Hemen çıktı canım. Daha koyu mu olmalı diyerek teste devam ediyorum ama 6 numaranın zaten zamanlaması filan da doğru. Ben çok sıvı tüketiyorum muhtemelen o yüzden aşşırı koyulaşmadıMerhaba canım evet 6.pik görünüyor hemen mi öyle koyu çizgi çıktı yoksa sonradan mı?
Hayırlısı olsun canım inşallah gebelikle sonuçlanır bu ay sen çalışmalara devam et.sonradan yaptıklarında silikleşme var mı?Hemen çıktı canım. Daha koyu mu olmalı diyerek teste devam ediyorum ama 6 numaranın zaten zamanlaması filan da doğru. Ben çok sıvı tüketiyorum muhtemelen o yüzden aşşırı koyulaşmadı
Hayır canım şart değil tabiki ama şansını arttırıyorYani pik olduğu gün ilişki olmuş olsa dahi mi catladigi gün muhakkak ilişki şart mı
Amin canım hepimizin inş. Hemen silikleşti full silik çıkıyor suanHayırlısı olsun canım inşallah gebelikle sonuçlanır bu ay sen çalışmalara devam et.sonradan yaptıklarında silikleşme var mı?
6. Olmus gibi ama bilemedim. Yinede değerlendirseydiniz. Anacım bu testlerde insanın kafasını karıştırıyor.Merhaba arkadaşlar bende test yapıyorum adetin üzerinden 8 gün geçti testlerim bu şekilde çıktı sanırım yumurtlama yaklaşıyor ama teldedeki programa göre daha 7 gün var yumurtlamama çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum acaba onun etkisi olabilir mi
Yok canım 6 8 e göre baya silikti kuruyunca öyle oldu6. Olmus gibi ama bilemedim. Yinede değerlendirseydiniz. Anacım bu testlerde insanın kafasını karıştırıyor.
Aa anladım canım o zaman devam daha olmamışYok canım 6 8 e göre baya silikti kuruyunca öyle oldu
Bende aynı durum canım ağrı kaşık sancısı halsizlik eşlik ediyor ve yumurtlama olduğu gün bitiyor şikayetlerimKızlar sizde ovulayon zamanı ağrı olıyor mu hissediyor musunuz yani? Bende şişkinlik ve ağrı oluyor ama çatladığı zaman mı oluyor yoksa sonrasında mı tam çözemedim
İğne etkisi en fazla 12 gün diyorlar bi kan ver isterseenMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi hala
Bilmiyorum canım korkuyorum ya yani bugün de çıktı yarın da test yapayım öyle kan vereyim çıkar faİğne etkisi en fazla 12 gün diyorlar bi kan ver isterseen
Canım ovulasyon testi zaten pozitif gerin yumurtlama görünüyor ayrıca telde ki program zaten tahmini hayırlısı olsun hepimiz içinMerhaba arkadaşlar bende test yapıyorum adetin üzerinden 8 gün geçti testlerim bu şekilde çıktı sanırım yumurtlama yaklaşıyor ama teldedeki programa göre daha 7 gün var yumurtlamama çörek otu bal tarçın karışımı yapıyorum acaba onun etkisi olabilir mi
Canım yaaaa inşallah hamilesindir çatlatma iğnesi etkisi geçmiştir bende kullandım sahan önce hamilelikte oldu ama sonlandı gebeliğim malesef inşallah güzel haberler alırsınMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi hala
İnşallah canım ya iğne gitmiştir artık yarın sabah tekrar test yapacağım çıkar belkiCanım yaaaa inşallah hamilesindir çatlatma iğnesi etkisi geçmiştir bende kullandım sahan önce hamilelikte oldu ama sonlandı gebeliğim malesef inşallah güzel haberler alırsın
Bugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilirCanım yaaaa inşallah hamilesindir çatlatma iğnesi etkisi geçmiştir bende kullandım sahan önce hamilelikte oldu ama sonlandı gebeliğim malesef inşallah güzel haberler alırsın
İNŞALLAH canım evet ikinci çizgi var bat kaç gün kala buBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
5 gün canım iğne etkisi var mıdırİNŞALLAH canım evet ikinci çizgi var bat kaç gün kala bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?