cuma test yaptım ve değerim 130,66 çıktı çok şükür.bugün yine yaptım ve değerim 719 çıktı.ve diğer hormon tahlillerimde gayet güzel.yalnız çok erken öğrendiğimiz için keseyi göremedik inş.cumaya keseyide görecez.inş.hepinizden güzel haberler alırız teker teker.
Canımmmm nevgülcümmm çokk tebrik ederimmmALLAHım sağsalim kucağına aldırsın inşallahhhhh darısı tümmm arakadaşlarımızın başına ALLAHım en yakın zamanda onlarada nasip etsin inşallahhh İNŞALLAHHH AMİNNNN
Canım bende gecen salı öğrendim bebişi benimde beta 787 çıkmıştı cumartesi doktora gittik keseyi zorda olsa gördü doktor tabi kalp atışı falan duyamadık onun için 10 gün sonra tekrar çağırdı 4,5 haftalıkmışş bizimki seninde o aralardadır sanırımm inşallahh ALLAHım sağsalim kucağımıza aldırır ve isteyen tüm arkadaşlarımızada en tez zamanda nasip eder inşallahhhhh
sevgen cnm benim bende hamileyim benim bat 20 şubat aynı zamanda bir aksilik olmazsa doğurcağız inşallah bende salı ilk kez doktora gitcem herhalde kese görülür diye düşünüyorum şimdiden çok heyecanlıyım senide çok tebrik ediyorum. beden geçen salı ölçtürmüştür bhcg 477.63 çıkmıştı sağlık ocağında.
sevgen cnm benim bende hamileyim benim bat 20 şubat aynı zamanda bir aksilik olmazsa doğurcağız inşallah bende salı ilk kez doktora gitcem herhalde kese görülür diye düşünüyorum şimdiden çok heyecanlıyım senide çok tebrik ediyorum. beden geçen salı ölçtürmüştür bhcg 477.63 çıkmıştı sağlık ocağında.
Sevgenciğimi daha önce tebrik etmiştim ama hepinizi tekrardan öperek tebrk ediyorumm
Sağlıkla, bir nefeste kuacaklarınıza alırsınızı inşallah
Darısı bizlerin başına inşallah.
Benim batıma son 3 gün:44:
Test aldım ama yapmamaya karar verdim.
belfücüm günaydın öncelikle nasılsın canım bat az kaldı hadi hayırlısı inankı bunun hergün çalışmakla alakası yok bence ben neredeyse yumurtlama zamanı hergün yaptım ama olmayınca olmuyor malesefSevgenciğimi daha önce tebrik etmiştim ama hepinizi tekrardan öperek tebrk ediyorumm
Sağlıkla, bir nefeste kuacaklarınıza alırsınızı inşallah
Darısı bizlerin başına inşallah.
Benim batıma son 3 gün:44:
Test aldım ama yapmamaya karar verdim.
canım tebrik ederim darısı başımızakızlar merhabalar kusura bakmayın anca vaktim oldu.cuma test yaptım ve değerim 130,66 çıktı çok şükür.bugün yine yaptım ve değerim 719 çıktı.ve diğer hormon tahlillerimde gayet güzel.yalnız çok erken öğrendiğimiz için keseyi göremedik inş.cumaya keseyide görecez.inş.hepinizden güzel haberler alırız teker teker.
çok çok teşekkür ederim sevgen bende seni tebrik eder sağlıklı bir hamilelik dilerim.darısı bütün arkadaşlarımıza inşallah.Canımmmm nevgülcümmm çokk tebrik ederimmmALLAHım sağsalim kucağına aldırsın inşallahhhhh darısı tümmm arakadaşlarımızın başına ALLAHım en yakın zamanda onlarada nasip etsin inşallahhh İNŞALLAHHH AMİNNNN
Canım bende gecen salı öğrendim bebişi benimde beta 787 çıkmıştı cumartesi doktora gittik keseyi zorda olsa gördü doktor tabi kalp atışı falan duyamadık onun için 10 gün sonra tekrar çağırdı 4,5 haftalıkmışş bizimki seninde o aralardadır sanırımm inşallahh ALLAHım sağsalim kucağımıza aldırır ve isteyen tüm arkadaşlarımızada en tez zamanda nasip eder inşallahhhhh
Belfücumm canımmm sağolasınn çok teşekkür ederimm AMİNN inşallahhh hadi bakalım darısıda başınaaaaa inşallahhh
yapma canım bence test insan üzülüyor morali bozuluyor daha çok bırak bebiş yola çıktıysa bile (tabiyki inşallahhhh çıkmıştır) süpriz olsun sana hiç bi belirtiler bişiler varmı kendinde dinledinmi hiç vucüdünu hakkında hayırlısı olsun tatlım şimdiden ALLAHım gönlüne göre versin inşallahhh
belfücüm günaydın öncelikle nasılsın canım bat az kaldı hadi hayırlısı inankı bunun hergün çalışmakla alakası yok bence ben neredeyse yumurtlama zamanı hergün yaptım ama olmayınca olmuyor malesefama inş. senın yüzün güler test için çok erken bence yapma moralın bozulursa vücudunda etkılenır dur sabırlı ol biraz tatlım çünkü önce kana sonra idrara geçiyor adetin bir geçsin ondan sonra yap gülüm
canım tebrik ederim darısı başımıza
canım senıde tebrik ederim hadi hayırlısı sağlıcakla kucağına al inş.
tatlım belfücüm nasılsınbatına az kaldı bu günlerdede benım yumurtlama günün biraz önce yumurtlama testi yaptım hafif silik çıktı hayırlısı artık