• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Kızlar bende pcosum bende tek sağ tarafta ağrı var yumurtlamadan beri sizde varmı böyle birşey ☹️

Bende sabah başlayan ağrı var daha ovulasyon testi yapmadım 16.00 yapacağım yumurtlama ağrısı mıdır bilmiyorum bu pcos başımıza bela oldu maalesef

Çatlamayan yumurta kist yapıyor malesef.. ovulasyon testi yapıyor musunuz ordan belli olur çatlayıp catlamadigi
Yumurta çatladı takip yapıyorum çok da güzel pik oldu ertesi gün çatladı ama bu tek taraflı ağrı kafamı çok karıştırıyor bir saniye bile geçmedi yani

Yumurta çatladı takip yapıyorum çok da güzel pik oldu ertesi gün çatladı ama bu tek taraflı ağrı kafamı çok karıştırıyor bir saniye bile geçmedi yani
Hım. İki ihtimal var ama inşallah hamilelikten dolayıdır. Genelde kasık.agrisi hamilelikten dolayi da oluyor. Test falan yaptın mi

Ben kendimi bildim bileli adet düzensizliği var 6 ay boyinca olmadığım oldu çok defa soğan kürü yaptım. Evlenmeden önce adetten bir 10 gün kadar sonra kahverengi akıntı olurdu bazen ben adet zannederdim bilmezdim ki yumurtlamadan dolayı evlendikten sonra da bir kere oldu daha da olmadı yani yumurtlama akintisi da görmem ben daha kötü durumdayım😄 folik asit kullaniyrm incir havuc kürü OMEGA 3+ hayıt kullanıyrm umudum var mı eh yani çok değil ama yine de Allah'tan umut kesilmez
İncir havuç kürü nedir?

Yapmadım daha olsa bile çıkmaz sanırım yumurtlama 10 Mart çünkü hayırlısı artık 22 si gibi test yapmayı düşünüyorum
Üzerinden biraz daha geçmesi lazım yumurta dollenmisse bile testlerde bu kadar sürede çıkmaz dediğin tarihte yapmak daha net sonuçlar verir. İnşallah dilediğin gibi çıkar sonuç

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim pcosum var 3 Mart doktora gittim çatlamış yumurtan var gün aşırı ilişki dedi bugün peçeteye gelecek kadar kırmızı kanamam oldu yaklaşık 7 gündür ara ara adet sancısı çekiyorum sizce adet midir? Yoksa yerleşme kanaması mıdır? Lütfen beni aydınlatın

Kızlar ya bugün kasıklarımda ufak ufak batmalar başladı daha çok erken bat 24ü ama niye böyle oldu anlamadım belirtiler en erken ne zaman başlar ki acaba

Back
X