• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon Testi

Bus13

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
55
10
8
27
Selam kızlar ovulasyon testi yapıyorum bu ay test bi koyulaşıyor bi silikleşiyor ama yumurtlama kadar koyulaşmadı hiç az koyulaşıp tekrar silindi aynı gün iki test yaptım biri koyu biri silik testmi bozuk anlayamadım sizce ?
IMG_4655.webp
IMG_4656.webp

Selam kızlar ovulasyon testi yapıyorum bu ay test bi koyulaşıyor bi silikleşiyor ama yumurtlama kadar koyulaşmadı hiç az koyulaşıp tekrar silindi aynı gün iki test yaptım biri koyu biri silik testmi bozuk anlayamadım sizce ? Eki Görüntüle 3552808 Eki Görüntüle 3552809

Yumurtanız Geç çatlayacak olabilir. Bende kullandım hatta doktorda yumurta takibi yaparkende kullanmıştım. Akıntınızada dikkat edin. Genelde yumurtlamadan 1 2 gün önce şeffaf yapışkan akıntı geliyor

Yumurtanız Geç çatlayacak olabilir. Bende kullandım hatta doktorda yumurta takibi yaparkende kullanmıştım. Akıntınızada dikkat edin. Genelde yumurtlamadan 1 2 gün önce şeffaf yapışkan akıntı geliyor
IMG_4677.webp

Bugün de böyle çıktı anlamadım silikleşti önce tekrar koyulaşıyor gibi

Eki Görüntüle 3553795
Bugün de böyle çıktı anlamadım silikleşti önce tekrar koyulaşıyor gibi

Yarın tekrar yapın koyulaşmaya başlamış. Ama İlk idrarla yapmayın, birde su içtiğiniz zaman bile etkiler o yüzden su içtikten 2 saat sonra falan yapın. Hergün düzenli saatlerde yaparsanız daha doğru sonuca ulaşırsınız ☺️

Yarın tekrar yapın koyulaşmaya başlamış. Ama İlk idrarla yapmayın, birde su içtiğiniz zaman bile etkiler o yüzden su içtikten 2 saat sonra falan yapın. Hergün düzenli saatlerde yaparsanız daha doğru sonuca ulaşırsınız ☺️
Teşekkür ederim 🤍

Back
X