Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi deneyimleriniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gunesenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
387
96
48
36
Kızlar ovulasyon testiyle yumoş takibini deneyimlerimizi paylaşalım benim 3. Ay ovulasyon testiyle takip

Kızlar imdatttt yumurtlama olmuş mu tecrübeli arkadaşlar vebam bekliyorum benim için çok önemli

Eklentiler

• 4EC2051B-FBA5-442E-A61C-D2F6F94EF797.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 200
Ama sen yinede gün aşırı ilişki kaçırma çünkü bir iki güne yumurtlama gerçekleşir

Dün akşam lavaboda yumurta akı gibi bi şey geldi acaba yumurtlama olmuş olabilir mi adetim biteli 5 gün oldu 3 gündür test yapıyorum aslında bu kadar çabuk olması mümkün mü kafam çok karıştı

Dün akşam lavaboda yumurta akı gibi bi şey geldi acaba yumurtlama olmuş olabilir mi adetim biteli 5 gün oldu 3 gündür test yapıyorum aslında bu kadar çabuk olması mümkün mü kafam çok karıştı
Canım mümkün tabiki ama sen test yap daha garanti olur canım

Tamam bugünde yapayım bakalım ne çıkacak iyice silikleşmişse gerçekten oldu heralde yumurtlama dicez sanırım

Merhaba pko var mı? Varsa dalgalanma oluyor, koyu çıkıyo bakiyosun yarın pik olur saniyosun siliklesiyo, bikac gün sonra yine ayni oluyo falan.. önceki aylar nasıl oldu kaçıncı günde yani

merhaba bi 7-8 sene önce var ama çok önemli değil vs demişti doktor ilaç vs de vermemişti adetim de düzenlidir aslında yaklaşık 1 sene önce ilk defa adetim uzun süre gecıkınce bi kadın Doğum doktoruna gittiğimde mevsimsel gecikme olabilir dedi dedim pco var demişlerdi seneler önce şuan gözükmüyor öle bi şey merak etme dedi ama bilemiyorum şuan çünkü adetim de düzenlidir hep

Ovülasyon testini ilk defa deniyorum aslında bi kaç ay takvim programlarını kullandım ama ondada çok dikkat etmedim açıkçası

Ovülasyon testini ilk defa deniyorum aslında bi kaç ay takvim programlarını kullandım ama ondada çok dikkat etmedim açıkçası

Ben takvimi uzun süre kullandım ve hiç denk gelmedi çünkü doğru çıkmıyo tarihler nezamanki ovulasyon testi ne başladım yakalıyorum yumurtlama gününü ama yine gebelik oluşmadı kaç ay Dr gittim herhangi bir sıkıntı olmamasına rağmen bir sürü ilaç kullandım yine olmadı bende Dr gitmeyi bıraktım ovulasyon testi ne devam buda 2 sene oldu işte hala her ay aynı işkenceyi çekiyorumbu Aydan’da umutlu değilim adetime 7 gün kaldı göğüslerimde ki hassasiyet dışında bişey yok.ilk defa da vajinal ağrıyla birlikte akıntı ve kaşıntım oldu enflasyon diye düşünüyorum ilaçta kullanmak istemiyorum regl günümü bekleyip ağrılarıma rağmen öyle tedavi alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…