- 13 Mart 2019
- 13.582
- 45.821
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Evet ben aslında bu düşünceyle gitmek istiyordum ama bir arkadaşım öyle deyince ultrasonla yumurtalıklara bakıp gönderiyorlar demişti. Ben yine de dürüst olup dediğin gibi yapayım, diğer türlü içim rahat etmez
Eveett yeni güzel bir güne bismillah
Acaba bugün testim silikleşecek mi koyulaşacak mııı
Yok canım adetime daha 9 10 gün varCanım haberdar et adetine kaç gün kaldı çıkarmı gebelik testimi yapacaksın
Yok canım adetime daha 9 10 gün var
Ovulasyon yapıcam
Silik çıkması gerekiyordu dün pike yakın koyu çıktı da acaba yeniden mi yumurtluyorum diye meraktayım
ben 24 Lü almıştım cnm 10 tane yaptım kaldı piki gördükten sonra silikleşince bıraktımHadi inşallahayda bu şekilde tahmini kaç test gidiyor mesela internette 50'li gördüm de onu mu alsam acaba diyorum
Hadi inşallahayda bu şekilde tahmini kaç test gidiyor mesela internette 50'li gördüm de onu mu alsam acaba diyorum
ben 24 Lü almıştım cnm 10 tane yaptım kaldı piki gördükten sonra silikleşince bıraktım
Canım ben şuan yapmayı bıraksam sa olurdu çünkü yumurtlamayı gördüm ama bi sene önce yapmıştım en son ondan bi değişiklik varmı diye her gün yapıyorum
Ben 20 ovulasyon artı 4 gebelik testi sipariş ettim belki b daha ki ayada yeter
Şuan 7 8 tane harcadım heralde
Sende en az 20 li al derim adetin bitince direk başlarsan anca yeter
Bide periyodun çok uzunsa daha fazla al ben 28 30 gün de bir oluyırum
2 kere yumurtlamış olabilirmisin acaba
Yaa 2 kez yumurtlama yada gebelik benceBugün 21.günüm
Yaa 2 kez yumurtlama yada gebelik bence
Kötü düşünme cnm merak etme sağlıklı bebege bişey olmuyo. Benim arkadaşım hamile kaldığı ay deli gibi spor yapmis kosu spor salonunda falan ama bisey olmamış suan kizi 4 yaşındaAh canımm inşallah
Kız bide bugün elektirik çarptı bana yaa ocağı silerken
inşallah kötü etlilemezsol kolum baya ağrıdı sonra toprakla baya haşır neşir oldum şimdi geçti qğrısı çok az kaldı
Kötü düşünme cnm merak etme sağlıklı bebege bişey olmuyo. Benim arkadaşım hamile kaldığı ay deli gibi spor yapmis kosu spor salonunda falan ama bisey olmamış suan kizi 4 yaşında
Ya tekrar yumurtlama cnm yada gebelik olabilir erken görünür mü bilmiyorum da tam silikleşme yok hiç
İnşallah cnmOvü yapmaya devam edicem canım inşallah gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?