• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi deneyimleriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım evet 6.pik görünüyor hemen mi öyle koyu çizgi çıktı yoksa sonradan mı?
Hemen çıktı canım. Daha koyu mu olmalı diyerek teste devam ediyorum ama 6 numaranın zaten zamanlaması filan da doğru. Ben çok sıvı tüketiyorum muhtemelen o yüzden aşşırı koyulaşmadı

Hemen çıktı canım. Daha koyu mu olmalı diyerek teste devam ediyorum ama 6 numaranın zaten zamanlaması filan da doğru. Ben çok sıvı tüketiyorum muhtemelen o yüzden aşşırı koyulaşmadı
Hayırlısı olsun canım inşallah gebelikle sonuçlanır bu ay sen çalışmalara devam et.sonradan yaptıklarında silikleşme var mı?

Merhaba arkadaşlar bende test yapıyorum adetin üzerinden 8 gün geçti testlerim bu şekilde çıktı sanırım yumurtlama yaklaşıyor ama teldedeki programa göre daha 7 gün var yumurtlamama çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum acaba onun etkisi olabilir mi

Eklentiler

• 20201112_155526.webp
    20201112_155526.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 92
3 kez dijital ovülasyon testi kullandım, hamile değilim. 2 defa gülen yüz çıktı ekranda, sonuncuda çıkmadı. Kan testlerimiz de de sıkıntı yok. Deniyoruz ovülasyon günlerinde, inşallah başarırırz :)

Merhaba arkadaşlar bende test yapıyorum adetin üzerinden 8 gün geçti testlerim bu şekilde çıktı sanırım yumurtlama yaklaşıyor ama teldedeki programa göre daha 7 gün var yumurtlamama çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum acaba onun etkisi olabilir mi
6. Olmus gibi ama bilemedim. Yinede değerlendirseydiniz. Anacım bu testlerde insanın kafasını karıştırıyor.

Kızlar sizde ovulayon zamanı ağrı olıyor mu hissediyor musunuz yani? Bende şişkinlik ve ağrı oluyor ama çatladığı zaman mı oluyor yoksa sonrasında mı tam çözemedim
Bende aynı durum canım ağrı kaşık sancısı halsizlik eşlik ediyor ve yumurtlama olduğu gün bitiyor şikayetlerim

Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi hala

Eklentiler

• 8F5C9FE0-F08F-4766-98C6-DE2EC1D8D400.webp
    8F5C9FE0-F08F-4766-98C6-DE2EC1D8D400.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 87
Canım ovulasyon testi zaten pozitif gerin yumurtlama görünüyor ayrıca telde ki program zaten tahmini hayırlısı olsun hepimiz için

Canım yaaaa inşallah hamilesindir çatlatma iğnesi etkisi geçmiştir bende kullandım sahan önce hamilelikte oldu ama sonlandı gebeliğim malesef inşallah güzel haberler alırsın 💜💜
İnşallah canım ya iğne gitmiştir artık yarın sabah tekrar test yapacağım çıkar belki

Canım yaaaa inşallah hamilesindir çatlatma iğnesi etkisi geçmiştir bende kullandım sahan önce hamilelikte oldu ama sonlandı gebeliğim malesef inşallah güzel haberler alırsın 💜💜
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir

Eklentiler

• F3281647-6C7E-455A-80CF-1243874E68B6.webp
    F3281647-6C7E-455A-80CF-1243874E68B6.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 74
Back
X