• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Benim adet bitimi 2 Mart testlere 3 Mart'ta başladım. Pco hastasiyim ve ilaçsız adet olmam:) folik asit kullanıyorum ve iki haftaya yakındır havuç incir kürü kullanıyorum beklemedeyim bakalım :) testlerim bu şekilde bir gebenin günlüğü markasına ait

Bende yok canım ama yumurtlamanı takip ettin mi kaç gün pik oldu
İlk defa bu ay takip etmeye başladım. Dün ki test sanki diğerlerine göre daha koyu çok anlayamadım psikolojik olarak algılayamiyrm artık:)

Eklentiler

• 17420354017286869380932477888622.webp
    17420354017286869380932477888622.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 13
İlk defa bu ay takip etmeye başladım. Dün ki test sanki diğerlerine göre daha koyu çok anlayamadım psikolojik olarak algılayamiyrm artık:)
Benimde testlerim birgebeningünlüğüne ait. Bende paylaşayım bak istersen. İki gün yumurtlama gördüm o günleri değerlendirdim sonra çatlama oldu

Eklentiler

• IMG_7710.webp
    IMG_7710.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 11
14-15. Günler yumurtlama 16.gün çatlama. 21-27 Şubat adet tarihlerim. 1 Martta yapmaya başladım testi. 6-7 martta yumurtlama 8 martta çatlama gördüm sonra bıraktım test yapmayı. Pcoslu musun?
Evet malesef pcosluyum ve ilaçsız adet olmam aylar sürebilir. Soğan kürü ile degerlerimi biraz daha iyi hale getirdim ama halen devam ediyor. Doktor bir problem yok dedi yumurtalıkların da kist görünmedi ama kanda pcos çıktı. Eskiden yumurtalıklarda kistler vardı en son kontrolde yoklardi ama tabi yine kanda çıktı pco

Evet malesef pcosluyum ve ilaçsız adet olmam aylar sürebilir. Soğan kürü ile degerlerimi biraz daha iyi hale getirdim ama halen devam ediyor. Doktor bir problem yok dedi yumurtalıkların da kist görünmedi ama kanda pcos çıktı. Eskiden yumurtalıklarda kistler vardı en son kontrolde yoklardi ama tabi yine kanda çıktı pco
Bende de çok fazla yumurta var, hormonlarım gayet normal hiçbir sıkıntı çıkmadı, adetimde düzenlidir yani 30-32 gün arası mutlaka olurum gecikmem olmaz ama ultrason görüntüsü çok iyi çıkmadı işte 1 yılı aşkındır deniyoruz fakat olmuyor. Benim geçen yıl bir dış gebeliğim oldu kendiliğinden ilaçsız kürtajsız düştü. Vücuduma artık anlam veremiyorum

Bende de çok fazla yumurta var, hormonlarım gayet normal hiçbir sıkıntı çıkmadı, adetimde düzenlidir yani 30-32 gün arası mutlaka olurum gecikmem olmaz ama ultrason görüntüsü çok iyi çıkmadı işte 1 yılı aşkındır deniyoruz fakat olmuyor. Benim geçen yıl bir dış gebeliğim oldu kendiliğinden ilaçsız kürtajsız düştü. Vücuduma artık anlam veremiyorum
Ben kendimi bildim bileli adet düzensizliği var 6 ay boyinca olmadığım oldu çok defa soğan kürü yaptım. Evlenmeden önce adetten bir 10 gün kadar sonra kahverengi akıntı olurdu bazen ben adet zannederdim bilmezdim ki yumurtlamadan dolayı evlendikten sonra da bir kere oldu daha da olmadı yani yumurtlama akintisi da görmem ben daha kötü durumdayım😄 folik asit kullaniyrm incir havuc kürü OMEGA 3+ hayıt kullanıyrm umudum var mı eh yani çok değil ama yine de Allah'tan umut kesilmez

Back
X