Kaç zamandır denemeleriniz varAllah yardımcımız olsun tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin isteyen bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah.Doktor hiç bir sebep bulamadıysa o da bi şey öle düşün Allah korusun kötü bi şey çıkmamış çok şükür.Bende gitmeyi düşünüyorum aslında ama cesaretimi toplayamadım
inşallahhhh sağlıkla hayırlısıyla olur valla kafam öle karıştıki
Yumoş yumurtlama demek miKızlar ovulasyon testiyle yumoş takibini deneyimlerimizi paylaşalım benim 3. Ay ovulasyon testiyle takip
Evet canımYumoş yumurtlama demek mi
aslında 8 aydır korunmuyoruz diyeyim
Yani takvime tarihlere pek dikkat etmedim.Bu ay ovülasyona başladım ama nolcak bakalım
Yumurtlama yumoş, hamile hamiş... neden?Evet canım
Özellikle bir nedeni yok ama çok merak ettiysen bu konuya başlık açıp fikir edinebilirsinYumurtlama yumoş, hamile hamiş... neden?
Kızlar testi yaptığın saat farkeder mi ya ıkı gündür hem öğlen hem akşam yapıyorum öğlenkilerde bir şey yok akşam ona göre bi tık daha belirgin oluyor
Hayir neden oldugu konusunda Çok net bir bilgiye sahibim yalniz bunu ilan edersem ban yiyebilirim.Özellikle bir nedeni yok ama çok merak ettiysen bu konuya başlık açıp fikir edinebilirsin
Hayir neden oldugu konusunda Çok net bir bilgiye sahibim yalniz bunu ilan edersem ban yiyebilirim.
Dilimizi dogru kullanmadığınızi görüp bununla ilgili sebep sormak hiç de boş şeyler değil. Gerçi Sizin gibiler icin bos olabilir evet.Heralde çok boş vaktin var boş şeylere kafa yoracak kadarcan sıkıntısından bazen hepimize oluyor canım
Amin inşallahİyi haberlerini paylaş bizimle inşallah
Dilimizi dogru kullanmadığınızi görüp bununla ilgili sebep sormak hiç de boş şeyler değil. Gerçi Sizin gibiler icin bos olabilir evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?