Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım pik görünüyor kaçıncı günün buKızlarrr pic mi sizce
Evet 13.gün pik görünüyor hayırlısı artık bugünde muhtemelen pik görünecek yarına silikleşir çünkü iki gün sürüyoSat 17 ekim 13.gün de oldu yani canım pic.Telefondaki programa göre daha 5 gün var![]()
Sat 17 ekim 13.gün de oldu yani canım pic.Telefondaki programa göre daha 5 gün var![]()
Allah’ın izniyle hamile kalırsın bu ay inşallah güzel beslen uykuna dikkat et canımEvet ya daha 5 gün var o programa göreinşallah bu zamana kadar olmamasının sebebi günleri kaçırmamdır da Allah bu ay sağlıklı bi evladı hayırlısıyla nasip eder hepimize
![]()
Bu arada Çarşamba perşembe belim ve sol kasığım ağrıyordu biraz bugünde sağ acaba bununla alakası var mı ki
O zaman bugünü de değerlendirmek gerekiyor
Mutlaka kaçırma bu günü canım
Merhaba canım kaçıncı günün?daha pik görünmüyorKızlar benimde bi kaç gündür yaptığım testler bu şekilde sürekli koyu çıkıyor gibi görüyorum sizce yumurtlama oldu mu olmadı mı anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 2713179
Kızlar benimde bi kaç gündür yaptığım testler bu şekilde sürekli koyu çıkıyor gibi görüyorum sizce yumurtlama oldu mu olmadı mı anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 2713179
Yaklaşık 1.5 ay önce kürtaj oldum 2 hafta önce de ilk adetimi oldum bu hafta kanamam durdu da öyle başladım işte teste bugün 5. Günün ama 2-3 gündür sol kasığım ağrıyor sürekli acaba yumurtlama mı oluyor anlamadımMerhaba canım kaçıncı günün?daha pik görünmüyor
İlk yaptığım test diğerlerine göre daha silik görünüyor ama ondan sonra yaptıklarım koyu çıkıyor sürekliYalnız üsten 2.koyuluk var kaçıncı gün