Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi deneyimleriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 3 kasim ama testi denemek istedim ustelik hamile degilim.bu sekilde cikti.

Eklentiler

• 19F5DBE9-6E5E-4C0B-9DCC-C53A5C263414.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 68
yok korunmuyorum da 23ünü değerlendirdik adetten sonra ondan dedim hani imkansız daha diye

Sat 17 ekim 13.gün de oldu yani canım pic.Telefondaki programa göre daha 5 gün var

Ben pek güvenmiyorum telefon takvimine çok yanıltıyor ben bir süre o şekilde denemiştim ama ovulasyon testine başladıktan sonra çok farkli çıktı hep

Evet ya daha 5 gün var o programa göreinşallah bu zamana kadar olmamasının sebebi günleri kaçırmamdır da Allah bu ay sağlıklı bi evladı hayırlısıyla nasip eder hepimize

Bu arada Çarşamba perşembe belim ve sol kasığım ağrıyordu biraz bugünde sağ acaba bununla alakası var mı ki

Evet ya daha 5 gün var o programa göreinşallah bu zamana kadar olmamasının sebebi günleri kaçırmamdır da Allah bu ay sağlıklı bi evladı hayırlısıyla nasip eder hepimize
Allah’ın izniyle hamile kalırsın bu ay inşallah güzel beslen uykuna dikkat et canım

Bu arada Çarşamba perşembe belim ve sol kasığım ağrıyordu biraz bugünde sağ acaba bununla alakası var mı ki

Yumurtlama dönemi olur bu ağrılar ama her Kasım’da farklı tepkiler verir vücut canım dinlen güzel güzel inşallah bu ay hamile kalırsın

Kızlar benimde bi kaç gündür yaptığım testler bu şekilde sürekli koyu çıkıyor gibi görüyorum sizce yumurtlama oldu mu olmadı mı anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

Merhaba canım kaçıncı günün?daha pik görünmüyor
Yaklaşık 1.5 ay önce kürtaj oldum 2 hafta önce de ilk adetimi oldum bu hafta kanamam durdu da öyle başladım işte teste bugün 5. Günün ama 2-3 gündür sol kasığım ağrıyor sürekli acaba yumurtlama mı oluyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…