Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi deneyimleriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardımcımız olsun tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin isteyen bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Allah.Doktor hiç bir sebep bulamadıysa o da bi şey öle düşün Allah korusun kötü bi şey çıkmamış çok şükür.Bende gitmeyi düşünüyorum aslında ama cesaretimi toplayamadım

Kaç zamandır denemeleriniz var

aslında 8 aydır korunmuyoruz diyeyim
Yani takvime tarihlere pek dikkat etmedim.Bu ay ovülasyona başladım ama nolcak bakalım

inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla olsun Ama yumurtlama kaçtı gibi hissediyorum ya

Kızlar testi yaptığın saat farkeder mi ya ıkı gündür hem öğlen hem akşam yapıyorum öğlenkilerde bir şey yok akşam ona göre bi tık daha belirgin oluyor

Son düzenleme:
Kızlar testi yaptığın saat farkeder mi ya ıkı gündür hem öğlen hem akşam yapıyorum öğlenkilerde bir şey yok akşam ona göre bi tık daha belirgin oluyor

Sabah saat 10 ve akşam 8 öncesi yapılması tavsiye ediliyor.bendede durum sabah ki akşamından daha koyu herkeste değişiyor

Bu Arada durumum biraz sıkıntılı benim şimdi beta hcg tahlili için kan verdim bu kaşıntı beni öldürecek bişey yoksa tedavi almalıyım bir saate çıkar sonuç

Heralde çok boş vaktin var boş şeylere kafa yoracak kadar can sıkıntısından bazen hepimize oluyor canım
Dilimizi dogru kullanmadığınızi görüp bununla ilgili sebep sormak hiç de boş şeyler değil. Gerçi Sizin gibiler icin bos olabilir evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…