- 13 Mart 2019
- 13.582
- 45.821
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
İnşallah cnmBenimde sabahları kalkınca adet olacakmişım gibi agrı oluyor belimde karnımda 1 saat sonra geçiyor göğüsler şiş dokunamıyorım bile
Aynen benimde uçları sızlıyorBenim bide sol göpüsüm sızlıyor dünde bu saatlerde sızlamıltı bugün yine var hafif hafif
Aynen benimde uçları sızlıyor
Hayırlısı inşallah belirtiler yalancı değildirVe gazım var sanırım karnım ağrıyor
Hayırlısı inşallah belirtiler yalancı değildir
Silikleşince denemelisin canım Ard arda 3 günMerhaba kizlar su testleere bskarmisiniz ovulasyon bunlar simdi yaptim son testi dün geceyi degerlendirdik bugünüdemi degerlendirmeliyim? Yani bu teste göre ne yaapmaliyim 4 aydir olmuyo bi yerde yanlismi yapiyorim acaba Nezamani degerlendirmeliyim
Merhaba cnm gün aşırı ya da silikleşesiye kadar Değerlendirin cnmMerhaba kizlar su testleere bskarmisiniz ovulasyon bunlar simdi yaptim son testi dün geceyi degerlendirdik bugünüdemi degerlendirmeliyim? Yani bu teste göre ne yaapmaliyim 4 aydir olmuyo bi yerde yanlismi yapiyorim acaba Nezamani degerlendirmeliyim
Kizlar bende siparis verdim ama sizin markalar neler ben kaset tip laboqui.. verdim 1 hqftaya elime ulaşır. Adetimin 2.gunundeyim.
Rabbim hayirli saglikli bebekler nasip etsin bize canmEvet canım bende ondan kullanıyırum bi sorun olmadı şimdiye kadar
Amiinn canım inşallahRabbim hayirli saglikli bebekler nasip etsin bize canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?