- 13 Mart 2019
- 13.582
- 45.821
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet silikleşme olmuş en son 5 gün önce böyle görmüştüm 5 günün ardından en silik hali
Canim ne demek oluyo bu ? Yani siliklesince
Canım normalde pikten sonra silikleşmesi lazım ama benim silikleşme olmadı pek
Hep koyu çıktı buda gebeliğe işaret olabilir diyenler var ama bugün azıcık silik çıktı bakalım 3 4 gibi bi daha yapıcam
Belki 2 kez yumurtlamış olabilirim
Silikleşmesi yumurta çatladı demek
Yaaa insalalh vardir canimmm Allahim nasip etsinnnn ben oglumu bu testle ögrenmistim adetime 2 gün kala yine bu siteden söylemislerdi hamilelik diye ama öyle gelisi güzel yapmistimki hatirlamiyorum bile cogu seyi unutmusum cok koyu bi pozitif göstermisti ovulasyon testi simdide ayni sekilde yapiyorum ama bakalim simdi bi test yaptim 13. gün bugün sence siliklesmismi ? Bana sanki ayni geliyo sürekli pozitif yumurtlama kac gün devam ederki ? 4 gündür degerlendiriyoruz siliklesme ariyorum testte ki hani catlama ozaman oluyo diye kafayi yedim iyice bu testler böyle normalmi 4 gündür pozitif
Canım inşallah olur
Sanki tam pik olmamış gibi ama pil olma yolunda bak ben pik halini ekliyim
Yaa bu bende testler böyle cikiyo ama 4 gündür agril var kasiklarimda ve su hani uzayan seffaf akinti varya 2 gün o oldu bugün gecti o o yumurtlama belirtisimi oluyodu ? Uzayan seffaf akinti bu sendeki testlerden yok burda ya yani bulamiyorum Almanyadayim bunlar daha cok talep görüyo diye bunu aldim
Ama bak kurudukca siliklesmis cizgi sanirim dimiEki Görüntüle 2648393
Orda devamke yazmışsın ya merak ettim hepsi bu kizma lütfenNiye merak ettin ki
Kızmadım merak ettim devamke derken devam demek antalyalıyım aslenOrda devamke yazmışsın ya merak ettim hepsi bu kizma lütfen
Anladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için iyi gecelerKızmadım merak ettim devamke derken devam demek antalyalıyım aslen
Ne demek iyi gecelerAnladım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için iyi geceler
Ortadakinin ilk hali böyleydi
21. Gün canım hala pik göremedimCanım pik olmuş da olabilir sen yinede değerlendirseydin
Ovulasyonla takip etmeye devam et
Periyodunun kaçıncı günü