- 5 Haziran 2021
- 4.795
- 20.745
- 258
- Konu Sahibi Lavantaakokusu
Benimde yumurtlama haftaya görünüyor hlaa reglim devam ediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızCanım çok stres yapma biraz akışına bırak kendini çok dinleme inşallah hayırlısı ile gebesindir![]()
Benimde bacağıma vuruyor baya ağrıyor sıcak su torbasıyla duruyorum kist varmış bi Korpus luteum diye yumurtlamayla başlayıp adetle gidiyormuş belki ondandır çünkü yumurtlamadan beri varBende pcosum benımde aynı yumurtlamadan berı sol kasıgımda agrı var bacagıma vuruyor
Kızlar nasıl gidiyorr26 sı benım![]()
Aynk benım günler, sızle de haberleselimBen de siz gibi 7 ve 8 inde yumurtlama görüp 9 unda da çatlama gördüm arkadaşlar,4 gün üst üste de değerlendirdim.Fakat vücudumda hiçbir belirti yok ne batma en göğüste ağrı23 de regl olmam lazım
Benimde 24 biliyorsun bugün ufak ufak batmalar başladı gibi ama psikolojik de olabilir tabii daha çok erken biliyorumKızlar nasıl gidiyorr24unde beklenen tarihime 9 gün kaldı ben aptal kafam bugün test yaptm
![]()
Negatif çıktı sanırımKızlar nasıl gidiyorr24unde beklenen tarihime 9 gün kaldı ben aptal kafam bugün test yaptm
![]()
Ya ben aşırı şişkinim gögs hassasiyeti ve asırı yorgunlyk gerginlik varBenimde 24 biliyorsun bugün ufak ufak batmalar başladı gibi ama psikolojik de olabilir tabii daha çok erken biliyorum![]()
Ya hayal meyal bı cizgi var ama olmayadanilie zihnim oyun da pynamıs olabılırNegatif çıktı sanırım
Canım benim de aynı, sağ tarafımda batma oluyorBenimde 24 biliyorsun bugün ufak ufak batmalar başladı gibi ama psikolojik de olabilir tabii daha çok erken biliyorum![]()
Benim de 3 mart Yumurtlama öncesi oldu birliktelik. bugün öylesine erken gebl testi yaptım 5 günüm var reglime . 10 dk sonra böyle oldu testYa hayal meyal bı cizgi var ama olmayadanilie zihnim oyun da pynamıs olabılır9 gün var cıkmaz dmi bu kdar erken, yani belirtiler dolu dolu ama
Benim de 3 mart Yumurtlama öncesi oldu birliktelik. bugün öylesine erken gebl testi yaptım 5 günüm var reglime . 10 dk sonra böyle oldu test
Aaaa hayırlı olsunnn
Bir çok kişi yalancı pozitifle karşılaşmış o yüzden emin olamıyorum ya. Avox marka kullandımAaaa hayırlı olsunnn![]()
Aa avox yanıltmıyor diyorlar umarım sizinledir bebişiniz
O kür nasıl oluyor. Bude onu deneyeyimBenim adet bitimi 2 Mart testlere 3 Mart'ta başladım. Pco hastasiyim ve ilaçsız adet olmam:) folik asit kullanıyorum ve iki haftaya yakındır havuç incir kürü kullanıyorum beklemedeyim bakalım :) testlerim bu şekilde bir gebenin günlüğü markasına ait