- 30 Kasım 2024
- 220
- 83
- 13
- 33
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Oda doğru gerçi belli olmuyorYok canım ama her ay farklı bir belirti yaşadığım için ümitlenmek istemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda doğru gerçi belli olmuyorYok canım ama her ay farklı bir belirti yaşadığım için ümitlenmek istemiyorum
Bende yok canım ama yumurtlamanı takip ettin mi kaç gün pik olduBende varım kızlar :) ama sizlerde benim gibi pco hastası mısınız![]()
Ya sat 13 şubattı ama bu ay benim yumurtalama çok geç oldu o şüzden sanırım hala regl olmadım uygulamada 13 mart gösteriyorKaç gün var
23 bir bucuk senedır denıyorızBu ay hiç olmaz inşallah bebek olsun aminnn kaç yaşındasın kaçıncı denemen
İnşallah canım benim hepimizeİnşallah pozitif olurya hayırlısı olsun takma kafana
Valla bende 20 sine kadar bidaha test yapmicamÇok ümitlenmiştim senin adına bu gün çıkar diye ama gününü bekle bakalım hemen kötü düşünmemek lazım.
İlk defa bu ay takip etmeye başladım. Dün ki test sanki diğerlerine göre daha koyu çok anlayamadım psikolojik olarak algılayamiyrm artık:)Bende yok canım ama yumurtlamanı takip ettin mi kaç gün pik oldu
Bende 19-20 gibi test yapacağım. Sipariş verdim o tarihlerde anca gelir diye düşünüyorumValla bende 20 sine kadar bidaha test yapmicam
Benimde testlerim birgebeningünlüğüne ait. Bende paylaşayım bak istersen. İki gün yumurtlama gördüm o günleri değerlendirdim sonra çatlama olduİlk defa bu ay takip etmeye başladım. Dün ki test sanki diğerlerine göre daha koyu çok anlayamadım psikolojik olarak algılayamiyrm artık:)
Evet koyu olmaya başlamış ama dikkat et daha koyu ya da aynı renk olsun çünkü yumurtan zirve noktada çatlasın şimdiden denemeye başla senİlk defa bu ay takip etmeye başladım. Dün ki test sanki diğerlerine göre daha koyu çok anlayamadım psikolojik olarak algılayamiyrm artık:)
Kaçıncı günde gördün yumurtlamayı pekiBenimde testlerim birgebeningünlüğüne ait. Bende paylaşayım bak istersen. İki gün yumurtlama gördüm o günleri değerlendirdim sonra çatlama oldu
14-15. Günler yumurtlama 16.gün çatlama. 21-27 Şubat adet tarihlerim. 1 Martta yapmaya başladım testi. 6-7 martta yumurtlama 8 martta çatlama gördüm sonra bıraktım test yapmayı. Pcoslu musun?Kaçıncı günde gördün yumurtlamayı peki
Bende de hafif hafif adet ağrısı var. Bir de midem bu gün kötü bulantı değil ama ağrı gibi kramp gibi. Bir kezde belime bıçak saplanır gibi ağrı girdi. Bence kafayı yedik iyiceKızlar hafif adet ağrısı ve akıntı da böyle sarı gibi
Evet malesef pcosluyum ve ilaçsız adet olmam aylar sürebilir. Soğan kürü ile degerlerimi biraz daha iyi hale getirdim ama halen devam ediyor. Doktor bir problem yok dedi yumurtalıkların da kist görünmedi ama kanda pcos çıktı. Eskiden yumurtalıklarda kistler vardı en son kontrolde yoklardi ama tabi yine kanda çıktı pco14-15. Günler yumurtlama 16.gün çatlama. 21-27 Şubat adet tarihlerim. 1 Martta yapmaya başladım testi. 6-7 martta yumurtlama 8 martta çatlama gördüm sonra bıraktım test yapmayı. Pcoslu musun?
Bende de çok fazla yumurta var, hormonlarım gayet normal hiçbir sıkıntı çıkmadı, adetimde düzenlidir yani 30-32 gün arası mutlaka olurum gecikmem olmaz ama ultrason görüntüsü çok iyi çıkmadı işte 1 yılı aşkındır deniyoruz fakat olmuyor. Benim geçen yıl bir dış gebeliğim oldu kendiliğinden ilaçsız kürtajsız düştü. Vücuduma artık anlam veremiyorumEvet malesef pcosluyum ve ilaçsız adet olmam aylar sürebilir. Soğan kürü ile degerlerimi biraz daha iyi hale getirdim ama halen devam ediyor. Doktor bir problem yok dedi yumurtalıkların da kist görünmedi ama kanda pcos çıktı. Eskiden yumurtalıklarda kistler vardı en son kontrolde yoklardi ama tabi yine kanda çıktı pco
Ben kendimi bildim bileli adet düzensizliği var 6 ay boyinca olmadığım oldu çok defa soğan kürü yaptım. Evlenmeden önce adetten bir 10 gün kadar sonra kahverengi akıntı olurdu bazen ben adet zannederdim bilmezdim ki yumurtlamadan dolayı evlendikten sonra da bir kere oldu daha da olmadı yani yumurtlama akintisi da görmem ben daha kötü durumdayımBende de çok fazla yumurta var, hormonlarım gayet normal hiçbir sıkıntı çıkmadı, adetimde düzenlidir yani 30-32 gün arası mutlaka olurum gecikmem olmaz ama ultrason görüntüsü çok iyi çıkmadı işte 1 yılı aşkındır deniyoruz fakat olmuyor. Benim geçen yıl bir dış gebeliğim oldu kendiliğinden ilaçsız kürtajsız düştü. Vücuduma artık anlam veremiyorum
İnşallah olur bu ay yaşınız da büyük değil bende 25 yaşındayım 1. 5 yıldır evliyim ilk kez deniyoruz allahim isteyen herkese versin diyorum Amin23 bir bucuk senedır denıyorız