Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi deneyimleriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım canım sizce çatlama mi

Eklentiler

• FA3A1193-7FE1-42CA-8EC3-EE872C542CF0.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 144
Daha pik olmamış gibi gözüküyor testi yapmaya devam et bence max çizgisi kontrol çizgisi kadar koyu yada daha koyu olduğu zaman pik demektir

Kızlarrr ya bugün ilişki demiştik ama aksilikler oldu ilişki olamayacak maalesef bu ay şansımı çok düşürür mü bugün olmaması yarın denesek fark eder mi

Yaptım canım sizce çatlama mi
Kızlarrr ya bugün ilişki demiştik ama aksilikler oldu ilişki olamayacak maalesef bu ay şansımı çok düşürür mü bugün olmaması yarın denesek fark eder mi
Canım yapmaya çalış ama ben geçen ay aynı hatayı yaptım ve malesef pik olmasına rağmen ilişki bir gün sonra oldu ve Dr bana aynen şunu söyledi yumurta çatladığı zaman mutlaka sperm onu bekliyor olması gerekiyor diye bunu aynen kadın Doğum uzmanı dr söyledi

Offf canım sıkıldı ya pik dün oldu aslında değerlendirdikte dün.Ama ben ıkı gün arka arkaya olmalı diye biliyorum da bugün olamıyor maalesef

Bak ilk attığım dünki test ıkıncisi bugünki

Eklentiler

• F5A2FE98-AAF2-45C9-A921-550B4099281C.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 162
  • 392F95F8-7C2F-4AC1-9EC9-5CCABF584259.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 149
Canım ilki pik zaten ilişki olmuş ve artık allaha tevekkül et hayırlısı olsun 2.de çatlamış görünüyor silikleşmeye başlamış canım biraz rahatla 2 gün olması gerekmiyor ilişkinin.zaten 4 5 gün yaşıyor spermler

Kızlar ben 19 Ekimde piki gördüm, sonra hergün yapmaya devam ettim, ama pikten sonra bi tık silikleşti sonra gün gün tekrar koyulaştı. Tam olarak silik çizgiyi pikten sonra hiç görmedim.
Bugünki ovülasyon testim, nerdeyse 1 gün sonra pik olacak gibi çıkmış
Ovülasyon Pikten sonra 13. Günüm, bu lh testi bugünün. Bat 3 gün sonra.

Aranızda benimki gibi ovülasyon testi silikleşmeyen kişiler varmı?

Son düzenleme:
[/QUOTE merhaba canım inşallah hamilesindir çünkü günden güne koyulaşırsa gebelik oluşumuna işaret bu hayırlı haberlerini alırız inşallah

Aynı durumdayız bende merakla bu konuyu araştırıyorum polistik over ya da gebelik durumunda sürekli pozitif çıktığını söylüyorlar genel anlamda bende regli gününü bekliyorum yapmayı bıraktım artık testi

Yinede Bugün idrar testi yaptım canım ama negatif bende polistik over de yok. Adetlerim tam gününde olur. Ama bu ovülasyon testleri beni çok umutlandırmıştı. Bak merak ediyorsan Gebeliğe hazırlık bölümünde
Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı
Başlıklı bir konu açtım. Orda gün gün, düne kadar yapmış olduğum ovülasyon testlerim mevcut.
Seninki nasıl çıkıyor? Pike yakın mı?

29 ve 31 inde yapmıştım bende bu şekilde çıktı bat 6 Kasım bende dün yaptım gebelik testi ama hayalet çizgi bile yok.
Aslında 16. Gün pik görmüştüm ama o gün değil sonrasında resim çektiğim için silik gözüküyor bikaç yerde yorum istediğim de pik olmamış devam et demişlerdi ama şuan sürekli bu şekilde çıkıyor. İlk kez bu ay kullanıyorum ovülasyon testi o yüzden emin olamıyorum kafam karıştı iyice benimde canım

Eklentiler

• IMG_20201031_134656.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_20201101_125423.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 110
Bu ikisi de pik mi? Yoksa t çizgisi koyu olan pik eşit olanda çatlamış mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir kaç yere daha sordum ama hala takıyorum kafaya.

İki gün üst üste böyle oldu. Ay nolur ikisi de pik olsun.. Mor Kapak kısmı t çizgisinin olduğu taraf.

Merhaba canım evet pik görünüyor hayırlısı olsun iki günü değerlendir bence

Heralde çok boş vaktin var boş şeylere kafa yoracak kadar can sıkıntısından bazen hepimize oluyor canıl

Yani pik olduğu gün ilişki olmuş olsa dahi mi catladigi gün muhakkak ilişki şart mı

Offf canım sıkıldı ya pik dün oldu aslında değerlendirdikte dün.Ama ben ıkı gün arka arkaya olmalı diye biliyorum da bugün olamıyor maalesef
Ben dede çok oldu bu durum ve tutmadı şekil a da görüldü üzere bu sefer pikten sonraki ilk üç gün de hergun yapmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…