• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 mart yumurtlama takibine başlayanlar beraber takip edelim mi

Bende pcosum benımde aynı yumurtlamadan berı sol kasıgımda agrı var bacagıma vuruyor
Benimde bacağıma vuruyor baya ağrıyor sıcak su torbasıyla duruyorum kist varmış bi Korpus luteum diye yumurtlamayla başlayıp adetle gidiyormuş belki ondandır çünkü yumurtlamadan beri var

Ben de siz gibi 7 ve 8 inde yumurtlama görüp 9 unda da çatlama gördüm arkadaşlar,4 gün üst üste de değerlendirdim.Fakat vücudumda hiçbir belirti yok ne batma en göğüste ağrı 🥲23 de regl olmam lazım
Aynk benım günler, sızle de haberleselim

Benim sabahtan beri yumurtalıkların da ağrı var anlam veremedim ovulasyon testi aynı devam ediyor ne zaman pik olacak bu arkadaş 🤔

Eklentiler

• IMG_20250315_172435.webp
    IMG_20250315_172435.webp
    3 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250315_173105.webp
    IMG_20250315_173105.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 19
Ya hayal meyal bı cizgi var ama olmayadanilie zihnim oyun da pynamıs olabılır😂😂 9 gün var cıkmaz dmi bu kdar erken, yani belirtiler dolu dolu ama
Benim de 3 mart Yumurtlama öncesi oldu birliktelik. bugün öylesine erken gebl testi yaptım 5 günüm var reglime . 10 dk sonra böyle oldu test

Benim adet bitimi 2 Mart testlere 3 Mart'ta başladım. Pco hastasiyim ve ilaçsız adet olmam:) folik asit kullanıyorum ve iki haftaya yakındır havuç incir kürü kullanıyorum beklemedeyim bakalım :) testlerim bu şekilde bir gebenin günlüğü markasına ait
O kür nasıl oluyor. Bude onu deneyeyim😁

Back
X